Online MS Global Supply Chain Management

Algemeen

Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

Het Online Masters in Global Supply Chain Management (MSGSCM) -programma van Purdue University is bedoeld voor werkende professionals die hun carrière willen bevorderen door kennis en expertise te ontwikkelen op het gebied van supply chain management en logistiek. Het programma wordt versterkt door de nadruk op analyse die een hoofdbestanddeel is van de Krannert School of Management.

Het programma wordt geleverd door dezelfde faculteitsleden die ons best beoordeelde interne MS Global Supply Chain Management-programma instrueren in een zeer flexibel formaat in pacing en sequencing. Het programma zorgt ervoor dat studenten vaardigheden ontwikkelen om in interdisciplinaire teams en over functionele grenzen te werken.

Krannert Online MS Global Supply Chain Management Hoogtepunten

  • 100% online programma

Het online MS Global Supply Chain Management-programma (Online MSGSCM) van Krannert is een flexibel 100% online programma dat bij uw levensstijl past. U kunt de masteropleiding aan een prestigieuze universiteit behalen zonder uw carrière en gezinsleven op te offeren.

Het programma vereist in totaal 30 credit-uren en u kunt de cursussen altijd en overal in uw eigen tempo volgen.

  • Gebaseerd op Krannert's Highly-Ranked MSGSCM-programma

Online MSGSCM-programmacursussen worden ontwikkeld en gegeven door dezelfde gewaardeerde faculteit van het best gerangschikte MSGSCM-programma van Krannert.

** Ranglijst van het MSGSCM-programma van Krannert in de residentie:

# 2 Supply Chain & Logistics (Wereld) - Eduniversal (Best-Masters.com)

# 10 Beste Masters in Logistiek - College Choice

# 8 Supply Chain & Logistics (VS) US News & World Report

  • Up-to-date en praktisch curriculum

De zakenwereld evolueert snel met de vooruitgang van technologie. Door een gedeelde bibliotheek met inhoud voor hedendaags supply chain management te ontwikkelen, kan onze faculteit snel trendy onderwerpen en nieuwe theorieën en praktijken in onze supply chain-cursussen ontwikkelen die passen bij de behoefte van de studenten en de competentie van onze studenten vergroten.

Het curriculum omvat ook een cursus ervaringsleren waarbij studenten een project voltooien voor een partnerbedrijf en werken met echte organisatorische uitdagingen bij het beheren van hun toeleveringsketens, waardoor studenten de kans krijgen om kennis uit de klas toe te passen op echte problemen.

  • Brede cursuskeuze

Het online MSGSCM-programma van Krannert biedt een groot aantal keuzevakken, die een grote mate van flexibiliteit bieden bij het ontwikkelen van een individueel studieplan dat hun achtergrond naadloos aansluit op hun carrièredoelen. Dankzij het curriculum kan de inhoud een breed scala aan onderwerpen bestrijken en up-to-date houden. Hierdoor onderscheidt ons programma zich aanzienlijk van de bestaande one-size-fit-all-programma's op de markt, terwijl de flexibiliteit van online leren volledig wordt benut.

Lijst met keuzevakken vind je op onze factsheet .

  • Carrièreondersteunende diensten

Studenten hebben toegang tot de diensten voor loopbaanondersteuning van het Krannert Professional Development Center.

Programma Feiten

  • Duur: 3 semesters (of meer)
  • Startdatum les: januari
  • Totaal aantal kredieturen: 30

138199_ScreenShot2020-07-12at2.57.45PM.png

Laatst bijgewerkt op aug 2020

Over de school

Purdue University’s Krannert School of Management is the aspiring business leader’s most vibrant ecosystem for mastering the analytical problem-solving and tech-commercialization skills that move indu ... Lees meer

Purdue University’s Krannert School of Management is the aspiring business leader’s most vibrant ecosystem for mastering the analytical problem-solving and tech-commercialization skills that move industry forward and change the world. Lees Minder