Studie Master Opleidingen in Myanmar

Master's Opleidingen in Myanmar 2018

Studie in Myanmar

Onderwijs in Birma

De overheidsinstelling riep het ministerie van Onderwijs werkt het schoolsysteem hier.Het onderwijssysteem is tamelijk complex, met verschillende niveaus van het huidige hoger onderwijs hier. In het algemeen, echter, de huidige universiteiten worden uitgevoerd onder een van twee verschillende entiteiten, afhankelijk van de locatie. Het ministerie van Hoger Onderwijs van het noorden van Birma is een en het ministerie van Hoger Onderwijs van Neder-Birma is de tweede. Het land 's onderwijssysteem mimiek, nauw, dat van het Verenigd Koninkrijk. Dit komt door de aanwezigheid van de Britse in de regio voor vele jaren.

Bijna alle scholen in het gebied worden uitgevoerd door de overheid. Sommige nu zijn het aanbieden van prive-onderwijs. Deze particuliere scholen zijn vaak Engels-based. Het land heeft meer dan 100 universiteiten. Het heeft ook 9 graden universiteiten, 24 hogescholen en 12 instituten. Dit maakt het een goed afgeronde locatie om uw onderwijs te krijgen in veruit.

In aanvulling op deze, zullen veel mensen studeren hier te wonen een van de 10 technische opleiding scholen, 20 verloskundige scholen, 23 verpleegkunde opleidingen, of de sport academie in het land.

Het land erkent ook vier internationale scholen binnen haar grenzen. Dit omvat:

  • De Internationale School van Yangon, genaamd ISY
  • Yangon International School, genaamd YIS
  • Crane International School van Yangon CISM
  • Internationale School van Myanmar ISM

Studenten die een universitaire stijl programma zal een breed scala aan opties om uit te kiezen in Myanmar vinden. Dit omvat de volgende opleidingsniveaus.

  • Associates graden - ontworpen om een ​​basis certificaat van voltooiing voor studenten die zich inschrijven in de basis educatieve programma's. Deze duurt ongeveer een jaar in beslag.
  • Bachelordiploma's - studenten die zich inschrijven in deze school zal besteden tussen de drie en vijf jaar invullen van dit programma. De meeste aangaan van de arbeidsmarkt vanuit deze positie.
  • Masters graden - Dit programma is vaak voor certificering of een hoger niveau van leiderschap in het veld en duurt tussen de een en drie jaar om te voltooien.
  • PhD graden - Het doctoraal niveau van het onderwijs hier aanwezig is belangrijk en is vaak student-geleid. Dit type programma kan zo weinig nemen als een jaar of kan overspannen vele jaren.

Populaire keuzes in cursussen hier onder meer landbouw, onderwijs, techniek, recht, gezondheid, en business management. Echter, scholen bieden een volledig leerplan van de keuze voor de meeste studenten.


Travel Visa voor studenten

Studenten die willen het land te bezoeken voor de eerste keer kan alleen maar een reisvisum. Het voorziet in 28 dagen van het verblijf in het land. Als u van plan bent om langer te blijven, moet u toepassen bij een lokale ambassade voor een studentenvisum. Voorschriften verschillen op basis van het land van herkomst, maar studenten moeten ten minste zes weken van de tijd te geven voor de verwerking van dergelijke visa. U moet ook zijn goedkeuring aan de school voorafgaand aan deze bij te wonen.

Over Myanmar

De juiste locatie voor het hoger onderwijs is niet gemakkelijk te vinden in verwesterde, moderne landen. Om die reden zijn veel mannen en vrouwen benaderen landen die minder algemeen zijn gewild voor hun voordelen voor het hoger onderwijs, zoals Myanmar. De Republiek der Unie van Myanmar, ook wel bekend als Birma, is een voorbeeld van een ideale locatie voor individuen om het hoger onderwijs te krijgen in een zeer diverse en verschillende plaats van alle andere gewoonlijk zocht bestemming.

