Ondernemerschap en internationalisering

Algemeen

Beschrijving van opleiding

doelstellingen

Deze Master streeft naar een combinatie van conceptuele kennis, kritisch denken en de praktische toepassing van de basiscursussen over het beheer van bedrijven, organisaties of instellingen, met als doel om zich te vestigen als een belangrijk instrument in de Portugese academische vorming. Afdekken kerngebieden, zoals management, economie, recht en de Computer, deze cursus is bedoeld om expertise in functionele aspecten die nodig zijn voor een succesvolle internationalisering van Portugese bedrijven te ontwikkelen.

Specifieke vaardigheden:

  • Leg nieuwe trends en ontwikkelingsperspectieven in ondernemerschap en internationalisering gebied;
  • Leg uit, wetenschappelijk onderbouwde, de behoeften van de consumenten / gebruikers uit verschillende landen;
  • Begrijpen en business management processen toe te passen in een internationale context;
  • Definiëren en verschillende internationalisatie strategieën te evalueren;
  • Onderzoek de culturele, politieke, economische en sociale kenmerken van de verschillende internationale markten;
  • Het kennen van de belangrijkste actuele thema's met betrekking tot de Europese Unie, met name die met betrekking tot de economie en handelsbeleid.

loopbaanperspectieven

Deze cursus is bedoeld voor de gespecialiseerde opleiding van studenten op de 1e cyclus van studies op het gebied van Business Wetenschap ontvangen voort te zetten, hen voor te bereiden om effectief gebruik maken van de ondernemende technisch beroep en de internationale handel, die gericht zijn technici om hun activiteiten te ontwikkelen in nationale, internationale en particuliere entiteiten organisaties.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

O ISCAP é uma escola de ensino superior politécnico que tem por missão específica a formação, a investigação, a criação e difusão da cultura e do saber e a prestação de serviços na área das ciências e ... Lees meer

O ISCAP é uma escola de ensino superior politécnico que tem por missão específica a formação, a investigação, a criação e difusão da cultura e do saber e a prestação de serviços na área das ciências empresariais. Lees Minder