Msc in Quantity Surveying

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Geaccrediteerd door: CIOB RICS

Bekwame professionals met vaardigheden in commercieel management en kwantiteitsonderzoek zijn altijd veelgevraagd in de bouwsector. Met deze waardevolle vaardigheden speelt u een essentiële rol bij het beheer van de kosten voor bouwprojecten in het Verenigd Koninkrijk en het buitenland.

GCU's MSc Quantity Surveying is geaccrediteerd door de Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS) en het Chartered Institute of Building (CIOB). Het programma is beschikbaar op de campussen in Londen en Glasgow voor voltijds, deeltijds en afstandsonderwijs.

Het curriculum is praktisch en gericht op de loopbaan, waardoor u een meer competitieve kandidaat bent voor leiderschapsrollen in de bouw.

 • Vergroot uw referentiekader en uw begrip van bouweconomie en projectmanagement
 • Verken onderwerpen als risico- en waardebeheer, kwantificering en kostprijsberekening van werk, financieel beheer en bouweconomie
 • Onderzoek duurzaam ontwerp en constructie
 • Leer hoe u bouwcontracten en geschillen moet behandelen
 • Verbind uw expertise met de echte wereld met industriële case studies
 • Een proefschrift voltooien om je kennis te integreren en vakdeskundigheid te ontwikkelen

Als universiteit voor het algemeen welzijn benadrukt de GCU-gemeenschap echte manieren om een ​​positieve impact te maken. We werken er hard aan om uit te blinken in wat we doen, zodat we verandering in onze gemeenschappen en in onze wereld kunnen stimuleren. Wij zijn doeners en bouwers. We hopen dat wanneer je afstudeert, je die geest met je meeneemt, waar je ook gaat.

Als bouwprofessional help je met het bouwen van steden, bedrijven en woningen; je hebt ook de macht om het algemeen welzijn te bouwen.

Graduate prospects

De MSc Quantity Surveying degree bereidt je voor op een landmeetkundig beroep op een strategisch niveau. Je kunt werk vinden op gebieden zoals projectbeheer en economie, geschillenbeslechting en internationale bouw.

Wat ga je studeren

Het programma maakt gebruik van een reeks nieuwe en bewezen modules die zijn ontworpen om de vaardigheden van bouwprofessionals te verbeteren. Het biedt studenten de mogelijkheid om hun vaardigheden, referentiekader en een gemeenschappelijk inzicht in bouweconomie en projectmanagement te ontwikkelen om effectiever in de branche te werken. Kies uit een reeks potentiële keuzevakken die de professionele eisen van de moderne bouwsector versterken en helpen bij het ontwikkelen van competenties op een aantal geschikte specialistische gebieden.

Bouwcontract en geschillen

Bestudeer de juridische en contractuele aspecten die met projecten te maken hebben; gericht op de kritische beoordeling en toepassing van contractadministratie voor bouwprojecten. Dit omvat de analyse en evaluatie van benaderingen voor de selectie van geschikte inkoopstrategieën voor internationale bouwprojecten. De module gaat ook in op de manier waarop fouten zijn opgetreden met betrekking tot het conflict in de bouw en bespreekt methoden voor het beheer van conflicten en de middelen om geschillen op te lossen, vanuit een internationaal perspectief.

Bouweconomie en inkoop

Krijg een volledig conceptueel begrip van de economie van de bouwsector. De module richt zich ook op de wisselwerking tussen de nationale economie en de bouwsector, inclusief de prognose van de bouwvraag. Het zal ook betrekking hebben op de micro-economische kwesties, waaronder supply chain management.

Bouw Financieel Management

Biedt inzicht in financieel management binnen de bredere bouwsector en hoe dit kan worden beïnvloed door cyclische trends. Alle aspecten van het financieel beheer van bouwprojecten worden in overweging genomen, met bijzondere aandacht voor kapitaalinvesteringsbeslissingen en kasstroombeheer.

Ontwikkeling en projecteconomie

Het beheer van projecten vanuit een commercieel perspectief, dwz de economische beoordeling van projecten.

Kwantificering en calculatie van werken

Kerncompetenties voor de grootboekexpert. De module onderzoekt de meting en kwantificering van bouwwerkzaamheden met behulp van een reeks meetmethoden. Het onderzoekt ook schattings- en prijsmethodes voor bouwwerkzaamheden op basis van een verscheidenheid aan informatie.

Risico- en waardebeheer

Het beheersen van risico's op internationale bouwprojecten, inclusief methodologieën voor risico-identificatie, analyse, acceptatie en overdracht - essentiële elementen voor het succes van een project - met behulp van hypothetische en live projecten om het onderwerp in context te plaatsen.

Duurzaam ontwerp en constructie

Kerncompetenties voor bouwtechnologie met betrekking tot duurzaamheid voor de groottaxisant. Studenten kennis en begrip bijbrengen van de principes van duurzaam ontwerpen en bouwen; en introduceert de belangrijkste vereisten, technologieën, tools, methoden, processen en systemen die nodig zijn om een ​​duurzaam gebouw te ontwikkelen.

International Construction Project Finance

Het financiële beheer van biedvoorbereiding tot contractfinanciering, met bijzondere nadruk op kapitaalinvesteringsbeslissingen en kasstroombeheer, allemaal in het kader van internationale bouwprojecten.