Myanmar is gelegen in het zuidoostelijke gedeelte van Azië. Het grenst aan de landen van Laos, Bangladesh, India, Thailand en China. Het land ligt langs de kustlijn op de Andaman Zee en de Golf van Bengalen. Het beslaat ongeveer 1200 mijlen en is de thuisbasis van meer dan 60 miljoen mensen. Het is het tweede grootste land in dit deel van Azië. Het land doet lijden aan een verscheidenheid van politieke risico's en is onder militaire controle sinds 1962.En, terwijl het heeft wel veel negatieve perspectieven in de ogen van veel buitenstaanders, dit land heeft veel aan die mensen op zoek naar een echt hoger opleidingsniveau van een diverse locatie te bieden.


Klimaat

In dit gedeelte van Azië, zouden veel mensen denken dat de temperaturen unbarable, maar dat is niet altijd het geval. Het land is in de buurt van de evenaar, die leiden tot moessonseizoenen doet gedurende een deel van het jaar. Er is echter ook een droge zone, die in de buurt van de centrale Birma regio. Hier, zeer weinig regen komt elk jaar. De noordelijke regio van Birma zijn vaak ideaal voor mensen die een koelere temperatuur wilt, met een gemiddelde temperatuur hier op ongeveer 70 graden F. Langs de kust, hoewel, een gemiddelde temperatuur van ongeveer 90 graden F gedurende het hele jaar.


Kosten van levensonderhoud

Als het gaat om de kosten van levensonderhoud in Myanmar, zich realiseren dat de meeste scholen bieden instappen om studenten, maar dit verschilt van de ene school naar de volgende. Toch prijsstelling is laag door de meeste westerse normen. Hotelkamers, bijvoorbeeld, kost ongeveer € 20 per nacht. Echter, prijsstelling is significant hoger in Ngapali Beach, Mandelay, Yangon, Inle Lake, en Bagan, de grotere en meer ontwikkelde steden in deze regio. Studenten moeten gelden voor boeken en accommodaties hebben tijdens hun verblijf, alsmede voor de kosten van het collegegeld, dat moet worden betaald upfront van aankomst.


Samenleving

Hoewel de meeste mensen weten dit land voor zijn algehele politieke strijd, het land heeft veel meer te bieden. In het bijzonder, het land heeft een zeer sterke religie gerichte levensstijl.Wandelen door de ligging is dit duidelijk te zien omdat er tempels in de hele regio. Er is ook een zeer sterke werkethiek heden en de meeste van deze kunst-en culturele componenten van dit land komen door op deze manier. Mensen werken hand in hand hier naar mooie kleding, kunstwerken, en woord houtsnijwerk ambacht.

Studeren in Myanmar kan een uitdaging zijn voor sommige mensen. De meeste internationale studenten komen naar het gebied voor de rijke taal en cultuur onderwijskansen. Niettemin, het gebied heeft veel meer te bieden, waaronder een diverse cultuur vol met mogelijkheden. Studeren hier kan betekenen uitgaven enige tijd het leren over de mensen en plaatsen beschikbaar, maar u kunt vinden dat het een van de leukste van alle ervaringen zijn.

Universiteiten in Myanmar
Feiten over Myanmar

Myanmar, ook wel bekend als Birma, is een soevereine staat in Zuidoost-Azië wordt begrensd door China, Thailand, India, Laos en Bangladesh. De regering is begonnen met een reeks hervormingen om het land in de richting van de liberale democratie, een gemengde economie en verzoening leiden. Sinds de overgang naar nieuwe regering, heeft Birma 's mensenrechtensituatie is verbeterd. De Verenigde Staten, Japan en de landen van de Europese Unie zijn begonnen met economische sancties verminderen of te elimineren om directe buitenlandse investeringen die de Birmese regering zal voorzien van extra belastinginkomsten toe.

 

Hoofdstad: Naypyidaw
Officiële Talen: Birmaanse
Overheid: Unitary presidentiële constitutionele republiek
Bevolking: 60280000
Bruto Binnenlands Product: $ 89.461000000000
Valuta: Kyat (MMK)
Tijdzone: (UTC 06:30)