Studie Master's Opleidingen in Nieuw-Zeeland

Master's Programma's in Nieuw-Zeeland 2018

Studie in Nieuw-Zeeland

Hoger Onderwijs in Nieuw-Zeeland

Zodra een student zijn of haar basisonderwijs, kunnen de afzonderlijke treden in een van de overheid in handen van tertiaire instellingen. Dit geldt ook voor universiteiten, hogescholen van het onderwijs, gespecialiseerde hogescholen en hogescholen. Er zijn ook prive-opleidingsinstituten voor studenten beschikbaar. Ongeveer 14 procent van het land 's volwassen bevolking heeft een bachelor ' s degree. Ongeveer 30 procent heeft een diploma van secundair onderwijs.In vergelijking met andere landen in de wereld, Nieuw-Zeeland 's onderwijssysteem, met inbegrip van de universiteiten en hogescholen van het speciaal onderwijs, zijn uitstekend. Volgens opgave van de Program for International Student Assessment, het land de nummer zeven als beste in de wereld. Het land staat bekend om zijn hoge scholen in de gebieden van de wiskunde, wetenschappen en lezen.

Er zijn tal van redenen om te studeren in Nieuw Zeeland, met inbegrip van zijn veelzijdige cultuur, modern, bruisende steden, en de ecologische functies hier te vinden. Er is altijd iets te doen hier, of het nu is het verkennen van de natuur of het verkennen van het cultureel belangrijke entertainment.

In termen van het hoger onderwijs in Nieuw-Zeeland, zijn er acht in totaal universiteiten. Van deze zeven zijn gerangschikt in de QS World University Rankings, allemaal hoog gewaardeerd.Enkele van de meest bekende en meest waarschijnlijke opties voor internationale studenten onder meer de Universiteit van Auckland, Universiteit van Otago, Universiteit van Canterbury, Universiteit van Waikato, Universiteit van Massey en Victoria University of Wellington.

Studenten per jaar naar school van maart tot november. Het kan echter mogelijk in andere programma te gaan halverwege het jaar. De meeste scholen werken op semester schema, hoewel sommige gebruik trimesters of wijken ook. In te schrijven als een internationale student, moeten mensen eerst een erkend opleidingsniveau nu. Dat is een Engels taalvaardigheid en kwalificerende voortgezet onderwijs vanuit hun thuisland. Studenten moeten ook direct van toepassing op elk van de universiteiten die hij of zij wenst te worden beschouwd voor. De termijnen, vergoedingen en eisen variëren sterk voor elk van de scholen.

In termen van kosten, worden alleen Nieuw-Zeeland burgers krijgen gratis onderwijs en de meeste hoger onderwijs vereist betaling door de burgers ook.De kosten van naar school hier afhankelijk van de gekozen universiteit. In de meeste gevallen, kunnen studenten die zich inschrijven als internationale studenten verwachten te betalen ongeveer NZ $ 23.000 tot $ 30.000 per jaar. Dit zou voor een gevorderd niveau van de bachelor-studie, zoals op het gebied van de gezondheidszorg en de geneeskunde of wet. Collegegeld informatie wordt verstrekt aan de leerling uit de school, maar het kan omvatten de accommodaties voor de student ook.

 

Het verkrijgen van een studentenvisum in Nieuw-Zeeland

Om te leven in Nieuw-Zeeland voor voltijds onderwijs, moet de student een visum te verkrijgen. Als u van plan bent in het land te zijn voor minder dan drie maanden, is dit niet nodig. Een traditionele bezoeker visum is genoeg op dat niveau. Afgezien van deze, hoewel, de studenten moeten voldoen aan specifieke eisen te komen voor een studentenvisum.Dit omvat ook de goedkeuring van een van het land 's erkende scholen, met middelen om de kosten van levensonderhoud, met inbegrip van een vlucht naar uw eigen land, medische attesten te dekken als u van plan in het gebied te zijn voor meer dan 12 maanden, en, voor die meer dan de leeftijd van 18, een brief waaruit blijkt dat accommodaties zijn geregeld.

