Msed onderwijspsychologie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Als je ernaar streeft om kinderen te motiveren in de klas, maken instructie spannender, onderzoek instructie methoden, of programma's en lessen te evalueren, kan een Saint Rose programma in Educational Psychology deze mogelijkheden voor u open.

Afgestudeerden laat dit programma met de mogelijkheid om een ​​instructie-situatie lesgeven wiskundige concepten in een typisch klaslokaal, wat leidt volwassen workshops voor het State Department Onderwijs, het uitvoeren van ouderschap klassen kritiek, verlenen schriftelijk, programma-evaluatie, en anderen-en vervolgens het ontwikkelen van strategieën die zal helpen creëren optimale leeromgeving. Studenten kiezen uit een van de vier programma's die leiden tot de graad:

Algemeen Schema: bedoeld voor studenten die een brede kennis van onderwijspsychologie en de toepassing ervan proberen diverse contexten

Research Scheme: de voorkeur van studenten, vaak streven naar hun Ph.D. in de Pedagogische psychologie- die zullen afnemen empirisch onderzoek in hun carrière

Schoolpsychologie Scheme: Open alleen voor degenen die al in het Certificate of Advanced Study hebben toegegeven in School Psychology

Wat Is Onderwijspsychologie?

Onderwijspsychologie is een tak van de psychologie gewijd aan het begrijpen van de psychologische kwesties in verband met het leren en motivatie. Onder deze brede paraplu, het onderwijs psychologen richten hun onderzoek de aandacht op het belang van de menselijke ontwikkeling, evaluatie, cultuur en technologie. Ze zoeken naar de relatie tussen deze kwesties en manieren waarop zij kunnen de leerling beïnvloeden. Met dit inzicht, educatieve psychologen streven naar een optimale omgeving waar studenten academisch kunnen gedijen, sociaal en persoonlijk te maken.

Wat doet een Educational Psychologist doen?

Educatieve Psychologen werken in een verscheidenheid van instellingen. Velen zijn leerkrachten die hun master te gebruiken in de onderwijspsychologie hun professionele onderwijs certificaten te behalen. Net zo belangrijk, deze leraren gebruik maken van de kennis die uit hun educatieve psychologie cursussen om hun onderwijs en leren van hun leerlingen te verbeteren. Anderen kunnen kiezen om te werken in de bedrijven, overheidsinstellingen, het testen van bedrijven of scholen waar ze gegevens te analyseren om organisaties te helpen maken geluid beslissingen nemen in de opleiding en ontwikkeling van medewerkers en de effectiviteit programma te evalueren.

Waar zijn Educatieve Psychologen Werkzaam?

Veel educatieve psychologen vinden zichzelf het onderwijs en het doen van onderzoek in de hogeschool en universiteit instellingen voorbereiding van de volgende generatie van het onderwijs professionals. Hieronder staan ​​een aantal van de instellingen waarin onze afgestudeerden hebben gewerkt.

 • Scholen
 • Non-profit organisaties
 • Overheidsinstellingen
 • Ondernemingen
 • College Career Centers
 • Health and Human Organisaties van de Dienst
 • professionele organisaties
 • Communautaire opleidingsprogramma's

Programma overzicht

Onderwijspsychologie is een diploma voor beoefenaars. Afgestudeerden vertrekken dit programma met theorie en vaardigheden die hen in staat stellen om elke instructie situatie kritiek (bijvoorbeeld onderwijs wiskundige concepten in een typisch klaslokaal, wat leidt volwassen workshops voor het State Department Onderwijs, het uitvoeren van parenting klassen, te verlenen schriftelijk, programma-evaluatie), en vervolgens naar strategieën te ontwikkelen, gebaseerd op de theorie, die zullen helpen om de optimale leeromgeving voor de gegeven leerlingen te creëren. Studenten worden aangemoedigd om hun multicultureel bewustzijn en technologische expertise te ontwikkelen. Studenten worden uitgedaagd om onafhankelijke denkers te worden, om hun rol te waarderen als professionele opvoeders en bij te dragen leden van de grotere gemeenschap.

General Admission informatie

In aanmerking te komen voor toelating tot het college van Saint Rose graduate programma's is meestal gebaseerd op de volgende eisen voldoen:

 • Indiening van een volledig ingevuld aanvraagformulier en een verklaring van het doel van ongeveer 300 woorden waarin de aanvrager doelstellingen voor graduate studie.
 • Het bewijs van het bezit van een baccalaureaat van een geaccrediteerde instelling door de indiening van de officiële transcripties van alle undergraduate en graduate instellingen bijgewoond
 • Academische en professionele kwalificaties voor graduate studie, zoals blijkt uit twee brieven van aanbeveling.
 • Een gemiddeld eindcijfer van 3,0 (op een schaal van 4,0), in het algemeen en in de undergraduate grote.
 • Andere toelatingscriteria die door academische programma's, zoals het indienen van cv's, het schrijven van monsters, portefeuilles, testscores, en deelname aan interviews en opnames workshops.
 • Demonstratie van Kennis van het Engels: Stuur ons uw TOEFL, IELTS of PTE scores. Het testen eis af voor aanvragers die eerder hebben verdiend een bachelor of master's degree in de Verenigde Staten. Het college van Saint Rose biedt het Engels als Tweede Taal (ESL) studies en biedt voorwaardelijke aanvaardingen aan degenen die voldoen aan alle andere toelatingseisen. Voorwaardelijk toegelaten studenten moeten Engels taalvaardigheid te tonen voordat u zich inschrijft in hun cursussen.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The College of Saint Rose is a progressive community of scholars focused on gaining knowledge and applying what they’ve learned to make the world around them better. Located in the heart of Albany, th ... Lees meer

The College of Saint Rose is a progressive community of scholars focused on gaining knowledge and applying what they’ve learned to make the world around them better. Located in the heart of Albany, the New York state capital, Saint Rose offers a private, independent, coeducational college experience in a vibrant urban setting. Lees Minder