Msc supply chain en operations management / logistiek / inkoop management

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Waarom deze cursus?

Voorraadketenbeheer wordt algemeen aanvaard als een bedrijfskritische competentie. Supply chain management omvat:

  • eerste ontwerp
  • inkoop van materialen en diensten
  • verwerking en distributie naar de klant, hetzij rechtstreeks of via een netwerk van distributeurs

In veel bedrijven, wordt 80% of meer van hun omzet buiten de organisatie brachten.

Deze cursus helpt u effectief bij het beheer van deze geworden. Het is ontworpen voor degenen die werken of van plan bent om te werken binnen supply chain management. Het is ook geschikt voor mensen met een achtergrond in ondersteunende functies zoals:

  • verkoop
  • onderhoud
  • financiën
  • afzet

U krijgt een inzicht in de problemen, concepten, modellen, tools en technieken in verband met supply chain management te krijgen.

Wat u zult bestuderen

Je zult een diepgaand begrip van de strategische, tactische en operationele kwesties met betrekking tot het beheer van supply chains te krijgen.

U zult worden uitgerust met state-of-the-art concepten, methoden, technieken en hulpmiddelen bij te dragen aan het concurrentievermogen van de industriële en commerciële organisaties wereldwijd.

De cursus bestaat uit verplichte modules en gespecialiseerde modules, evenals een Masters proefschrift. De specialisatie kunt u een gebied van belang, Operations Management, Logistiek Management of Procurement management kiezen. Je zult u in de buurt bij de inschrijving te kiezen.

Grote projecten

Je zult een onderzoek proefschrift gerelateerd aan supply chain management te voeren. Dit is een kans om de loop van het jaar in de klassen verworven vaardigheden te demonstreren en om onderzoek praktijk toe te passen. Begeleid door een lid van het academisch personeel, zult u een literatuurstudie uit te voeren en uit te voeren een passende studie. Accreditatie Deze cursus is geaccrediteerd door het Chartered Institute voor Inkoop en Supply (CIPS) en het Chartered Institute voor Logistiek en Transport (CILT).

Toelatingseisen

Eerste of tweede klasse Honours diploma, of gelijkwaardig, in engineering, technologie of zakelijke discipline.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Our Faculty of Engineering is the biggest in Scotland. We're also one of the largest, best equipped engineering faculties in the UK.

Our Faculty of Engineering is the biggest in Scotland. We're also one of the largest, best equipped engineering faculties in the UK. Lees Minder
Glasgow , Aalborg , Hamburg + 2 Meer Minder