 

Zorgverzekering

Studenten die van plan zijn in te schrijven in een van de universiteiten moeten hebben geleverd ziektekostenverzekering voor hem-of haarzelf. Studenten moeten ziektekostenverzekering kopen via een erkend Nieuw-Zeeland gevestigde leverancier. Het wordt niet door de school. Echter, om een ​​studentenvisum te studeren in het land te verkrijgen, zullen de studenten moeten een bewijs van de ziektekostenverzekering te tonen. Het is niet gratis in dit land.

 

Waarom studeren in Nieuw-Zeeland?

Het onderwijssysteem in Nieuw-Zeeland is uitzonderlijk. Buitenlandse reizigers zijn welkom.Het bruisende leven hier, evenals de uitstekende, moderne voorzieningen maken het een ideale plek om te leren en te groeien. Hoewel het gebied heeft tal van educatieve mogelijkheden te bieden, is er veel te leren alleen van de pure liefde van het leven dat veel bewoners hebben hier.

Over Nieuw-Zeeland

Nieuw-Zeeland is een divers land met een unieke culturele achtergrond en veel te bieden aan de internationale student. Gelegen in de zuidwestelijke Stille Oceaan, dit eiland land is in de buurt naar Australië, evenals Fiji en Tonga. Het is op afstand als geheel, al zijn er grote en groeiende steden in het hele land. In feite, Nieuw-Zeeland was een van de laatste afgelegen gebieden geregeld door mensen. De grootste stad van Auckland is de thuisbasis van tal van mogelijkheden voor hoger onderwijs voor internationale studenten, maar andere opties zijn ook beschikbaar.

Studenten zich inschrijven in de school op de leeftijd van zes. Ze zijn nodig, onder de federale wetgeving, op school te blijven door de leeftijd van 16. Burgers van het land betalen niet voor onderwijs in deze tijd. De meeste studenten blijven op school door middel van leeftijd 19, die allemaal wordt betaald door de overheid. Het land heeft een alfabetiseringsgraad van 99 procent.

 

Klimaat

Gedurende het grootste deel van het jaar, het klimaat is hier mild. De jaarlijkse temperatuur is ongeveer 50 graden F tot 61 graden C. De temperatuur kan variëren, hoewel, op basis van welke locatie van het eiland u woont inch De westkust is erg nat. De centrale regio Otago is een semi-aride klimaat. Er zijn delen van het regenwoud hier evenals bergtoppen met zeer koude temperaturen.

 

Samenleving

Nieuw-Zeelanders houden van hun buitenleven. U zult merken dat dit de plek om te bezoeken als je na bergbeklimmen of skiën. Echter, het gebied heeft ook een sterke culturele component die de vroege tradities van de Maori-cultuur omvat. Een groot deel van het land blijft op afstand en veel mensen leven in deze gebieden. In de moderne steden, hoewel, je zult alle comfort die u misschien gewend om te genieten van vinden.

 

Kosten van levensonderhoud

Wonen in Nieuw Zeeland is net als het leven in Australië. Het land 's kosten van levensonderhoud in Auckland is vergelijkbaar met wat je zal vinden in Londen, Sydney of New York. Geïmporteerde items hoeft aanzienlijk meer kosten. Om een ​​beweging kaartje kopen, 'll u besteedt NZ $ 15. Voor een kop koffie, zal je ongeveer NZ $ 4.

Universiteiten in Nieuw-Zeeland

Universiteiten in Nieuw-Zeeland

Feiten over Nieuw-Zeeland

Nieuw-Zeeland is een eiland land in de zuidwestelijke Stille Oceaan. Het land bestaat uit geografisch twee belangrijke uitgestrekte gebieden - die van de Noord-en Zuid-eilanden - en talrijke kleinere eilanden. Nieuw-Zeeland heeft een moderne, welvarende en ontwikkelde markteconomie. Het werd gerangschikt 5e in de 2011 Human Development Index en volgens de 2012 Environmental Performance Index, wordt Nieuw Zeeland beschouwd als een sterke performer in milieubescherming.

 

Hoofdstad: Wellington
Officiële Talen: Engels, Maori en Nieuw-Zeeland Gebarentaal
Overheid: Unitary parlementaire constitutionele monarchie
Bevolking: 4468200
Bruto Binnenlands Product: $ 122.193000000000
Valuta: Nieuw-Zeelandse dollar (NZD)
Tijdzone: (UTC 12)