Ondernemend management en leiderschap

Algemeen

5 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Waarom deze cursus?

Van de grootste wereldwijde ondernemingen met meer traditionele openbare lichamen, organisaties zijn op zoek naar mensen die zowel de mentaliteit en vaardigheden om 'te denken en te handelen met ondernemingszin'.

Geleverd in een periode van 12 maanden, de MSc is een zeer praktische, carrière-gerichte programma dat de wereldwijde vraag naar talentvolle ondernemers en degenen die werkzaam zijn voor en het beheer van ondernemingsprojecten adressen.

Het ethos van de cursus is dat de strenge, cutting-edge, theoretische kennis moet worden gecombineerd met een speciale focus op het ontwikkelen van de praktische vaardigheden die nodig zijn om met succes deel te nemen in het ondernemerschap.

Als een student, zul je deel uit van een van de toonaangevende technische universiteiten in Europa en zal diepe betrokkenheid bij een dynamische innovatie-ecosysteem door middel van zakelijke competities, gastcolleges en veldbezoeken hebben.

U zult bestuderen

Er zijn drie verschillende componenten aan de graad:

  • de focus op geavanceerde management en leiderschap de praktijk geleverd met de afdeling Strategie & Organisatie
  • die de belangrijkste ondernemende onderwerpen zoals creativiteit, business modelling, financiële analyse & selling
  • een toegepaste project waar je werken aan een innovatie uitdaging waarmee u uw leren in praktijk te brengen

Grote projecten

Onze Virtual Incubator Project helpt u de tools en technieken die zijn ontwikkeld in de hele opleiding te werken aan een real-world innovatie uitdaging toe te passen. Met behulp van een innovatief virtueel platform, Jamii deelnemers zal samenwerken met de wereldwijd toonaangevende Canadese technologie cluster ecosysteem en zal gaan door middel van een stage-gate model van ontwikkeling en pitching van hun oplossing voor potentiële investeerders.

Studenten zullen worden beoordeeld op deze module aan hun portfolio van ingezonden werk.

Toelatingseisen

Eerste of tweede klasse Honours diploma, of in het buitenland equivalent, in elke discipline.

Carrière

Afgestudeerden van de MSc Entrepreneurial Management & Leadership wordt verwacht om werk te vinden in een verscheidenheid aan spannende rollen. Dit kan inhouden:

  • de oprichting van een startup
  • werken in een ondernemende ecosysteem ondersteunende rol (bijvoorbeeld openbare agency)
  • de overname van een familiebedrijf
  • werken voor een high-groei van het MKB
  • het nemen van een leidende rol in een groot bedrijf
  • werken voor een toonaangevend adviesbureau
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Strathclyde Business School(SBS)is a pioneering, internationally renowned academic organisation that shapes anddevelops the business minds of tomorrow. Strathclyde is one of a small percentage worldwi ... Lees meer

Strathclyde Business School(SBS)is a pioneering, internationally renowned academic organisation that shapes anddevelops the business minds of tomorrow. Strathclyde is one of a small percentage worldwide to be triple accredited, holding accreditation from the international bodies, AMBA, AACSB and EQUIS. Lees Minder
Glasgow , Athene , Zürich , Singapore , Dar es Salaam , Manama , Kuala Lumpur , Petaling Jaya , muskaatdruif , muskaatdruif , Dubai , Abu Dhabi , Milaan , München , Beijing , Toulouse + 15 Meer Minder