Onderzoeksmaster In Het Bedrijfsleven En Management

Erasmus School of Economics - Erasmus University Rotterdam

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Onderzoeksmaster In Het Bedrijfsleven En Management

Erasmus School of Economics - Erasmus University Rotterdam

Onderzoek Master in het bedrijfsleven en management

Het combineren van onderwijs met onderzoek in een programma voor academisch getalenteerde en gemotiveerde studenten, Rotterdamse School of Management, biedt de Erasmus Universiteit een Research Master in Business and Management.

Onderzoek Master in Bedrijfskunde en Management (ERIM Research Master) maakt deel uit van het Erasmus Doctoraal Programma in Bedrijfskunde en Management van ERIM, het Erasmus Research Institute of Management, een gezamenlijk onderzoeksinstituut van RSM en de Erasmus School of Economics (ESE).

Voor getalenteerde en zeer gemotiveerde studenten die streven naar een academische carrière in het management; De ERIM Research Master is een onderzoeksgericht programma met individueel toezicht en een zeer persoonlijke aanpak. Het programma ontwikkelt academische competenties en vaardigheden binnen de vijf domeinen van het management: Business Processes, Logistics & Information Systems; Organisatie; marketing; Financiën & Accounting; Strategie & Ondernemerschap.

Het biedt de perfecte voorbereiding voor een volgende promotie in management of bedrijf, een academische positie in managementonderzoek of een carrière in het bedrijfsleven of consultancy. Rotterdam School of Management, Erasmus University is gerangschikt als topspeler door de Financial Times European Masters in Management-lijst.

Waarom studeer een onderzoeksmaster in bedrijfs- en management in Rotterdam?

 • Specialisatie in de vijf hoofdgebieden van managementonderzoek: Business Processes, Logistics & Information Systems; Organisatie; marketing; Financiën & Accounting; Strategie & Ondernemerschap;
 • Zeer aangepaste studieprogramma;
 • Persoonlijk toezicht door wereldberoemde professoren;
 • Innovatieve onderzoeksonderwerpen;
 • Opleiding in onderzoeksmethoden en vaardigheden;
 • Een vitale internationale onderzoeksgemeenschap;
 • Financiële steun;
 • Uitstekende studie- en onderzoeksfaciliteiten.

Carrièremogelijkheden

Dit programma biedt de perfecte voorbereiding op een daaropvolgende doctoraat aan ERIM of een andere top internationale universiteit of bedrijfskool. Afgestudeerden worden ook grondig getraind voor onderzoeksgeoriënteerde posities bij banken, multinationals, consultancies of instituten voor toegepast onderzoek.

onderwijsdoelstellingen

Een erkende masteropleiding van een van de topmanagementscholen in Europa. Het biedt de mogelijkheid om te gaan naar een doctoraat in het ERIM doctoraat programma.

Leerplan

Specialisatiegebieden omvatten de belangrijkste gebieden van managementonderzoek:

 • Logistiek en Informatiesystemen
 • Organisatie
 • afzet
 • Finance en Accounting
 • Strategie

Modus van het onderwijs

U zult inzicht krijgen in methodologieën voor onderzoek, de basis van het management en opleiding hebben in vaardigheden die nuttig zijn voor het schrijven, presenteren en publiceren van academisch werk. U zult deelnemen aan onderzoeksseminars, samen met ERIM faculteit, bezoekende professoren en collega's.

Doelgroep

De Master of Philosophy in Business Research programma is bedoeld voor getalenteerde en gemotiveerde studenten die willen presteren in onderzoek en zaken. Dit programma, uit een van de beste scholen in Europa, biedt de perfecte voorbereiding op een academische carrière of een onderzoekspositie in de particuliere of publieke sector.

Toelatingscriteria

Universitair Bachelor of Science / Artsgraad in Bedrijfsadministratie, Economie of een aanverwant vakgebied met relevantie voor bedrijfsonderzoek, met uitstekende kwaliteiten, voldoende hoge scores in een GMAT- of GRE-test en een TOEFL- of IELTS-kwalificatie.

Toepassing

Zet online aan, stuur dan alle benodigde documenten, inclusief een kopie van uw gedrukte en ondertekende aanvraag, naar het ERIM-kantoor.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels


Laatst bijgewerkt op August 19, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
2 jaar
Voltijd
Price
Prijs
2,006 EUR
EU / EER-studenten; € 17.300 Niet-EU / EER-studenten
Locations
Nederlanden - Rotterdam, Zuid-Holland
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Nederlanden - Rotterdam, Zuid-Holland
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan