Msc in Atmospheric Sciences en Biogeochemical Cycles

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Het programma is multidisciplinair en biedt een veelzijdige opleiding in atmosferische wetenschappen , gegeven door vooraanstaande wetenschappers in het veld. Het geeft je een dieper inzicht in de algemene atmosferische wetenschap, biogeochemische cycli en processen in interacties tussen land en ecosysteem-atmosfeer.

Je verwerft kennis van een breed scala aan onderwerpen binnen velden zoals fysische fenomenen, atmosferische chemie, meteorologie, fysische geografie en ecologie. Je leert ook hoe je geavanceerde computationele en laboratoriumgebaseerde methoden kunt gebruiken en ervaring opdoen in veldmetingen en bewerkingen.

Carriere vooruitzichten

Als afgestudeerd aan de MSc in Atmospheric Sciences and Biogeochemical Cycles kun je werken op het gebied van milieubeheer, consultancy, klimaatmodellering en onderzoek in zowel een nationale als internationale context.

Meer informatie is te vinden op https://www.lunduniversity.lu.se/lubas/i-uoh-lu-NAASK

Waarom Lund University ?

Lund University werd opgericht in 1666 en is een van de oudste, breedste en beste universiteiten van Noord-Europa. De universiteit behoort tot de top 100 van universiteiten ter wereld in de QS World University Rankings 2020 en is de # 1 keuze voor internationale studenten die naar Zweden komen - een van 's werelds meest innovatieve, duurzame en democratische landen.

Als u wilt beginnen met het opbouwen van uw internationale netwerk in een globale klasomgeving, is Lund University een geweldige optie. Ervaar een andere manier van leren in een land dat gerangschikt is als een van de beste ter wereld op het gebied van hoger onderwijs. Groepswerk en informele leerkracht-leerlingrelaties maken diepgaand leren mogelijk.

De universiteit is gevestigd in Lund, een charmante en compacte universiteitsstad in het zuiden van Zweden, op slechts 35 minuten van de luchthaven van Kopenhagen in Denemarken. De stad staat bekend om zijn levendige studentenleven en is ook de thuisbasis van vele toonaangevende onderzoeksfaciliteiten en internationale bedrijven.

Lees meer over Lund University op www.lunduniversity.lu.se

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Lund is Sweden’s most attractive study destination. The University offers one of the broadest ranges of programmes and courses in Scandinavia, based on cross-disciplinary and cutting-edge research. A ... Lees meer

Lund is Sweden’s most attractive study destination. The University offers one of the broadest ranges of programmes and courses in Scandinavia, based on cross-disciplinary and cutting-edge research. A degree from Lund University is a hallmark of quality both in Sweden and abroad. Lees Minder
Lund , Malmö , Helsingborg + 2 Meer Minder
Ga naar de website van de school