Msc in hernieuwbare energie

Algemeen

Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

Overzicht

Klimaatverandering, groeiende bevolkingsgroepen en beperkte bronnen van fossiele brandstoffen betekenen dat de vraag naar hernieuwbare energie in een steeds sneller tempo toeneemt. Het gebruik van hernieuwbare bronnen en de toepassing van hernieuwbare energietechnologieën zullen een belangrijke rol spelen in de toekomstige energievoorziening. Hernieuwbare energie vormt nu de kern van elke geïnformeerde discussie over energieduurzaamheid, veiligheid en betaalbaarheid. Afgestudeerden kunnen verwachten te gaan naar een breed scala aan loopbanen in de industriële en publieke sector.

Cursus structuur

Het onderwezen programma voor de Masten van de Vernieuwbare Energie wordt over het algemeen geleverd van oktober tot februari en bestaat uit acht modules. De modules worden geleverd gedurende een week van intensieve levering, waarbij een tweede week vrij is van gestructureerd onderwijs, zodat er tijd is voor meer onafhankelijk leren en reflecteren.

Individueel project

Het individuele project is de kans voor studenten om zich te concentreren op een gebied dat van bijzonder belang is voor hen en hun toekomstige carrière. Studenten selecteren het individuele project in overleg met de scriptiecoördinator en hun cursusdirecteur. Deze projecten bieden studenten de mogelijkheid om hun vermogen te tonen om op een originele manier onafhankelijk onderzoek, denken en werken uit te voeren, bij te dragen aan kennis en echte problemen in de offshore-industrie te overwinnen. Veel van de projecten worden ondersteund door externe organisaties.

Groepsproject

Het groepsproject is een toegepaste, multidisciplinaire, teamgerichte activiteit. Vaak worden praktische, op de industrie gebaseerde problemen opgelost en krijgen studenten de kans om verantwoordelijkheid te nemen voor een project van het consultancytype terwijl ze onder academisch toezicht werken. Succes is afhankelijk van de integratie van verschillende activiteiten en werken binnen overeengekomen doelstellingen, deadlines en budgetten. Overdraagbare vaardigheden zoals teamwerk, zelfreflectie en duidelijke communicatie worden ook ontwikkeld.

Toekomstige carriëre

Met de huidige wereldwijde focus op het aanpakken van koolstofarme energieproductie en hernieuwbare energietechnologieën, kunnen afgestudeerden van deze cursus verwachten dat ze zeer gewild zijn bij werkgevers. Succesvolle afgestudeerden hebben de vaardigheden en kennis om de huidige en toekomstige energiebehoeften te kunnen analyseren en geschikte oplossingen te ontwerpen en implementeren, rekening houdend met de sociale, ecologische, technische, regelgevende en commerciële aspecten. Afgestudeerden kunnen verwachten om door te gaan naar een breed scala van loopbanen als professionele wetenschappers of ingenieurs in de productie van energie, distributie en demand management over de volledige breedte van industriële en publieke sector organisaties.

Toelatingseisen

Een eerste of tweede klasse UK Honours diploma in een relevant onderwerp of een gelijkwaardige internationale kwalificatie of relevante werkervaring. Je kunt ook in aanmerking komen voor ons Pre-Master Engineering-programma.

ATAS-certificaat

Studenten die een visum nodig hebben om in het VK te studeren, moeten mogelijk een ATAS-certificaat aanvragen om deze cursus te kunnen volgen.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Cranfield's distinctive expertise is in our deep understanding of technology and management and how these work together to benefit the world.

Cranfield's distinctive expertise is in our deep understanding of technology and management and how these work together to benefit the world. Lees Minder
Cranfield , Swindon + 1 Meer Minder