PGCE

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De PGCE Primary bereidt studenten om te leren over de leeftijdsgroepen van 5-11 (full-time of part-time route).

Studenten doen onderzoek in alle elementen van het basisonderwijs; ze breiden hun kennis van leren en onderwijzen, van de breedte en de omvang van het curriculum en de professionele vaardigheden in verband met de hoge kwaliteit van het onderwijs. Deze gebieden van kennis en vaardigheden worden vervolgens gedurende twee schooljaren stages te klaspraktijk toegepast.

Full-time studie is ingericht in overeenstemming met de lagere school jaar te zijn en begint met een pre-programma 15 dagen op school / s geregeld door de student. Studenten zijn voorzien van een handleiding om deze pre-programma observaties en activiteiten te begeleiden.

De deeltijd-route, een aanmerkelijke hoeveelheid van blended / e-learning, waarvoor de toegang tot een computer thuis en het internet is essentieel. Studenten organiseren een extra 22 self-directed dagen op school tijdens hun programma. Let op, hoewel part-time studenten voeren de aangeleerde elementen op een part-time basis, zijn de school stages meestal uitgevoerd op een full-time basis.

Teaching plaatsingen zijn overwegend in Hampshire basisscholen, maar dit geografische gebied strekt zich vaak tot Dorset, Wiltshire, Berkshire en Surrey. Studenten hebben ook de mogelijkheid om een ​​van hun stages in Oost-Londen en het Isle of Wight te nemen. Studenten met een geschikte voorbehandeling-programma ervaring kan een plaatsing te nemen aan een Special Educational Needs instelling (SEN).

Alle studenten krijgen een persoonlijke mentor om hen te ondersteunen in hun vooruitgang door middel van het programma. Vooruitgang is zowel academisch als in termen van het Teachers 'Standards (Department for Education 2012), die een verplicht onderdeel van de beroepsopleiding zijn bijgehouden.

Laatst bijgewerkt op nov 2015

Over de school

The University of Winchester was established in 1840, and it combines this heritage with innovative learning and teaching.

The University of Winchester was established in 1840, and it combines this heritage with innovative learning and teaching. Lees Minder