Msc in onroerend goed investeringen en financiën

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Overzicht

Property surveying is een gevarieerde en opwindende carrièrekeuze die u de mogelijkheid biedt om de wereld rond te reizen en een breed scala aan mensen te ontmoeten. Afgestudeerden van dit programma werken nu wereldwijd in toonaangevende adviesfuncties voor adviesbureaus, financiële instellingen, banken en nationale overheden. Hoewel meestal op kantoor gebaseerd, krijgt u de gelegenheid om veel tijd te besteden aan het ontmoeten van mensen en het bezoeken van historische gebouwen. Veel landmeters reizen veelvuldig, zowel nationaal als over vele delen van de wereld.

Dit specifieke programma combineert de theoretische striktheid van een reguliere financiële graad of MBA-programma met een specialistische focus op en directe toepassing op onroerend goed.

Professionele erkenning

Het programma profiteert verder van internationale accreditatie door de Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS). De meerderheid van onze afgestudeerden kiest ervoor om dit programma te voltooien om zich te kwalificeren als Chartered Surveyor in taxatie, bankzaken, portfoliobeheer of managementconsultancy, of in een financiële en investeringsadviesrol.

Januari nieuwkomers

Studenten die het programma in januari starten, moeten opmerken dat het slechts parttime werkt voor een proefschrift van 4 semesters (24 maanden) (maart tot augustus, 6 maanden) (totaal 30 maanden).

Studenten die zich inschrijven voor de intake-programma's van januari hoeven tijdens de zomervakantie niet op de campus te zijn.

Cursusinhoud

Het programma bestaat uit acht kernstudiecursussen, waarbij deeltijdstudenten meestal twee cursussen per semester volgen en voltijdstudenten die vier cursussen per semester voltooien.

Onze MSc in onroerend goed investeringen en financiën richt zich op belangrijke professionele gebieden, waaronder:

  • Taxatie van onroerend goed en waardering 1 en 2
  • Ruimtelijke planning
  • Macro-economie, financiën en de gebouwde omgeving
  • Vastgoedeconomie
  • Vastgoed Ontwikkeling
  • Vastgoedbeleggingsanalyse
  • Internationale vastgoedmarkten en investeringen

Naast de gegeven vakken, volgen studenten die de MSc-kwalificatie volgen een proefonderzoeksproject op basis van een vastgoedgerelateerd thema of onderwerp.

Engelse taalvereisten

Waar Engels niet het leermiddel was op de middelbare school, moeten aanvragers aantonen dat ze een Engelse taalvaardigheid hebben die overeenkomt met IELTS 6.5 (waarbij alle elementen zijn geslaagd voor 6.0 of hoger). Kandidaten die het secundair en tertiair onderwijs hebben voltooid, moeten bewijsstukken overleggen. Een minimum van een jaar full-time studie in het Engels is vereist.

Deadline voor aanmelding

Onze Dubai Campus heeft het hele jaar door een toelatingsprocedure: zodra een intake is gesloten, beginnen we met het accepteren van aanvragen voor de volgende. Het is ook mogelijk om uw startdatum tot een jaar uit te stellen.

De meeste studenten passen 6-10 maanden voorafgaand aan hun gekozen intake toe. We kunnen aanvragen tot 3 weken voor het begin van elke intake accepteren, maar je moet er rekening mee houden dat een late aanvraag vrijwel zeker een vertraging betekent in het aanbieden van essentiële administratieve diensten, zoals je studentenmatriculatiekaart (zonder welke je niet toegang tot de bibliotheek of online services).

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Pioneering British education in Dubai, with highly acclaimed degree programmes that meet the specific demands of local business and industry.

Pioneering British education in Dubai, with highly acclaimed degree programmes that meet the specific demands of local business and industry. Lees Minder
Academische stad