Officiële meester - beheer en de organisatie van toeristische evenementen

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De Master in Toerisme en Event Organisatie (Official master) is gekwalificeerde professionals van de gebeurtenissen in de breedste spectrum vervoegen van de universiteit strengheid van de uitstaande professionals met ervaring op dit gebied.

Doelstellingen:

 • Zorg voor specifieke kennis en vaardigheden te organiseren, coördineren en sturen alle soorten evenementen.
 • Train professionals om project management en de ontwikkeling van onderzoek op dit gebied te bevorderen.

ontvangers

Dit programma is gericht op:

 • Afgestudeerden, universitair afgestudeerden universitarisque zich willen specialiseren in een gebied met uitstekende toekomstperspectieven in ons land en internationaal.
 • Ondernemers, managers of verantwoordelijk voor àreaque ontwikkelen uitsluitend of gedeeltelijk zijn carrière het organiseren van evenementen van welke aard dan ook, zowel in de publieke sector en de privé.

Methodologie:

De lessen worden gegeven in het Castiliaans. Studenten hebben, voor exclusieve toegang, de Virtual Campus. Het is een educatief platform waarop lijn van het werk materialen alsook relevante informatie met betrekking tot de master zijn opgehangen. Hierdoor wordt een permanente zorg wordt gegarandeerd door de coördinator hiervan .. Dr. Pepa Aguar (mariajose.aguar@uab.cat)

Excursies:

verschillende excursies en studiebezoeken aan instellingen van bijzonder belang voor de opleiding van de deelnemers zal worden gemaakt.

Werkervaring:

Studenten moeten een minimum van 350 uur stage te voltooien in ondernemingen in de sector evenementen. De master heeft een divers van degenen die interesse profiel van elke student om de ventilator aan te passen en. Dit is een van de belangrijkste in het voltooien van hun opleiding activa. Verblijf in zakelijke praktijken regime verplicht is voor het verkrijgen van master's degree.

MasterOficial201

Carrièremogelijkheden

Management, organisatie en coördinatie van evenementen in alle specialismen op het gebied van het bedrijfsleven, openbare instellingen en non-profitorganisaties.

Studieplan

Beschrijving Master

De kapitein, die bestaat uit 60 in totaal ECTS, loopt langs een cursus. Het curriculum is opgebouwd rond vier verplichte modules met een belasting van 9 ECTS. In het geval van externe praktijken, ook verplicht, de belasting is 15 ECTS en Werk Master Thesis 9 ECTS.

Structuur van het curriculum

MasterOficial202

OB: Verplichte

Competenties

Ideaal student profiel

De Master is gericht op afgestudeerden, afgestudeerden en academici die zich willen specialiseren in de economische activiteit met uitstekende vooruitzichten voor de toekomst van ons land. Aan de andere kant is het ook gericht op ondernemers, managers of area managers ontwikkelt momenteel uitsluitende of gedeeltelijk zijn carrière het organiseren en coördineren van vergaderingen, conferenties, sportevenementen, enz., Zowel in het openbaar als privé. Zal bezitten innovatievermogen, organisatie, planning, communicatie, en interdisciplinaire en teamwerk. Daarnaast wordt een niveau van spreken en schrijven vloeiend Engels, die ten minste niveau B1 van het Common European Framework nodig.

basisvaardigheden

Beschikken over kennis en inzicht die originaliteit in het ontwikkelen en / of toepassen van ideeën, vaak in onderzoeksverband toe te staan.
Dat de studenten hun kennis en hun vermogen om problemen in nieuwe of onbekende omstandigheden binnen een bredere (of multidisciplinaire) context die gerelateerd is aan hun vakgebied op te lossen van toepassing kan zijn.
Dat de studenten zijn in staat om kennis te integreren en met complexe materie, en het formuleren van oordelen op basis van informatie die onvolledig of beperkt was, bevat bespiegelingen over maatschappelijke en ethische verantwoordelijkheden in verband met de toepassing van hun kennis en oordelen.
Studenten kunnen hun conclusies en de kennis en de beweegredenen onderbouwing aan specialisten en niet-specialisten op een duidelijke en ondubbelzinnige wijze te communiceren.
Studenten aan te tonen dat ze het leren vaardigheden die hen in staat stellen om verder te studeren op een manier die grotendeels zelfstandig of autonoom zal zijn.