Project management

Projectmanagementconcepten, de rollen en verantwoordelijkheden van projectmanagers en organisatiestructuren waarbinnen projectmanagement functioneert.

Masters Dissertation

Een gelegenheid om een ​​diepgaand onderzoek te doen, met een sterke nadruk op originaliteit en analyse.

onderscheiding

Toelatingseisen

UK Honours degree 2: 2 (of equivalent) voor elk onderwerp.

Andere academische en beroepskwalificatie

Elke aanvraag voor GCU wordt op individuele basis behandeld. Als u niet beschikt over de typische academische toegangskwalificaties, maar wel relevante werkervaring en / of studiepunten van erkende beroepsorganisaties kunt aantonen, komt u mogelijk in aanmerking voor deelname aan deze cursus via het programma Erkenning van voorafgaand leren van de universiteit.

 • de Engelse taal
 • Academische IELTS-score van 6.0 (of equivalent) zonder element onder 5.5.

Let op: als u uit een Engelssprekend land komt, hoeft u mogelijk niet meer te bewijzen dat u Engels spreekt.

Alle toelatingseisen die hier worden vermeld, moeten worden gebruikt als leidraad en geven het minimum weer dat moet worden overwogen voor deelname. Aanvragers die een voorwaardelijk aanbod van een plaats hebben gedaan, kunnen worden gevraagd om meer te bereiken dan is aangegeven.

Extra informatie

Andere academische en beroepskwalificaties

Elke aanvraag voor GCU wordt op individuele basis behandeld. Als u niet beschikt over de typische academische toegangskwalificaties, maar wel relevante werkervaring en / of studiepunten van erkende beroepsorganisaties kunt aantonen, komt u mogelijk in aanmerking voor deelname aan deze cursus via het programma Erkenning van voorafgaand leren van de universiteit.

Internationale Pathways

Als u niet voldoet aan de Engelse taalvereisten, komt u mogelijk in aanmerking voor het Engelse universitaire studieprogramma.

Honoraria en financiering

Het collegegeld dat u betaalt, wordt meestal bepaald door uw tariefstatus. Wat is de status van mijn studententoeslag?

Collegegeld 2018/19

 • Thuis: £ 5500
 • RUK: £ 5500
 • EU: £ 5500
 • Internationaal: £ 12600

Als u begint met uw studie in september 2018 of januari 2019, zijn dit de jaarlijkse of modulekosten die gelden voor de duur van uw cursus; de kosten kunnen echter worden gewijzigd. Lees onze tarieven en ons terugbetalingsbeleid voor meer informatie over hoe kosten kunnen veranderen.

Bijkomende kosten

Naast het cursusgeld, kunt u tijdens uw verblijf aan de universiteit extra kosten tegenkomen.

Beurzen

We bieden hoogwaardig onderwijs voor een eerlijke prijs; als de universiteit voor het algemeen welzijn zetten we ons in om toegankelijk hoger onderwijs aan getalenteerde studenten aan te bieden door ons collegegeld laag te houden en een royaal studiebeurspakket van meer dan £ 2,5 miljoen per jaar te bieden.

Als je vragen of vragen hebt over beurzen beschikbaar voor 2018/19, neem dan gerust contact op met het studentonderzoeksteam.

Internationale startdatums voor studenten

Voor nieuwe internationale studenten starten oriëntatie-evenementen op 14 september 2018 . Deze extra tijd is speciaal ontworpen om nieuwe internationale studenten te helpen zich te vestigen in het Verenigd Koninkrijk en de GCU voorafgaand aan de start van de algemene inductie van studenten en lesgeven.

Er zullen tijdens deze periode heel veel leuke en informatieve activiteiten plaatsvinden, waaronder rondleidingen op de campus en in de stad, en welkomstevenementen waar u andere internationale studenten kunt ontmoeten.

Meer informatie is verkrijgbaar bij onze bekroonde Visa Immigration Support

HM Forces

In samenwerking met HM Forces heeft GCU vastgesteld dat dit programma bijzonder geschikt is voor militaire en ex-militaire mannen en vrouwen. Bezoek de HM Forces Careers Zone voor meer informatie over de services die we bieden.

accreditatie

Het programma is geaccrediteerd door de Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS) en het Chartered Institute of Building (CIOB)

Evaluatiemethoden

Combinatie van examens, cursussen, online discussies en een presentatie. De universiteit heeft een beleid om de webgebaseerde virtuele leeromgeving van Blackboard te gebruiken als aanvulling op persoonlijke collegegeld.

Toegang op afstandsonderwijs

Hoeveelheidsonderzoek studenten die de afstandsonderwijsoptie volgen, hebben hun eigen computer- en internettoegang nodig. Een hoog niveau van technische kennis is niet vereist, maar u moet zich comfortabel voelen bij het gebruik van een tekstverwerkerpakket, e-mail en enige ervaring met het zoeken op het web.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

GCU's vast IT, engineering and construction experience is housed within the School of Engineering and Built Environment. Our supportive staff are experts in their field; well-connected frontrunners in ... Lees meer

GCU's vast IT, engineering and construction experience is housed within the School of Engineering and Built Environment. Our supportive staff are experts in their field; well-connected frontrunners in areas such as IT security and web development, environmental science, telecommunications, surveying and building services. Our research into built environment and connections with industry leaders in growing markets such as games design make us an exciting choice for students, staff and researchers. Lees Minder