Lees de Officiële Beschrijving

Programma-overzicht

&nbsp

Hedendaagse maatschappij biedt nieuwe scenario's voor de ontmoeting met het universum van de informatie, die de wereld van het web die vele mogelijkheden opent voor nieuwe en gevarieerde toegang tot de inhoud. Hij noemt deze periode, zoals de informatiemaatschappij, waarvan de kenmerken zijn nauw verbonden met de verwerking, opslag, verspreiding en toegang tot informatie ontwikkeld in onze omgeving.


Deze situatie heeft geleid tot de behoefte aan expertise op gebieden die verband houden informatietechnologie, waaronder de ontwerper verantwoordelijk voor het beheer van de gegevens die worden weergegeven in de bevoorrechte wereld van het www. Het vakgebied is een van de meest gevraagde vandaag en is degene die sneller ontwikkelt op het gebied van digitale technologieën. Aanvragen voor, een beroepsprofiel dat de interface ontwerpen en programmeren van websites domineert.


Voor de bovenstaande iconos (Research Instituut voor Communicatie en Cultuur) biedt een specialiteit in Design en het beheer van websites, om specialisten te trainen in de verwerking van informatie georiënteerd netwerk. Een professionele verweerder die kunnen worden geplaatst in een professionele die behoefte heeft aan het verwerken van uw informatie.


Deze specialiteit curriculum bestudeerde negen vakken een jaar en nodig is om een ​​dag per week les, want we zorgen dat onze studenten blijven werken, zodat ze kunnen in de praktijk brengen de opgedane kennis in dit postgraduaat.

&nbsp

&nbsp

Algemene doelstelling


Om te trainen specialisten voor het ontwerpen, beheren en evalueren projecten professionele webpagina's en sites, ondersteund door de dominantie van digitale technologieën en programmeertalen.

&nbsp


Specifieke doelstellingen


- Het onderscheiden van de theoretische en praktische aspecten van de architectuur van webpagina's en sites voor hun ontwerp, management en projectie.


- Discriminerende de verschillende processen van de preproductie, productie en postproductie van websites voor de ontwikkeling van de ontwikkeling van de budgetten.


- Selecteer de programmeertalen eigen websites, te organiseren en presenteren van digitale informatie op het www.


- Implementeren van processen en productie van websites, gebruik van normen van de programmering, database en interface design, navigatie en vragen naar relevante informatie.


- Om het bereik van digitale media in de www te onderzoeken, voor communicatie doeleinden op het gebied van handel, onderwijs, politiek, onder andere mogelijkheden.


- Beoordelen van de structuur en de patroonvorming van websites, om bestaande problemen op te lossen in eerder ontworpen.


- Document de productie van web sites van ethische formuleringen tot de sociale ontwikkeling van het professionele veld en haar omgeving van inval ondersteunen.


- Uitvullen multidisciplinaire werkgroepen voor de ontwikkeling van complexe websites.

&nbsp

&nbsp

Student Profile


Afgestudeerden met een diploma in de mededeling van of soortgelijke namen hebben, Graphic Design of soortgelijke namen hebben, marketing, computersystemen of soortgelijke namen. Ook in systems engineering of soortgelijke namen. Andere graden en engineering kan zo lang invoeren als ze rechtvaardigen hun relatie tot de inhoud van het curriculum van de specialiteit. Het moet aantonen dat er een voorbereidende cursus voor degenen die afkomstig zijn uit andere vakgebieden.

&nbsp


Uitkomst Profile


De student krijgt kennis over het beheren van digitale hulpmiddelen die geschikt zijn voor website ontwikkeling, van de programmering normen, style sheets, databases, interface design en rekening houdend met de mogelijkheden van de statische of dynamische sites.


Ook op de theorieën van digitale informatie met betrekking tot de productie van websites en op de sociale en culturele invloed van het www vandaag.

&nbsp

Ontwikkelen van vaardigheden om processen en tools die Web site design helpen kiezen, website problemen op te sporen door middel van toegepast onderzoek. Ook om te werken in interdisciplinaire en multidisciplinaire teams.


Genereuze houding van verantwoordelijkheid en betrokkenheid bij het produceren van websites. Identificatie en begrip van de gebruikers en de sociale context waarin zij opereren en die zal direct uw pagina's en websites. Leiderschap in om ontwikkelingsprojecten Web projecten zijn gericht.

&nbsp

&nbsp

Toelatingseisen


- Voeg aanvraag voor het lidmaatschap in de specialiteit.


- Titel van de graad (origineel en kopie).


- Professionele Card of een bewijs van het proces (origineel en kopie).


- Certificaat van studies te onderbouwen die zijn 100% van de studiepunten van de opleiding (origineel en kopie) gedekt.


- Geboorteakte (origineel en kopie).


- Gemiddeld minimum van 8,0 in undergraduate studies. Gebrek aan dit gemiddelde hebben, kan hij de zaak te herzien door de Technische Raad Scholar.


- 6 pasfoto's zwart-wit.


- Curriculum vitae met documenten waaruit blijkt.


- Brief uitleg waarom u wilt de specialiteit in te voeren.


- Interview met de coördinator van de specialiteit.


- Brief van aanbeveling van school, of academische supervisor.


Buitenlandse studenten moeten alle documenten die gevalideerd door de SEP, een en ander vertaald en gelegaliseerd door het Ministerie van Onderwijs, Ministerie van Buitenlandse Zaken en de Consul van Mexico in het land waar de studies, en immigratie document.

Zie 4 andere vakken van ICONOS (Research Institute for Communication and Culture) »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Juli 2019
Duration
Op locaties
Op datum
Begindatum
Juli 2019
Aanmeldingslimiet

Juli 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum