Msc in lesgeven, leren

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Lesgeven, leren

De afdeling Graduate Education biedt de Master of Science (MS) aan in het onderwijs en een specialisatie in onderwijs, leren en leiderschap. Deze nadruk wordt aangeboden in een vorm van een leercommunity of op een campus / gemengd formaat. Het biedt docenten de mogelijkheid om een ​​vervolgstudie na te streven en tegelijkertijd waardevolle professionele relaties op te bouwen met collega-opvoeders.

Verdien een Master of Science in Education met de nadruk op Lesgeven, Leren en Leiderschap, hetzij door een leergemeenschap bij u in de buurt, hetzij via de on-campus / gemengde bezorgmethode. Zoek de bezorgmethode die voor u werkt. Neem de volgende lessen om je diploma te behalen in minder dan twee jaar.

Gemengde leeroptie (op de campus

Blended learning combineert de online leerervaringen en leerervaringen op de campus. Gemengde programma's maken gebruik van klaslokalen en online technologie. On-campus studenten zijn in de klas met een professor en studenten die zich bezighouden met verbale discours en student-instructeur communicatie. Het online gedeelte functioneert hetzelfde als volledig online programma's. De cursussen zijn volledig online, waardoor studenten toegang hebben tot dezelfde dingen (syllabi, discussie, cijfers) en op de campus zijn is niet vereist voor deze cursussen.

* Bij het registreren voor lessen is de bezorgingsoptie beschikbaar voor studenten om te zien welke klassen volledig online zijn (Asynchroon) en welke op de campus zijn. Raadpleeg de programmalijst om te zien welke programma's volledig online zijn, blended en beschikbaar zijn via leergemeenschappen.

MEESTER IN LEREN LEREN LEIDERSCHAPS CURRICULUM (34 Credits)

ED 621: Critical Theory of Educational Systems - 3cr.
ED 622: Research in Education - 3cr.
ED 623: professionele planning

Raadpleeg voor meer informatie over het curriculum de cursusbeschrijvingen in de

Voor meer informatie over wanneer cursussen worden aangeboden en voorgesteld om te worden genomen, raadpleegt u de volgende academische adviseringsbladen over onderwijs, leren en leiderschap.

Ga naar veelgestelde vragen voor meer informatie over de toepassing en het financiële hulpproces.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Southwest Minnesota State University is a four-year public university offering a high-quality education in the liberal arts and professions to prepare you for a life that is successful both personally ... Lees meer

Southwest Minnesota State University is a four-year public university offering a high-quality education in the liberal arts and professions to prepare you for a life that is successful both personally and professionally. SMSU has grown into a university of choice with high national rankings, producing scholars who become the leaders, thinkers, and entrepreneurs of the future. Students and faculty alike come here to engage in the rich "Southwest Experience," which starts with strong academics, fulfilling social opportunities and support from fellow Mustangs. We invite you to visit SMSU and to experience for yourself all that it has to offer. Lees Minder