Msc strategische marketing en consulting

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Strategische marketing moet op hoog niveau vaardigheden, kritisch bewustzijn van de huidige problemen en uitdagingen, en het vermogen om snel te reageren op de steeds veranderende markten. Dit MSc is bedoeld voor afgestudeerden en managers uit de praktijk al vertrouwd met elementaire marketing concepten. Hier vindt u een gevorderde kennis van en inzicht in de hedendaagse en complexe problemen waarmee marketeers, verdiepen uw inzicht in de theorie en praktijk van gespecialiseerde aspecten van marketing te ontwikkelen.

Erkend door de Economic and Social Research Council (ESRC) en geaccrediteerd door het Chartered Institute of Marketing (CIM)Dit programma biedt u de unieke kans om toegang te krijgen tot consultancy projecten om uw leren te verbeteren, het versterken van uw bestaande kritisch denken, onderzoek, communicatie en persoonlijke vaardigheden en uitrusten u voor uw zeer lonend marketing of consulting carrière.

Ontworpen voor pas afgestudeerden of managers uit de praktijk die al vertrouwd zijn met elementaire marketing concepten, zal dit programma u in staat om geavanceerde kennis en begrip van de hedendaagse en complexe strategische uitdagingen voor marketeers te ontwikkelen, en om uw inzicht in de theorie en praktijk van gespecialiseerde aspecten van verdiepen marketing.

De suite van MSc Marketing programma's zijn goedgekeurd en geaccrediteerd door het Chartered Institute of Marketing (CIM) en is erkend door de ESRC voor onderzoek training.

Het programma zal je kritisch denken, onderzoek en communicatie vaardigheden te ontwikkelen en, uniek, zal beschikken over consultancy projecten als een voertuig voor het leren en als een middel om de verdere ontwikkeling van persoonlijke vaardigheden voor later marketing en consulting carrière.

Programmainhoud

Het programma richt zich op het ontwikkelen van kennis en begrip van marketing door middel van geavanceerde modules over hedendaagse vraagstukken in strategische marketing, strategisch management en marketinganalyse, probleemoplossing en strategische marketing als praktijk. Vervolgens ontvangt u uw begrip verdiepen door het verrichten van een live-consultancy project naast een reeks gespecialiseerde keuzemodules (waaronder Retail Marketing, Strategic Brand Management, Strategic Environmental Sustainability and Marketing Communications). Het laatste onderdeel van het programma is een individuele consulting project en het proefschrift, het toevoegen van een nieuwe gelegenheid om de theorie te oefenen en nog eens onderneming ervaring aanwenden voor je CV.

Op dit programma onze studenten hebben live-consultancy projecten die met een reeks van top bedrijven - bijvoorbeeld, Cadbury, Hobbs, Honeywell, Land Rover / Jaguar, Cogent Elliot, TRW, Helix en Aston Villa Football Club. Deze consultancy projecten geven u waardevolle ervaring en aanzienlijk verbeteren van uw marketing loopbaanperspectieven. Afgestudeerden van het programma zijn verhuisd naar een scala aan marketing-en consultancy rollen met top Britse en internationale bedrijven.

Waarom deze cursus bestuderen

Wij zijn een afdeling van de internationale onderzoekers en docenten die zijn trots op onze brede verstrekkende, rigoureus en zinvol onderzoek. We hebben een bereik van studiebeurzen gewonnen van instanties zoals ESRC en de British Academy, evenals werkt nauw samen met organisaties van het bedrijfsleven, zowel regionaal als nationaal niveau. We zijn actief betrokken bij onze discipline door middel van onze professionele lidmaatschap, editorships van toonaangevende tijdschriften en betrokkenheid met de industrie en de media. We lopen ook vier uitstekende MSc Marketing programma's die studenten uit meer dan dertig landen aan te trekken.

U krijgt les van medewerkers van een van de grootste groepen van Marketing faculteit in het Verenigd Koninkrijk, met inbegrip van wetenschappers die internationaal worden erkend.

Onze complement van academici en marketing praktijkmensen bieden uitgebreide ervaring en expertise op gebieden zoals brand marketing, reclame, diensten marketing, e-marketing, detailhandel, internationale marketing, consumentengedrag, business-to-business marketing, marketing ethiek, innovatie en strategie.

Toelatingseisen

Een goede Honours degree (2: 1 of hoger) of een postgraduate diploma van een Britse universiteit of gelijkwaardig. De mate moet in marketing, of een diploma met ten minste twee marketing modules. Zo niet, dan is ten minste twee jaar full-time marketing werkervaring vereist.

Laatst bijgewerkt op okt 2017

Over de school

Birmingham Business School is a research-led institution and offers high quality undergraduate and postgraduate degree programmes for students from all over the world. Their triple-crown accreditation ... Lees meer

Birmingham Business School is a research-led institution and offers high quality undergraduate and postgraduate degree programmes for students from all over the world. Their triple-crown accreditation places them within an elite group of global business schools. Set in the university's attractive 'redbrick' campus, in the industrial heartland of Britain, the School is proud of its 100 year history and close links with local business. Lees Minder