Part-time msc scheepvaart en transport

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Doelstelling

Het Part-time Master Scheepvaart en Transport programma biedt u een combinatie van uitgebreide kennis en vaardigheden training, zodat u aan het management posities in de scheepvaart en transport voldoen. Als deelnemer van het programma dat u zal worden blootgesteld aan een multidisciplinair uitzicht op zee, de haven, transport en logistieke vraagstukken en complexe managementproblemen. De deeltijd-programma is speciaal afgestemd op de ambitieuze professionals die wensen om hun carrière verdere hoger onderwijs te combineren.

Programma Structuur

Het Part-time programma heeft een totale duur van twee jaar en drie maanden. Het bestaat uit vier core modules met diverse cursussen, en een laatste module die is gewijd aan het afstudeeronderzoek. U zult klassen twee keer per week in de avonduren (: 30-9: 30 uur dinsdag en donderdag, 6) te hebben. Elke vijf tot zes weken een volledige dag op vrijdag is gepland voor excursies en hands-on training, zoals management games en simulator oefeningen.

Het programma biedt verschillende manieren van kennisoverdracht en de ontwikkeling van vaardigheden, met inbegrip van lezingen, seminars, case opdrachten, presentaties en hands-on training. Je verwacht dat je actief voor te bereiden op uw klassen als deze worden voornamelijk gebruikt voor discussie en reflectie.

De avond lessen en natuurlijk opdrachten zal u toelaten om te communiceren met je medestudenten, delen gedachten, te bespreken en te analyseren. Je wordt beoordeeld door middel van rapporten, presentaties en schriftelijke examens. Het programma is volledig in het Engels gedoceerd op de Campus.

VEEL GESTELDE VRAGEN

University locatie: Lloydstraat 300, Rotterdam (Nederland) Behuizing: verkrijgbaar bij STC-SafePORT dicht bij de Universiteit voor ong. 500 € / maand Financiering: De universiteit heeft geen financiering te bieden. Andere bronnen van financiering kan worden gevonden op https://www.studyinholland.nl/scholarships Applicatie-eisen: Bachelor opleiding, Engels niveau - zie het aanvraagformulier voor een lijst van de documenten die u moet indienen.

Meer informatie

Voor meer informatie over het programma kunt u terecht op onze website www.stc-nmu.eu. Voor verdere vragen, aarzel dan niet om contact op met het Admissions Office.

Telefoon: +31 10 448 6060

E-mail: info@stc-nmu.eu

Volg ons op Linked-in, Facebook en Twitter (stcnmu)!

Laatst bijgewerkt op aug 2017

Over de school

Netherlands Maritime University is a specialized training and educational institute for the maritime industry. NMU offers a Master of Science in Shipping and Transport, a management program for port a ... Lees meer

Netherlands Maritime University is a specialized training and educational institute for the maritime industry. NMU offers a Master of Science in Shipping and Transport, a management program for port and shipping professionals. This program is provided in Rotterdam, the Netherlands. Lees Minder
Rotterdam , Sohar + 1 Meer Minder