Studie Masters in Panama

Master's Programma's in Panama 2018

Studie in Panama

Hoger Onderwijs in Panama

Panama heeft een vrij progressief systeem in de plaats voor het hoger onderwijs met een geschatte 88 locaties in het land gewijd aan het hoger onderwijs. Met ingang van 2004, de Universiteit van Panama, West Coast University Panama, The Technological University of Panama, en de Katholieke Universiteit van Santa Maria La Antiqua beschikken over een gecombineerd opkomst van 92.500 Panamese studenten. De middelbare school is niet in Panama verplicht en tieners zijn vrij om uit te vallen na de middelbare school, maar het land heeft een alfabetiseringsgraad boven de 90% en het onderwijs is duidelijk een culturele waarde in Panama.

De eerste Panamania universiteit werd bekend als de Koninklijke en de Pauselijke Universiteit van San Javier, en het had een zware focus op de theologie en godsdienstwetenschappen. Vandaag, studenten studeren een veel breder scala van onderwerpen van kunst tot wetenschap, engineering tot literatuur. Echter, religie en theologie sterk blijven onderwerpen voor het land.

Aan de Universiteit van Panama, de toonaangevende instelling voor hoger onderwijs in het land, faculteiten bestrijken onderwerpen als architectuur, rechten, geneeskunde en onderwijs, onder andere onderwerpen. Studenten volgen vaak de Universiteit van Panama om een ​​bachelor 's te krijgen voordat u naar een Ph.D verkrijgen van een andere school.

Panama 's University scene eigenlijk isn ' t veel verschillend van die gevonden in de Verenigde Staten in dat het geen garantie arbeidsbemiddeling en cursussen kunnen niet de soort van hands on, praktische ervaring die nodig is om uit te blinken in uw vakgebied.En dus, net als in de VS, heb je een aantal jongere mensen met een meer pragmatische doelstellingen op zoek naar vakschool als alternatief.

Natuurlijk, als je carrière ambities kunnen worden gedekt in de handel school, dan is het zeker zou onpraktisch zijn om helemaal naar Panama om te studeren, te zeggen, tapijt installatie reizen, maar als je 're het nastreven van een meer langdurige graad, dan Panama heeft veel te bieden, niet in het minst die van het land 's ongelooflijke rijkdom van de geschiedenis en cultuur, evenals de verbazingwekkende sub-tropische weer, de prachtige mensen, en het feit dat Panama is de vierde plaats onder Latijns-Amerikaanse landen .

Collegegeld kan een beetje minder zijn, gemiddeld, dan u 'll waarschijnlijk vinden in uw eigen land, maar reizen kan moeilijk zijn als je don ' t leven op de campus of tamelijk dichtbij, dus zorg ervoor om rekening te houden met het transport bij op zoek naar financiering van uw college ervaring.

Als je 're overwegen te studeren in Panama, kunt u kijken op http://www.ustraveldocs.com om een ​​aanvraag voor een studentenvisum, en een aantal Amerikaanse zorgverzekeraars, zoals Cigna, bieden dekking aan mensen in Panama, als goed.

Over Panama

Die overweegt studie in Panama mogen blij zijn om te weten dat Panama City werd gepolst als drager van de gelukkigste burgers in de wereld vanaf 2012, en of het bezoeken op vakantie of om te studeren, 's gemakkelijk om te zien waarom. Panama, of de Republiek Panama, is het zuidelijkste land gevonden in Midden-Amerika. Deze plaatsen Panama precies op de grens van Zuid-Amerika. Zie het als de laatste lengte van de brug tussen Noord-en Zuid-Amerika en je hebt een idee van waar het zit, geografisch gezien, langs Midden-Amerika.

Het land werd verkend en vestigde zich in de vijftien honderden door de Spaanse, en draagt ​​haar Spaanse invloed trots. Panama is de thuisbasis van vele legendes en historische avonturen. Een van de meest bekende zou zijn wanneer Rodrigo de Bastidas zeil van Venezuela in 1501 op het zoeken naar goud.Antidateren bezoek Christoffel Columbus 's, Rodrigo werd de eerste Europeaan voet op Panamese bodem, tot oprichting van een kortstondige nederzetting op de landengte. Handelaren uiteindelijk volgde, het ontdekken van het land naar de gateway tussen de twee zeeën te zijn, bespaart een lange omweg rond Zuid-Amerika. Het Panamakanaal zou 't worden gebouwd voor honderden jaren, uiteraard, door de Franse begin in 1881. Prior, vracht-en zelfs schepen hadden over droog land te worden vervoerd om de reis te voltooien.

 

Panama in een oogopslag

Wilt u een greep van wat Panama is alles over vrij snel krijgt, dan kun je gewoon run down de volgende lijst en kennis te nemen van de belangrijkste feiten over het land:

  • De thuisbasis van bijna 500 Rivers

Als u genieten van vissen, varen of gewoon opknoping uit in de natuur, is Panama doorkruist door bijna vijfhonderd rivieren, waarvan sommige weelderige en prachtige natuur creëert.

  • Een bevolking van 3,5 miljoen

3,5 miljoen mensen in een gebied van minder dan dertig duizend vierkante mijlen klinkt misschien een beetje dicht, maar meer dan de helft van die bevolking leeft in Panama City. Het 's niet moeilijk om tot rust te komen als je de tijd nemen om uit de stad nu en dan.

  • Spaans is de Land 's Eerste Taal

Ongeveer 93% van het land spreken Spaans als eerste taal. Engels is vrij algemeen, met 8% wordt gesproken als tweede taal, maar je 'll wil om je weg tijdens je studententijd in Panama wat Spaans te leren.

  • Een sterke Amerikaanse invloed

Baseball is een van de culturele tentstokken van Panamese maatschappij, zodat al dat u laat weten hoe diep de Verenigde Staten invloed loopt in dit land. Wat kan u verrassen de meest over Panama is gewoon hoeveel ze gemeen hebben met de Verenigde Staten. Het Caribisch gebied en de Spaanse invloed is sterk in Panama, maar het eten, de muziek, de douane en de architectuur misschien niet zo verschillend van iets wat je herkent van thuis.

  • Een welvarend land

Panama heeft harde tijden geleden in het verleden, maar heeft momenteel een werkloosheidspercentage van 2,7%, en rapporteerde een voedsel overschot in augustus van 2008. In grote lijnen, kunt u verwachten Panama te zijn vreedzaam en welvarend. Dit betekent ook dat u kunt verwachten om ongeveer-equivalent kosten van levensonderhoud te ontmoeten om naar huis terug.

Feiten over Panama

Panama, officieel de Republiek Panama, is het zuidelijkste land van Midden-Amerika. Gelegen op de landengte verbindt Noord-en Zuid-Amerika, wordt het begrensd door Costa Rica aan het westen, Colombia naar het zuidoosten, het Caribisch gebied naar het noorden en de Stille Oceaan in het zuiden. Het controleert het Panamakanaal, dat de Noord-Atlantische Oceaan via Caribische Zee met Noord-Stille Oceaan, een van de belangrijkste scheepvaartroutes ter wereld verbindt.

 

Hoofdstad: Panama City
Officiële talen: Spaans
Overheid: Unitary presidentiële constitutionele republiek
Bevolking: 3661868
Bruto Binnenlands Product: $ 57.079000000000
Valuta: Balboa / Verenigde Staten dollar (PAB / USD)
Tijdzone: (GMT-5)