Nieuw-Zeeland

Over Nieuw-Zeeland

Nieuw-Zeeland is een divers land met een unieke culturele achtergrond en veel te bieden aan de internationale student. Gelegen in de zuidwestelijke Stille Oceaan, dit eiland land is in de buurt naar Australië, evenals Fiji en Tonga. Het is op afstand als geheel, al zijn er grote en groeiende steden in het hele land. In feite, Nieuw-Zeeland was een van de laatste afgelegen gebieden geregeld door mensen. De grootste stad van Auckland is de thuisbasis van tal van mogelijkheden voor hoger onderwijs voor internationale studenten, maar andere opties zijn ook beschikbaar.

Studenten zich inschrijven in de school op de leeftijd van zes. Ze zijn nodig, onder de federale wetgeving, op school te blijven door de leeftijd van 16. Burgers van het land betalen niet voor onderwijs in deze tijd. De meeste studenten blijven op school door middel van leeftijd 19, die allemaal wordt betaald door de overheid. Het land heeft een alfabetiseringsgraad van 99 procent.

 

Klimaat

Gedurende het grootste deel van het jaar, het klimaat is hier mild. De jaarlijkse temperatuur is ongeveer 50 graden F tot 61 graden C. De temperatuur kan variëren, hoewel, op basis van welke locatie van het eiland u woont inch De westkust is erg nat. De centrale regio Otago is een semi-aride klimaat. Er zijn delen van het regenwoud hier evenals bergtoppen met zeer koude temperaturen.

 

Samenleving

Nieuw-Zeelanders houden van hun buitenleven. U zult merken dat dit de plek om te bezoeken als je na bergbeklimmen of skiën. Echter, het gebied heeft ook een sterke culturele component die de vroege tradities van de Maori-cultuur omvat. Een groot deel van het land blijft op afstand en veel mensen leven in deze gebieden. In de moderne steden, hoewel, je zult alle comfort die u misschien gewend om te genieten van vinden.

 

Kosten van levensonderhoud

Wonen in Nieuw Zeeland is net als het leven in Australië. Het land 's kosten van levensonderhoud in Auckland is vergelijkbaar met wat je zal vinden in Londen, Sydney of New York. Geïmporteerde items hoeft aanzienlijk meer kosten. Om een ​​beweging kaartje kopen, 'll u besteedt NZ $ 15. Voor een kop koffie, zal je ongeveer NZ $ 4.