Officiële Masterdiploma in economische analyse van recht en management

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De Master in economische analyse van recht en management brengt je dichter bij de juridische wereld met een andere methode dan de traditionele analyse van advocaten. Door deze methodologie wordt economische redenering toegepast om wetten en andere regulerende systemen te analyseren, zoals contracten, jurisprudentie en elke vorm van sociale regulering gerelateerd aan het bedrijf. Het hoofddoel van de AED is het zoeken naar efficiëntie in rechtsstelsels en andere mechanismen van sociale organisatie, zoals instellingen en overheidsbeleid, waarvan het doel is om de student op te leiden als een expert in juridisch advies.

Vanuit het perspectief van de economische analyse van wetgeving worden wettelijke normen en overheidsbeleid gezien als een bron van prikkels en reflecteren ze op hun juridische, economische en sociale gevolgen. Deze benadering vormt de belangrijkste innovatie op het gebied van het recht in de afgelopen decennia en heeft een groeiende invloed op de rechtsscholen van de beste universiteiten ter wereld. De 21e-eeuwse belangenbehartiging staat voor de enorme uitdaging om de instrumenten van de sociale wetenschappen te beheersen, om hun professionele ontwikkeling te verbeteren in een wereld die dagelijks multidisciplinariteit vereist. Zo biedt de master in economische analyse van recht en management een unieke gelegenheid om interdisciplinaire en officiële postuniversitaire studies uit te voeren om juridische kennis te versterken door interactie met de economie en andere sociale wetenschappen, om een adequate juridisch en economisch advies.


Residential aan de Harvard Law School (HLS): Course in Law and Economics

De studenten van de Master's Degree in economische analyse van recht en publiek management kunnen de intensieve cursus volgen in economische analyse van de wet die jaarlijks wordt gehouden aan de Harvard Law School met het sponsorschap van de Rafael del Pino Foundation. De cursus wordt gegeven in oktober en de mogelijkheid om de bovengenoemde cursus te volgen zal worden aangeboden aan studenten die de masteropleiding al hebben afgerond. Voor toelating tot hetzelfde zal rekening worden gehouden met zowel het CV van de student, het academisch verslag van de MU, als met academische of professionele ervaring in het onderwerp van de student. Een certificaat van de cursus uitgegeven door de HLS zal worden toegekend.

106823_5.jpg

Redenen om de officiële mastergraad in economische analyse van recht en publiek management van EAE Business School

 1. Specialisatiecursus aan de Harvard Law School
  De studenten van de Master's Degree in economische analyse van recht en management kunnen de intensieve cursus volgen in economische analyse van de wet die jaarlijks wordt uitgevoerd met de sponsoring van de Rafael del Pino Foundation. De cursus wordt gegeven in oktober en de mogelijkheid om de bovengenoemde cursus te volgen zal worden aangeboden aan studenten die de masteropleiding al hebben afgerond. Voor toelating tot hetzelfde zal rekening worden gehouden met zowel het CV van de student, het academisch verslag van de MU, als met academische of professionele ervaring in het onderwerp van de student. Een certificaat van de cursus uitgegeven door de HLS zal worden toegekend.


 2. Internationaal Talentenprogramma
  Als u een internationale professionele ontwikkeling nastreeft, heeft u een maximale zichtbaarheid bij de multinationals die samenwerken met EAE via Employment Workshops en interviews met headhunters en internationale selectieconsultants.


 3. Prestige Cloister
  De faculteit bestaat uit hoogleraren van nationale en internationale universiteiten, evenals topfunctionarissen van het openbaar bestuur en juridische professionals van erkend prestige.


 4. Business Management Module
  De master bevat een module over bedrijfsbeheer waarmee studenten kunnen kiezen uit 34 minderjarigen om belangrijke managementgebieden te bestuderen (financiën, boekhouding, projectbeheer, personeelszaken, communicatie, marketing, toeleveringsketen, internationale zaken of ontwerpdenken, onder andere). .


 5. Zakelijke netwerken
  Vergaderingen met professionals van grote bedrijven en andere studenten, waarmee u uw netwerk van contacten kunt uitbreiden. In 2017 organiseerden we vergaderingen met leidinggevenden van bedrijven zoals Microsoft, Red Bull, HP, CEPSA of Grupo Hero, en vele anderen.


 6. Officiële meester
  Het is een officiële masteropleiding die wordt gereguleerd door het Nationaal Agentschap voor de Evaluatie van Kwaliteit en Accreditatie (ANECA), onder het ministerie van Onderwijs, en is goedgekeurd in de 47 landen die deel uitmaken van de Europese Hoger Onderwijsruimte (EHEA).
  106827_7.jpg

Vereisten en toelating

double Degree

Studenten die met succes het programma compleet, verkregen de titel van Master in Economic Analysis van Recht en beheer van EAE Business School en de officiële titel van koning Juan Carlos en het ministerie van Onderwijs van Spanje University.


Toelatingsproces

Het fundamentele doel van onze opnames proces is om de geschiktheid van de kandidaten te garanderen, door middel van hun professionele en academische curriculum. Alle deelnemers moeten het meeste uit deze leerervaring te krijgen, door middel van een context waarin het mogelijk om een ​​lange-termijn relatie met klasgenoten, docenten en alumni te ontwikkelen.

Om de applicatie te starten moet u de juiste formulier in te vullen, zodat het profiel van de kandidaat kan worden beoordeeld door onze Academische Commissie. Als de resolutie van toelating, afgegeven door de Academische Comité van de Master in de Economische Analyse van het Recht en Public Management positief is, kan de kandidaat hun registratie te formaliseren voor deze Masters.

106809_proceso-admision-eae_1.jpg

Carrièremogelijkheden

Career Services Beroepen EAE Business School is verantwoordelijk voor het scheppen van nieuwe banen die u begeleidt en begeleidt studenten met een analyse van hun profiel, om hun carrière doelen te bereiken en hun verwachtingen en belangen aan te passen aan de arbeidsmarkt.

De afdeling Carrière organiseert ook evenementen om de inzetbaarheid te bevorderen, zoals het online werkgelegenheidsforum; de Bank of Opportunities met meer dan 6000 vacatures die elk jaar worden gepubliceerd; of het International Talent Programme, gericht op studenten die internationale ontwikkeling en zichtbaarheid zoeken in multinationale bedrijven, met workshops en interviews met headhunters uit verschillende delen van de wereld. EAE ook deel aan de inzetbaarheidsprogramma's van merken met grote projectie, zoals L'Oreal, Banco Sabadell, Leroy Merlin, Kyocera, Schneider Electric, IBM, waar studenten toegang toe hebben.


Deze Master zorgt voor de nodige opleiding om een ​​professionele carrière in advocatenkantoren en bedrijven te ontwikkelen, zoals in de publieke sector en internationale instellingen. Interdisciplinaire opleiding in rechten en economie stelt studenten in staat om te werken in de zakelijke dienstverlening en consultancy en juridische of interdisciplinaire afdelingen van bedrijven en andere entiteiten. Op zijn beurt, management training en de openbare orde, biedt studenten de mogelijkheid om de arbeidsmarkt te betreden in overheidsinstellingen, internationale organisaties of NGO's. Ten slotte is de ervaring van onze alumni toont, vorming verkregen in het programma is zeer geschikt voor mensen die zich bezighouden met de politiek en streven naar de overheid verantwoordelijkheden.

Sommige van de bedrijven waarmee de voormalige studenten van de Master verbonden zijn, zijn Uría, Calvo Sotelo, Link Laters, DLA, McKinsey, Deloitte, EY. We zien ook dat voormalige Masters-studenten een verantwoordelijke functie bekleden in overheidsinstanties zoals nationale of regionale ministeries of politieke kantoren (gouverneurs, afgevaardigden). Ten slotte vinden we Masters afgestudeerden in onderzoekscentra en studiecabines (Mapfre, La Caixa, BBVA, onder anderen).


Opgemerkt moet worden dat een groot deel van de afgestudeerden van de masteropleiding hun academische studies voortzetten om doctoraten in de rechten en economie te behalen aan belangrijke Spaanse en buitenlandse universiteiten. "


Enkele gegevens van ons werkgelegenheidsverslag 2017:

 • 93% van de studenten vindt vóór zes maanden na het einde van het programma werk
 • 34% verhoogde hun salaris tot 30% een jaar na het voltooien van de master
 • 67% van de studenten heeft via een aantal van de beschikbare routes via EAE Business School een baan gekregen
 • 74% accepteert een nieuwe beroepsaanbieding na het afstuderen
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

EAE is an international Institution of higher education in the field of management. With more than 50 years experience in business education it has provided training for more than 56,000 executives an ... Lees meer

EAE is an international Institution of higher education in the field of management. With more than 50 years experience in business education it has provided training for more than 56,000 executives and managers. Every year students from more than 45 nationalities gain professional qualification at EAE to hold positions of responsibility within the business world. Lees Minder
Barcelona , Madrid , New York , Sjanghai + 3 Meer Minder