Officiële masteropleiding in mode- en schoonheidscommunicatie Telva & Yo Dona (XI-editie)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

 • Als je een passie hebt voor mode en schoonheid en ook voor communicatie, dan is dit je meester
 • Alleen officiële master in mode en schoonheid Telva & Yo Dona130116_telva-.png
 • Met een diploma van CEU San Pablo University130118_CEUUniversidadSanPablo.gif
 • Gegarandeerde praktijken voor alle studenten in de mode- en schoonheidssector

De officiële master in mode- en schoonheidscommunicatie (Telva & Yo Dona) is een geldige titel in meer dan 40 Europese landen. Zijn diploma wordt ook gehomologeerd als een master in Latijns-Amerikaanse landen. De masterplanning is van maandag tot donderdag, in de middag. Het programma van deze officiële Master is bij uitstek praktisch. De student krijgt 450 lesuren en is gegarandeerd voor minimaal 3 maanden praktijk in gespecialiseerde media, agentschappen of merken van de sector.

In de laatste drie edities hebben studenten stage gelopen bij bedrijven zoals L'Oréal, Loewe, Armani, Atresmedia, Mary Kay, LVMH, Showroomprive, TVE of TELVA en YO DONA tijdschriften, om er maar een paar te noemen. Bovendien volgen studenten, om hun opleiding te voltooien, een reeks activiteiten met betrekking tot de mode- en schoonheidssector.

Wat ga je leren?

 • Meer informatie over de meest geavanceerde communicatiestrategieën in mode en beauty, die momenteel worden toegepast in referentiemerken.
 • Leer de geheimen van het vak kennen van de beste actieve professionals, verantwoordelijk voor marketing, communicatie, gespecialiseerde journalisten, ontwerpers en andere professionele profielen.
 • Blijf niet in theorie, oefen alles wat geleerd is in de officiële masteropleiding in mode-communicatie in prestigieuze bedrijven of media.
 • Verwerven van de nodige kennis om te werken in bedrijven in de sector of media gespecialiseerd in mode en schoonheid.
 • Woon relevante evenementen en activiteiten in de modewereld, productpresentaties, campagnelanceringen, showroombezoeken bij om de training die u in de klas ontvangt te voltooien.

129456_master-moda-1.jpg

Leer met geweldige professionals

De professoren van de Master in Fashion and Beauty Communication zijn professionals in de uitoefening van mode- en schoonheidscommunicatie en managers van de belangrijkste bedrijven van deze sectoren in ons land, evenals professoren van de CEU-San Pablo University. Op donderdag worden professionele ervaringssessies gehouden, waarin een manager een conferentie geeft, gevolgd door een gesprek met de studenten. Ze hebben onder andere deelgenomen: Jesús Echevarría (INDITEX), Juan Pedro Abeniacar (LVMH), Beatriz González-Cristobal (Tous) en de ontwerpers Alvarno, Ursula Mascaró, Lorenzo Caprile, Ana Locking, Modesto Lomba, Juanjo Oliva of Nacho Aguayo, voor Citeer slechts enkele.

GEGARANDEERDE Praktijken

De studenten van de Master maken minimaal drie maanden praktijk (meer dan 360 uur) in bedrijven, agentschappen of tijdschriften van de sector. In de meeste gevallen verlengen studenten hun stageperiode langer dan 5 of 6 maanden. De praktijken zijn curriculair. Als een student werkt tijdens het ontwikkelen van de masteropleiding, kan hij de validatie van zijn stagecredits aanvragen bij het programmabeheer. Bedrijven met LVMH, Cartier, Loewe, Adolfo Domínguez, Ketchum Agency, Singular Team of Showroomprive, onder vele anderen, hebben stage studenten ontvangen gedurende de laatste jaren van de Master

9 ETCS-credits

Beurzen en subsidies

Beurzen van de organiserende entiteiten

De organiserende entiteiten van de Master hebben een hulpfonds opgericht voor studenten die dit nodig hebben. Voor het studiejaar 2020-2021 zijn binnen het tuBeca-programma beurzen gepland tot 50% van het collegegeld, naast andere beurzen van 25%. Beurzen worden toegekend met inachtneming van de volgende aspecten:

 • academische resultaten
 • Resultaat van het toelatingsproces
 • Financiële behoeften van de aanvragers

Om toegang te krijgen tot een beurs, moet je worden toegelaten tot het programma en de plaatsreservering hebben betaald. De deadline voor het indienen van een beursaanvraag eindigt op 15 juli 2020 . De resolutie van de beurzen wordt op 24 juli 2020 aan de kandidaten meegedeeld. Dit programma voldoet aan de vereisten om te worden beloond door de Staatsstichting voor werkgelegenheidstraining .

getuigenissen

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

La Escuela de Periodismo y Comunicación de Unidad Editorial es un centro de alto rendimiento educativo con más de 10 años de experiencia en el sector. Nuestra diferenciación se basa en que tenemos a n ... Lees meer

La Escuela de Periodismo y Comunicación de Unidad Editorial es un centro de alto rendimiento educativo con más de 10 años de experiencia en el sector. Nuestra diferenciación se basa en que tenemos a nuestra disposición los profesionales más destacados y un entorno 100% auténtico que permite desarrollar con éxito nuestra actividad. Lees Minder