Specifieke vaardigheden

Identificeer de acteurs en fundamentele concepten van het toerisme evenementen om de huidige sectorale gegevens te analyseren en om nieuwe trends te ontdekken.
Plannen en beheren van verschillende soorten die nodig zijn voor de organisatie van een evenement (design, marketing, productie en evaluatie) activiteiten.
Ontwerp en communicatieplan activiteiten en evenementen marketing, het begrijpen van de visie van het bedrijf dat de organisatie van een evenement huurt.
De mobilisatie en marketing van een evenement, rekening houdend met de verschillende methoden voor het meten van de ROI op de gebeurtenissen.
Analyseer en de vaardigheden die nodig zijn voor het beheer en communicatie teams en het beheer van het kantoor human resources en organisatie-communicatie toe te passen.
Plan en het werk van de sectorale plannen analyse en het bedrijfsleven uit te voeren op het gebied van toerisme evenementen.
Onderscheid en interpreteren van de rol en de bevoegdheden van patronage om de structuur van een plan sponsoring en juridische overwegingen te analyseren.

transversale competenties

Masters titels, UAB gelijkgesteld concepten van algemene bekwaamheid en cross concurrentie en dus, in de sectie detaillering algemene vaardigheden wedstrijden alleen.

Analyseren, kritisch nadenken, synthetiseren, organiseren en plannen omgevingen en het beheer van de acties.
Teamwork en het verwerven van leiderschapsvaardigheden.
Aan te passen aan nieuwe situaties, het verkrijgen van initiatief om innovatieve en concurrerende strategieën te ontwikkelen.

studieplannen

Gidsen leraren modules

 • Module 1: Evenement toerisme. Management and Planning Technieken Event
 • Module 2: Marketing en Event Management
 • Module 3: Organisatie van congressen en beurzen
 • Module 4: Organisatie van sociale, zakelijke evenementen en communicatie
 • Module 5: Final Master Thesis
 • Module 6: Plaatsing

Master Thesis werk

De student moet een zoekopdracht op een onderwerp van belang in verband met de inhoud van de Meester uit te voeren. Elke / a hebben een leraar / docent / a om zijn proefschrift te ontwikkelen.

Hieronder staan ​​een aantal van de beste scripties die in de afgelopen jaren:

 • 2015. Analyse van de toegankelijkheid in het toerisme zijde gebeurtenissen in Barcelona. Tatiana Montes. Werk finalist Red Intur Awards Best Toerisme Master thesis 2015
 • Europride 2014. Proposta de kandidatuur van Barcelona 2020. Analisi de l'Entorn i essencials factoren orientats a l'Succes van participació. Cristina Alvarez.
 • Analisi 2014. dels opdrachtgevers elementen per rit een internationale audiovisuele Fira lligada de International Fantastic Film Festival van Catalonië. Marta Garcia.
 • 2013. Barcelona en Singapore, twee belangrijke modellen in het bedrijfsleven toerisme. Imma Augustine.
 • 2013. Analisi van Negocis promoció van Turisme van Tarragona. Maria Helena Andrés.
 • 2012. De positionering van het zakentoerisme in Marokko 2020. Case Study: Marrakech. Walid Ait M'Barka.
 • 2012. Het beheer van de human resources in de "professionele congresorganisatoren" (opt) van de stad Barcelona: analyse van de vijf gevallen. Silvia Lamagrande.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

La Fundación Universidad Autónoma de Barcelona (FUAB) es una institución creada en el seno de la Universidad Autónoma de Barcelona para colaborar con la Universidad en el desarrollo y en la realizació ... Lees meer

La Fundación Universidad Autónoma de Barcelona (FUAB) es una institución creada en el seno de la Universidad Autónoma de Barcelona para colaborar con la Universidad en el desarrollo y en la realización de proyectos docentes complementarios a su oferta académica e impulsar nuevos sistemas de gestión en colaboración con diversas instituciones y empresas, y para la prestación de servicios vinculados a la universidad y la implementación de nuevos proyectos académicos, de investigación, de asesoramiento, de consultoría y de servicios. Lees Minder