Msc supply chain management

Algemeen

Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

MSc Supply Chain Management


Om kwalitatief hoogwaardige producten en diensten te leveren in een snelle en efficiënte manier, moet je weten hoe te ontwerpen en coördineren van supply chains. Zoek in dit programma hoe te plannen en controle logistiek.


Een keten kan worden beschouwd als een netwerk van organisaties die samenwerken klantorders vervullen. Het is een stroom van materialen, informatie en diensten. Effectief supply chain management en logistiek kan een organisatie met een concurrentievoordeel opleveren.


De eenjarige masteropleiding richt zich op het ontwerp en de coördinatie van de supply chains en over planning en het regelen van supply chain operations. Je leert supply chain theorieën, modellen, methoden en best practices te ontwikkelen. Deze kennis en vaardigheden zullen u helpen supply chain kwaliteit, flexibiliteit en betrouwbaarheid te verhogen. Daarnaast word je opgeleid tot levering snelheid en efficiency te verhogen in de order fulfilment proces.


Je wordt opgeleid te definiëren, te diagnosticeren en te analyseren supply chain beslissing problemen. U leert ook voor te stellen en effectieve oplossingen te evalueren. Daarnaast zult u worden opgeleid om te gaan met relevante trends in technologie en ICT, duurzaamheid en trends in de markt, zoals de verkoop via internet.


Dit programma wordt in het Engels gedoceerd.


Toelatingseisen - Nederlandse studenten


Je hebt een GMAT of GRE om een ​​Master of Science programma in te voeren aan de Faculteit Economie en Bedrijfskunde.


GMAT score:

  • 600 of hoger: u automatisch worden geaccepteerd, mits u voldoet aan alle andere eisen
  • 500 of hoger: de uiteindelijke beslissing zal worden genomen door de toelatingscommissie


GRE score: Of je nodig hebt om een ​​positieve GRE-examen resultaat voorleggen.


Vrijstellingen: Controleer vrijstellingsverordeningen voor een GMAT / GRE-test.


Om van toepassing op deze master zijn, moet je een academische bachelor's degree in het gebied van Business, Management, Human Resource Management, Economie, Econometrie, Internationale Economische Betrekkingen / Handel en Accountancy.


Om te beoordelen of uw educatieve / academische achtergrond voldoet aan de specifieke eisen van het programma, zullen we rekening houden met het niveau en curriculum van uw eerdere studies, en de kwaliteiten die je hebt verkregen. Deze evaluatie wordt uitgevoerd door de toelatingscommissie Officer en de toelatingscommissie uitgevoerd.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The University of Groningen has a rich academic tradition dating back to 1614. From this tradition arose the first female student and the first female lecturer in the Netherlands, the first Dutch astr ... Lees meer

The University of Groningen has a rich academic tradition dating back to 1614. From this tradition arose the first female student and the first female lecturer in the Netherlands, the first Dutch astronaut and the first president of the European Central Bank. Geographically, the University is rooted in the Northern part of the Netherlands, a region very close to its heart. Lees Minder
Groningen , Leeuwarden + 1 Meer Minder

Accreditaties

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited