Onderwijskundig leiderschap concentratie - onderwijs master

Algemeen

7 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Met een nationale schijnwerpers op het onderwijs, is er een behoefte aan leiders die zowel ervaring in lesgeven en de vaardigheden om effectief vorm te geven en invloed hebben op de toekomst van het veld te bezitten. Daarom hebben we onze Master's Degree-programma in het onderwijs hebben ontwikkeld, met concentraties in Curriculum Leiderschap, Onderwijskundig Leiderschap en Hoger Onderwijs Leiderschap - waarmee opleiders gaan in hun loopbaan en worden de leiders van morgen.

Door het verdienen van een Master's in het onderwijs, krijgt u een beter begrip van het leren van de theorie, onderzoek en evaluatie, curriculumontwikkeling en educatieve technologie. Deze combinatie van vaardigheden kan een stevig fundament voor een aantal onderwijskundig leiderschap loopbaan te bieden.

Programma Cursussen

Onze Master's in het onderwijs kunnen onder meer de volgende cursussen:

Actuele vraagstukken in het onderwijs: Evalueer standpunten over hedendaagse thema's en trends in het onderwijs theorie en praktijk van zowel een school en nationale onderwijs perspectief.

Educational Technology and Emerging Media: Ontdek hoe computers, zijn web-gebaseerde middelen en multimedia gebruikt om K-12 scholieren deelnemen aan het oplossen van problemen, creatief onderzoek en samenwerkend leren.

Educational Research: Leer de vaardigheden die nodig zijn om een ​​recensie te kritisch, te beoordelen en evalueren van onderwijsonderzoek met behulp van zowel kwantitatieve als kwalitatieve benaderingen.

Toetsontwikkeling en Assessment: Onderzoek theorieën en technieken van het onderwijs meten en beoordelen voor curriculum planning, ontwikkeling, levering, feedback en verbetering.

Vele manieren om te leren

DeVry biedt lessen op verschillende manieren:

 • Bij een DeVry campus locatie
 • online
 • Door middel van gezamenlijke uitgebreide klaslokalen

Houd er rekening mee dat programma, cursussen, en uitgebreid beschikbaarheid klas varieert per locatie.

Master's Degree in Education Career Overzicht

Zoals het gebied van onderwijs blijft ontwikkelen, zullen er niet alleen nieuwe en gevarieerde carrière in het onderwijs, maar ook een groeiende behoefte aan leiders die het landschap van dit gebied te begrijpen vinden. Verdienen van je Master Degree in het onderwijs met een concentratie in Curriculum Leiderschap of Educational Technology Leadership kon je de referenties die u nodig hebt om te profiteren van deze carrièremogelijkheden en de positie van jezelf om een ​​waardevolle leider op dit gebied te geven.

professionele Verantwoordelijkheid

Wanneer u uw Master's Degree in het onderwijs te verdienen, zou je bereid zijn om je carrière in een aantal educatieve leidinggevende functies. Loopbaan in het onderwijs kunnen de volgende verantwoordelijkheden omvatten:

 • Begeleiden van docenten, medewerkers en studenten van de K-12 levels
 • Planning voor academische ontwikkeling door middel van continue verbetering en cumulatief curriculum
 • Het ontwerpen van curriculum en trainingsprogramma's voor individuen en groepen in het gebied van onderwijs
 • Het integreren van digitale bronnen en opkomende technologieën in lesplannen om de leerervaring te vergemakkelijken
 • Adviseren over methoden en strategieën van de communicatie tussen de verschillende media
 • Het verrichten van onderzoek naar praktische klassieke en huidige educatieve methodes te integreren in de klas

Carrièremogelijkheden

DeVry Universitair afgestudeerden in het onderwijs zou bereid zijn om een ​​van de vele carrière velden in te voeren:

 • educatieve Consulting
 • Afstand leren
 • Academic Services
 • Training en ontwikkeling

Middelen

Program Guide
Onderwijs
Concentratie in Educational Leadership

Onderwijskundig leiderschap CONCENTRATIE

De manier meten we de resultaten in onze scholen is aan het veranderen, en we hebben leiders nodig die zich bewust zijn van de unieke eisen dat het onderwijs vandaag voor staan. Om u te helpen geven docenten de fundamentele zaken en het beleid van vaardigheden die ze nodig hebben om verandering teweeg te brengen, hebben we onze Master's Degree in het onderwijs met een Educational Leadership Concentratie. Je zou een nog sterkere leider in uw onderwijs carrière geworden door te leren van docenten die ervaring hebben in hun vakgebied hebben.

