Studie Master Programma's in Peru

Masters Programma's in Peru 2018/2019

Studie in Peru

Hoger Onderwijs in Peru

Het hoger onderwijs in Peru wordt vertegenwoordigd door technologische hogescholen, zowel publieke als private, evenals universiteiten. Peru heeft ongeveer 80 particuliere en openbare universiteiten, waarvan 17 bereikt QS University Rankings in 2013. Top ranking Peruaanse instellingen omvatten Lima 's prive Pontificia Universidad Católica del Perú, gerangschikt 23e in Latijns-Amerika en Universidad Nacional Mayor de San Marcos (UNMSM) - een van de Amerika ' oudste universiteiten - gerangschikt 52.Anderen in de top 150 opgenomen Universidad Peruana Cayetano Heredia, Universidad de Lima, Universidad Nacional Agraria La Molina en de Universidad de San Martin de Porres USMP. In de afgelopen jaren heeft Peru een systeem van universele accredidation die naar verwachting zal leiden tot een academische promotie geïntroduceerd.

De kosten van het universitaire onderwijs is variabel, maar internationale studenten betalen meestal redelijke prijzen, met cursussen meestal betalen per creditcard, in tegenstelling tot per semester. Buitenlandse studenten kunnen een jaar tijdelijke visum door het inschrijven in een van de officiële scholen Peru 's Spaans te studeren krijgen.

 

Waarom studeren in Peru?

Peru staat bekend om zijn onderwijssysteem, en is geprezen als het beste onderwijs in Latijns-Amerika door organisaties zoals de UNESCO, de Wereldbank en de Inter-Amerikaanse Ontwikkelingsbank.Met zijn stellaire academische reputatie en buitengewone historische context, Peru biedt een unieke en verrijkende omgeving om in te leren.

 

 

Over Peru

Het hart van het historische Incarijk, Peru heeft een rijk verleden, diverse culturele erfgoed en buitengewone biodiversiteit. Peru, gelegen op de centrale Pacifische kust van Zuid-Amerika begrensd door Ecuador, Colombia, Brazilië en Bolivia, is de wereld 's 20-grootste natie. Met een bevolking van ongeveer 23 miljoen, Peru is Zuid-Amerika 's op twee na grootste land na Brazilië en Argentinië.

Peru 's complex landschap is verdeeld in drie verschillende geografische regio's: de hoge bergketens van de Andes, een van de wereld ' s meest instabiele bergketens, de regio laagland langs de kust, erkend als de planeet 's meest dorre streek, en de ontoegankelijke jungle bos gebied onder de Andes 'oostelijke hellingen, het opnemen van het Amazone stroomgebied. Vanwege deze verschillen, Peru 's terrein is enorm divers en biedt alles, van graslanden tot hooglanden naar kustvlakten en de Atacama-woestijn.Deze verschillende ecosystemen weer unieke habitats en wild variabele klimaten.

Peru 's economie is een weerspiegeling van zijn gevarieerde geografie en topografie. Overvloedige bodemschatten zijn te vinden in de berggebieden, in feite, Peru is de grootste producent van zilver in de wereld, het is ook een leider in zink, koper en tin, lood en goud. Minerale export zijn goed voor maar liefst 61 procent van Peru 's gehele export inkomsten. Ondertussen, Peru 's kustwateren maken het land een internationale leider in de visserij, het produceren van bijna 10 procent van de wereld ' s totale visvangst, en vertegenwoordigen ongeveer 3,5 procent van het land 's BBP. De Peruaanse economie blijft groeien, dankzij de overheidsprogramma's gericht op het bevorderen van groei.

Peru 's regering werd opgericht in 1993 als een constitutionele republiek bestaande uit drie delen: de president geleide uitvoerende macht, de wetgevende tak, een unicameral instantie die het congres omvat, en de rechterlijke macht, waarvan de Corte Suprema de Justicia, of Opperste Hof van Justitie, is de enige functionerende rechterlijke instantie. Elk van Peru 's 25 regio's, evenals de provincie Lima, heeft een eigen gekozen regering, die elk een termijn van vier jaar.

Peru is van oudsher een smeltkroes van volkeren en culturen. Het resultaat is een rijke etnische mix, waarvan de meeste mensen zijn een combinatie van indianen en Europese afkomst bekend als mestizo. Mensen van Afrikaanse, Japanse en Chinese voorgeslachten zijn ook gevonden in Peru. Peruaanse cultuur is een viering van muziek, festivals, literatuur, en keuken, met meer dan 180 musea en historische bezienswaardigheden vieren duizenden jaren van geschiedenis, cultuur en gewoonten.Bovendien, 40.000 restaurants met een verscheidenheid aan gerechten weerspiegelen Peru 's divers kiesdistrict.

 

Essentiële feiten over Peru

  • Peru 's hoofdstad - ook de grootste stad - werd opgericht in 1535 door de Spaanse veroveraar Francisco Pizarro. Het was oorspronkelijk de naam La Ciudad de los Reyes, of "de stad van de koningen. "
  • Peru 's eerste taal is Spaans, maar ook over verschillende talen zoals Quechua, overgebleven van het Incarijk, evenals een aantal andere inheemse dialecten bestaande uit 43 verschillende talen.
  • Als gastheer van de grote Andes beschavingen, Peru onderhoudt vele Inca monumenten, waaronder de verloren stad van de Inca's, Machu Picchu, een van de zeven wonderen van de wereld.
  • Peru 's vlag kenmerkt drie verticale strepen in de kleuren rood, symboliseert het bloed vergoten tijdens de zoektocht naar soevereine onafhankelijkheid, en wit, betekenende vrede, gecentreerd door een nationale jas van kunst
  • Peru viert Independence Day op 28 juli ter herdenking van haar 1824 bevrijding van Spanje.
  • "Marcha Nacional, " of National maart, is Peru 's volkslied.
  • 13 procent van Peru 's grondgebied vallen onder de beschermde natuurgebieden aanwijzing.
  • Peru is de thuisbasis van 84 van de 104 zones leven op aarde gevonden, en herbergt 20 procent van de wereld 's vogels, evenals 10 procent van de reptielen.

 

Peru 's Klimaat

Afhankelijk van de regio en het seizoen, Peru 's klimaat varieert aanzienlijk. In het algemeen, de maanden tussen januari en maart vormen het westen seizoen. De kustgebieden zijn broeierig in deze periode, maar zijn meer gematigd op andere momenten dankzij La Garuùa. De westelijke helling van de Andes, ondertussen, is warm en droog voor het betere deel van het jaar, als alternatief, aan de oostkant van de Andes, zware regenval optreedt als gevolg van het natte seizoen, ook uitstrekt tot in april. Temperaturen dalen - vooral 's nachts - als u op reis tot in de bergketen.

Peru Valuta

Peru 's munteenheid is de Nuevo Sol, met de Banco Central de Reserva del Peru als de autoriteit. De Nuevo Sol is verdeeld in 100 centimos, waaronder 5, 10, 20 en 50 centimos munten en 1, 2, en 5 sol munten.Er zijn ook rekeningen met coupures van 10, 20, 50, 100 en 200.

 

Religie in Peru

Meer dan 75 procent van Peru 's bevolking is katholiek, hoewel Peruanen hun traditionele pre-Spaanse overtuigingen hebben opgenomen in hun hedendaagse katholicisme. Andere religieuze aanduidingen in in Peru zijn protestanten, adventisten, moslim, boeddhisten en hindoes.

Feiten over Peru

Peru, officieel de Republiek Peru, is een land in het westen van Zuid-Amerika. Het grenst in het noorden door Ecuador en Colombia, in het oosten van Brazilië, in het zuidoosten van Bolivia, in het zuiden door Chili, en in het westen door de Stille Oceaan. Peruaanse grondgebied was de thuisbasis van oude culturen gaande van de Norte Chico beschaving, een van de oudste in de wereld, om het Incarijk, de grootste staat in Pre-Columbian Amerika. Peru is, vanaf 2011, een van de wereld 's snelst groeiende economieën en heeft een hoge Human Development Index op basis van gegevens van 2011.

 

Hoofdstad: Lima
Officiële talen: Spaans
Overheid: Unitary presidentiële constitutionele republiek
Bevolking: 30475144
Bruto Binnenlands Product: $ 352.875000000000
Valuta: Nieuwe Sol (PEN)
Tijdzone: (GMT-5)