Msc technologie en operations management

Algemeen

Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

MSc Technology and Operations Management


Hoe kunnen middelen efficiënt worden gebruikt en hoe kunnen technologische innovaties bijdragen aan het verkrijgen van concurrentievoordeel? Deze masteropleiding zal je leren.


In de levenscyclus van het product, het ontwerp is de eerste stap. Dan komt de productie en levering van de klant. De laatste stap is inclusief garantie en vervanging van het product. De masteropleiding in Technology and Operations Management leert u hoe u alle fasen te organiseren. Je leert om een ​​hoge mate van klanttevredenheid en kostenefficiëntie te waarborgen. Je wordt opgeleid om concurrentievoordeel te behalen voor bedrijven.


In deze eenjarige programma, zult u zich richten op de kernactiviteiten van aspecten als operations management concepten, facility design en planning. Je leert om te definiëren, te diagnosticeren en problemen te analyseren en te ontwikkelen en oplossingen en technologische innovaties te evalueren. Daarnaast zal u worden opgeleid om de nieuwe planning en control concepten te ontwerpen. U vindt er ook de invloed van product- en procesinnovaties op de werkgevers en de organisatie van een bedrijf te beoordelen.


Newcastle University en de Universiteit van Groningen bieden ook een double degree-programma in Operations Management. Je zal de eerste semester in Newcastle te beginnen. Het hele programma is verplicht en duurt 16 maanden. Je hebt een masterdiploma te ontvangen van beide universiteiten.


Toelatingseisen - Nederlandse studenten


Je hebt een GMAT of GRE om een ​​Master of Science programma in te voeren aan de Faculteit Economie en Bedrijfskunde.


GMAT score:

  • 600 of hoger: u automatisch worden geaccepteerd, mits u voldoet aan alle andere eisen
  • 500 of hoger: de uiteindelijke beslissing zal worden genomen door de toelatingscommissie


GRE score: Of je nodig hebt om een ​​positieve GRE-examen resultaat voorleggen.


Vrijstellingen: Controleer vrijstellingsverordeningen voor een GMAT / GRE-test.


Om van toepassing op deze master zijn, moet je een academische bachelor's degree in het gebied van Business, Management, Human Resource Management, Economie, Econometrie, Internationale Economische Betrekkingen / Handel en Accountancy.


Om te beoordelen of uw educatieve / academische achtergrond voldoet aan de specifieke eisen van het programma, zullen we rekening houden met het niveau en curriculum van uw eerdere studies, en de kwaliteiten die je hebt verkregen. Deze evaluatie wordt uitgevoerd door de toelatingscommissie Officer en de toelatingscommissie uitgevoerd.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The University of Groningen has a rich academic tradition dating back to 1614. From this tradition arose the first female student and the first female lecturer in the Netherlands, the first Dutch astr ... Lees meer

The University of Groningen has a rich academic tradition dating back to 1614. From this tradition arose the first female student and the first female lecturer in the Netherlands, the first Dutch astronaut and the first president of the European Central Bank. Geographically, the University is rooted in the Northern part of the Netherlands, a region very close to its heart. Lees Minder
Groningen , Leeuwarden + 1 Meer Minder