 • Als gevolg van state-specifieke regelgeving, studiepunten en diploma verdiend DeVry University niet automatisch een persoon in aanmerking voor bepaalde beroepen of certificering te krijgen in hun vakgebied. Kandidaten moeten voor hun specifieke gebied van belang contact op met de betreffende staat regelgevend agentschap.

Programma Cursussen

Onze Master's Degree-programma in het onderwijs met een concentratie in Educational Leadership kunnen deze cursussen:

Educatieve Programma Evaluatie: Leer de theorie en praktijk van de evaluatie van het programma door te kijken naar de eisen van belanghebbenden, typen evaluatie en de procedures en het verzamelen van gegevens benaderingen voor de evenwichtige verslaggeving.

Educational Leadership: Onderzoek modellen van gezag, besluitvorming, communicatie en het oplossen van conflicten en leren hoe om leiderschap te vergemakkelijken om een ​​werkklimaat voorstander van excellentie in het onderwijs en leren.

School Law en beleidskwesties: Vertrouwd te raken met de hedendaagse juridische vraagstukken waarmee het onderwijs gemeenschap, zoals schoolkeuze, testen, financiering en ethische overwegingen.

School Finance: Ontdek de belangrijkste principes van educatieve financiën als ze betrekking hebben op de financiering van de Amerikaanse openbare onderwijs evenals staat en de nationale modellen.

Educational Leadership Carrière Overzicht

Voor K-12 leraren die over het waarborgen van educatieve excellentie en op zoek te gaan in onderwijskundig leiderschap carrière passie, hebben we onze opleiding om u uit te rusten met de competenties die je nodig hebt om toezicht te houden op school en district operaties ontworpen. Verdienen van je Master Degree in het onderwijs met een concentratie in Educational Leadership kan je voorbereiden om uit te blinken in een aantal educatieve administratie rollen.

professionele Verantwoordelijkheid
Wanneer u uw Master's Degree in het onderwijs te verdienen met een concentratie in Educational Leadership, zou je bereid zijn om uw onderwijs carrière met kennis van diverse leidinggevende functies. Uw professionele verantwoordelijkheden kunnen zijn:

 • Het werven van docenten en medewerkers voor diverse functies binnen het onderwijssysteem te vullen
 • Communiceren over verschillende media te informeren en te overtuigen leden van de gemeenschap
 • Beoordeling educatieve technologie nodig heeft om nieuwe media leeroplossingen presenteren
 • Het beheer van de toewijzing van middelen aan de behoeften van de lerende gemeenschap te pakken
 • Uitvoering van de openbare veiligheid strategieën om doeltreffende bescherming van mensen, data, eigendommen en instellingen te bevorderen
Belangrijke informatie over de educatieve schuld, inkomsten, en een groter percentage van de studenten die aanwezig waren DeVry is te vinden op devry.edu/degree-programs/ge.html

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

If you are looking for an undergraduate or graduate college degree program, consider DeVry University. We offer small class sizes, a year-round enrollment every 8 weeks with processing new or transfer ... Lees meer

If you are looking for an undergraduate or graduate college degree program, consider DeVry University. We offer small class sizes, a year-round enrollment every 8 weeks with processing new or transfer I-20, and degree completion programs. At DeVry, you can earn a reputable degree from an accredited university respected by top employers around the globe. Lees Minder
Chicago , Chicago , New York , Pomona , Los Angeles , Fremont , New York + 6 Meer Minder