Msc Sustainable Energy and Entrepreneurship

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De MSc Sustainable Energy and Entrepreneurship wordt aangeboden door het Department of Architecture and Built Environment in samenwerking met de Nottingham University Business School. Deze cursus biedt studenten geavanceerde vaardigheden op het gebied van hernieuwbare energie, energie-efficiëntie en bedrijven.

De cursus is bedoeld voor studenten met een achtergrond in Engineering (bijv. Werktuigbouwkunde, Chemische Technologie, Energie, etc.) of Science (Natuurkunde, Scheikunde, Milieuwetenschappen) of Economie.

De cursus is ook geschikt voor de aanvragers met een achtergrond in architectuur, aardrijkskunde, bedrijfskunde, management of andere vergelijkbare onderwerpen, met een bewijs van hun elementaire wiskundige vaardigheden en hun basiskennis of energie-ervaring.

Belangrijkste feiten

 • Als onderdeel van zijn opdracht streeft het Departement voor Architectuur en Gebouwde Omgeving ernaar om uw vakbekwaamheid en de ecologisch verantwoorde houding te ontwikkelen die nodig is in de snel veranderende wereld van vandaag.
 • De afdeling heeft sterke samenwerkingsverbanden met buitenlandse instellingen.
 • Nottingham University Business School is een toonaangevend centrum voor managementeducatie en het is de missie om een ​​vooraanstaande internationale business school te zijn, uitstekend in zowel onderwijs als onderzoek.

Cursus details

De economische rijkdom van een land is niet alleen afhankelijk van zijn onderzoeksbasis, maar ook van zijn vermogen om het commerciële potentieel van zijn intellectuele eigendom te benutten. Deze cursus biedt essentiële training op elk van de gebieden op het gebied van hernieuwbare energie en energie-efficiëntietechnologieën. Studenten verwerven technische vaardigheden op dit gebied en worden vloeiend in de financiële, marketing- en managementaspecten van moderne zaken. Het heeft tot doel vertrouwen en begrip te ontwikkelen op het specialistische gebied van ondernemerschap toegepast op technologie die kan voortkomen uit het onderzoeksbasis van duurzame ontwikkeling. energie onderwerpen.

Aan het einde van de cursus heeft u nuttige en technische kennis opgedaan op het gebied van duurzame energie en zaken, evenals de toepassing van technologieën op voorgestelde bedrijfsmodellen, en bent u vaardig in het communiceren en presenteren van uzelf en uw projecten aan een doelgroep. Studenten van de cursus zijn goed geplaatst om een ​​carrière in de duurzame energietechnologie-industrie na te streven.

Cursusinhoud

Deze cursus combineert drie elementen: colleges bedrijfs- en industriële vaardigheden (60 studiepunten); lezingen in geavanceerde hernieuwbare energietechnologie (60 studiepunten); en de toepassing van deze technologieën op een voorgesteld bedrijfsmodel via een zomerproject met 60 kredieten.

Het 'Renewable Energy Technology Transfer Project' wordt in de zomerperiode afgerond en biedt studenten de mogelijkheid om onafhankelijk onderzoek te doen naar een onderwerp dat geschikt is voor de overdracht van hernieuwbare energietechnologie en om bedrijfskennis en -vaardigheden toe te passen die tijdens de cursus zijn ontwikkeld, idealiter in nauwe samenwerking met bedrijven die gespecialiseerd zijn in technologieën voor hernieuwbare energie.

De master Sustainable Energy and Entrepreneurship wordt voltijds aangeboden over een periode van een jaar (12 maanden).

Tijdens de herfst- en voorjaarssemesters voltooit u in totaal 120 studiepunten met modules die worden gegeven binnen het departement Architectuur en Gebouwde Omgeving en de Nottingham University Business School.

Ten slotte voltooit u een Renewable Energy Technology Transfer Project (ter waarde van 60 studiepunten) tijdens de zomerperiode aan het einde van de cursus.

Deze cursus wordt ook aangeboden op een part-time basis over twee jaar.

modules

 • Principes van hernieuwbare en energie-efficiënte technologieën (20 studiepunten)
 • Ontwerp en beoordeling van hernieuwbare energietechnologie (20 studiepunten)
 • Onderzoek en professionele vaardigheden, hulpmiddelen en methoden (20 studiepunten)
 • Ondernemerschap en creativiteit (20 studiepunten)
 • Introductie van New Ventures (20 credits)
 • Leading Entrepreneurial Growth (20 credits)
 • Onderzoeksproject (60 studiepunten)

Houd er rekening mee dat alle moduledetails kunnen worden gewijzigd.

De modules die wij aanbieden zijn geïnspireerd op de onderzoeksinteresses van onze medewerkers en kunnen daarom veranderen om redenen van bijvoorbeeld onderzoeksontwikkelingen of wijzigingen in de wetgeving. Deze lijst is een voorbeeld van typische modules die we aanbieden, geen definitieve lijst.

Careers

Veel afgestudeerden van dit MSc-programma zijn beloond voor hun innovatieve ideeën en bijdrage aan echte energieprojecten. Afgestudeerden hebben zowel de academische wereld als de industrie in Groot-Brittannië en het Verenigd Koninkrijk betreden.

De MSc-cursus ontwikkelt een praktisch en theoretisch inzicht en stelt afgestudeerden in staat om te werken met duurzame energietechnologie of architecturale milieutechniekbedrijven, om over te stappen op universitair niveau of onderzoek te verrichten dat leidt tot een doctoraat.

De Universiteit van Nottingham is erkend als het leveren van een gouden standaard in het Teaching Excellence Framework (TEF), dat is gericht op het erkennen en belonen van excellent leren en onderwijzen.

Loopbaanvooruitzichten en inzetbaarheid

De universiteit van Nottingham wordt consequent genoemd als een van de meest doelgerichte universiteiten door de meest vooraanstaande Britse werkgevers * en kan je een voorsprong bieden als het gaat om je carrière.

* De Graduate Market 2013-2017, High Fliers Research

De University of Nottingham is uitgeroepen tot de beste universiteit in Groot-Brittannië voor afgestudeerden, tegen 2017 The Times en The Sunday Times Good University Guide.

De verwerving van een masterdiploma van de Universiteit van Nottingham toont een hoog niveau van kennis op een specifiek gebied. Of u het nu gebruikt om uw inzetbaarheid te vergroten, als voorbereiding op verder academisch onderzoek of als een middel voor beroepsopleiding, u kunt profiteren van loopbaanadvies over hoe u uw nieuw gevonden vaardigheden ten volle kunt benutten.

Onze Carrière- en Employability-service helpt u om dit te doen, samen met u om uw opties te verkennen en u uit te nodigen om wervingsevenementen bij te wonen waar u potentiële werkgevers kunt ontmoeten, evenals suggesties voor verdere ontwikkelingsmogelijkheden, zoals relevante stageplaatsen en workshops over vaardigheden.

Toelatingseisen

 • Toelatingseisen: 2.1 (Hoger 2e klasse Hons-diploma of internationaal equivalent) (hoge 2.2 graden met relevante werkervaring kan worden overwogen)
 • IELTS: 6.5 (niet minder dan 6.0 in elk element)
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

TheFaculty of Engineering at Nottinghamis known for its world-class research, inspirational teaching, and diverse academic community.

TheFaculty of Engineering at Nottinghamis known for its world-class research, inspirational teaching, and diverse academic community. Lees Minder
Nottingham , Oviedo , Ningbo + 2 Meer Minder