Msc in Human Ecology - Culture, Power and Sustainability

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Het masterprogramma Human Ecology: Culture, Power and Sustainability (CPS) is gericht op studenten die geavanceerde competenties in menselijke ecologie willen verwerven. Voorbeelden van beroepen zijn onderwijs, journalistiek, milieubeheer, werk bij overheids- en internationale instanties en ontwikkelingshulp. Het programma bereidt ook studenten voor op postdoctorale studies.

Cultureel, kracht en duurzaamheid

De masteropleiding in Human Ecology biedt transdisciplinaire perspectieven en analytische hulpmiddelen voor communicatie over duurzaamheidsproblemen. Het programma vormt een belangrijke aanvulling op technologische en natuurwetenschappelijke benaderingen van duurzaamheid door te focussen op de culturele dimensies van consumptie en gebruik van hulpbronnen, culturele percepties van milieu en economie, en sociale wetenschapsperspectieven op de wereldwijde verdeling van milieuproblemen.

Een centraal doel is om studenten te helpen bij het ontwikkelen van vaardigheden bij het communiceren over grenzen heen, waarbij de discoursen van verschillende disciplines, culturele tradities of de belangen van bedrijven, politiek en sociale bewegingen worden gescheiden.

Carriere vooruitzichten

Het vermogen om te communiceren en te onderhandelen over mondiale duurzaamheid zal steeds belangrijker worden voor een breed scala van beroepen, waaronder een loopbaan in het onderwijs, journalistiek, publiek en privaat management, ontwikkelingshulp en niet-gouvernementele organisaties die zich inzetten voor een wereldwijd duurzame ontwikkeling.

Verwacht wordt dat in deze sectoren steeds meer vraag naar transdisciplinaire benaderingen waarbij perspectieven uit zowel de natuurlijke als de sociale wetenschappen worden gecombineerd.

Lees meer over het programma op https://www.lunduniversity.lu.se/lubas/i-uoh-lu-SAHEK

Waarom Lund University ?

Lund University werd opgericht in 1666 en is een van de oudste, breedste en beste universiteiten van Noord-Europa. De universiteit behoort tot de top 100 van universiteiten ter wereld in de QS World University Rankings 2020 en is de # 1 keuze voor internationale studenten die naar Zweden komen - een van 's werelds meest innovatieve, duurzame en democratische landen.

Als u wilt beginnen met het opbouwen van uw internationale netwerk in een globale klasomgeving, is Lund University een geweldige optie. Ervaar een andere manier van leren in een land dat gerangschikt is als een van de beste ter wereld op het gebied van hoger onderwijs. Groepswerk en informele leerkracht-leerlingrelaties maken diepgaand leren mogelijk.

De universiteit is gevestigd in Lund, een charmante en compacte universiteitsstad in het zuiden van Zweden, op slechts 35 minuten van de luchthaven van Kopenhagen in Denemarken. De stad staat bekend om zijn levendige studentenleven en is ook de thuisbasis van vele toonaangevende onderzoeksfaciliteiten en internationale bedrijven.

Lees meer over Lund University op www.lunduniversity.lu.se

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Lund is Sweden’s most attractive study destination. The University offers one of the broadest ranges of programmes and courses in Scandinavia, based on cross-disciplinary and cutting-edge research. A ... Lees meer

Lund is Sweden’s most attractive study destination. The University offers one of the broadest ranges of programmes and courses in Scandinavia, based on cross-disciplinary and cutting-edge research. A degree from Lund University is a hallmark of quality both in Sweden and abroad. Lees Minder
Lund , Malmö , Helsingborg + 2 Meer Minder
Ga naar de website van de school