msc wild dier biologie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

MSc Wild Animal Biology

Wilde de gezondheid van dieren wordt steeds populairder onder niet-dierenartsen met een eerste graad in zoölogie en biologie. De erkenning daarvan, de RVC, samen met de Zoological Society of London, London hebben een unieke cursus, gericht op niet-veterinaire biologische wetenschap afgestudeerden en leidt tot de MSc in Wild Animal Biology.

&nbsp

Deze unieke cursus biedt praktische blootstelling aan wilde diersoorten en een inzicht in hun gezondheid en welzijn, alsmede het verzorgen van opleidingen in de onderzoeksmethoden die relevant zijn voor de studie van de flora en fauna.

&nbsp

Deelnemers profiteren van het werken en studeren samen met veterinaire afgestudeerden het nemen van de MSc in Wild Animal Health en het leren van internationaal gerenommeerde experts in hun vakgebied.

&nbsp

Het Shared Scholarship is een gezamenlijk initiatief van de Commonwealth Scholarship Commissie (met financiering van DFID), het Royal Veterinary College, als onderdeel van de Britse hulpprogramma aan ontwikkelingslanden.

&nbsp

In 2012/13, twee prijzen zijn beschikbaar voor kandidaten voor de MSc Wild Animal Health / Biologie, MSc bestrijding van besmettelijke ziekten bij dieren en MSc Veterinaire Epidrmiology. Financiering betrekking heeft op de volledige kosten van een toekenning houder 's studie in het Verenigd Koninkrijk (tegen), inclusief vliegtickets.

Laatst bijgewerkt op jun 2012

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

together many talented individuals, all of whom share a passion for human and animal health and welfare. Our broad range of programmes are of international appeal and attract students who go on to bec ... Lees meer

together many talented individuals, all of whom share a passion for human and animal health and welfare. Our broad range of programmes are of international appeal and attract students who go on to become practising veterinarians, animal scientists, veterinary nurses and leaders in industry and government. Lees Minder