Msc statistieken voor slimme data

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Van Big Data om Smart Data

ENSAI is gebruik te maken van ict-accreditatie te vernieuwen, waardoor het vernieuwen Master of Science in Big Data programma om de focus te verschuiven naar icts Smart Data. Als gevolg daarvan zal het programma Bestaand Word de Master of Science in Statistieken voor Smart Data aan de evolutie van het programma weer te geven.

Smart Data op ENSAI

De vraag naar vaardigheden op het gebied van hoog-dimensionale data processing, is dramatisch gestegen in de wereld, maar toch serieuze academische programma's voor dit domein nog vrij zeldzaam.

Smart Data Scherpstelling wordt het openbaren van de waarde en de betrouwbaarheid van de Volume, Velocity en de verscheidenheid van Big Data om de vitale uitdaging van het identificeren van relevante en waardevolle informatie Onder de overvloed aan beschikbare gegevens te voldoen.

Momenteel ENSAI is de enige Franse technische school geaccrediteerd bij een all-Engels programma aan te bieden met deze single training, Statistiek en Informatica-combineren. Werd ENSAI eerste geaccrediteerd door het Franse Ministerie van Hoger Onderwijs en Onderzoek om een ​​Master of Science te leveren in Big Data in 2014 (bekend als heeft internationale goud DNM Master in de Franse nomenclatuur).

ENSAI heeft vele jaren ervaring in het afgeven van Multidisciplinaire opleiding (Statistiek, Computer Science, en Econometrie), International Tal van bedrijven en academische partnerships, een Big Data Academic Platform opgericht door genen, en een Big Data onderzoek vlees Financement door de Louis Bachelier en de Stichting Instituut Risk.

ENSAI's Master of Science in Statistieken voor Smart Data zal voldoen aan de behoeften van zeer grote ondernemingen en organismen van alle soorten voor graduate-level training die ongewoon in de academische aanbod op de Franse, Europese en internationale stage blijft.

programma Presentatie

De structuur van deze masteropleiding bestaat uit één semester van cursussen op ENSAI Gevolgd door een 4 tot 6 maanden durende stage in Frankrijk of in het buitenland dans le professionele wereld of academische / research laboratoria.

Voorafgaand aan de start van het academisch jaar, worden de studenten in de gelegenheid te verwachten races (75h), ontworpen om verschillende concepten in Computer Science, statistiek en wiskunde te versterken. Na het begin van het semester, zullen de studenten leren praktische vaardigheden en methoden verwerven kernbegrippen van data management en leren hoe u de tools die nodig zijn te gebruiken om toegang te krijgen, te behandelen, en de enorme water gelijkwaardige analyse van heterogene data. Studenten zullen beheersing van wiskundige modellen en algoritmen zodat ze belangrijke gegevens op te halen en te ontwikkelen diep begrip en het creëren van inzicht Develop. Het curriculum op ENSAI hen in staat om geschoolde gegevens Wetenschappers Word en werken in diverse sectoren, zoals retail, industrie, financiële markten, verzekeringen, gezondheidszorg, energie en overheidsdiensten.

Let op: Om permanent Zorgen que la vitae est adapté voor de behoeften van de huidige arbeidsmarkt, ENSAI behoudt zich het recht voor om lichte uitwisseling te maken aan de voorgestelde curriculum en de beschrijvingen entre de periode van opname en het begin van het academiejaar.

State-of-the-art technologie

Leren over Smart Data is een hands-on ervaring. ENSAI heeft zwaar geïnvesteerd om te verzekeren dat icts Smart Data studenten-hebben de beste technologie binnen handbereik. Voor meer informatie over de details van wat er beschikbaar is voor studenten in de Smart Data graad is te leren, raadpleeg dan de lijst van de middelen hieronder.

beroepen

Afgestudeerden van het programma zijn ervaren gegevens wetenschappers. Naast het promotieonderzoek mogelijkheden in onderzoek, zullen ze-have Tal van carrièremogelijkheden in internationale bedrijven en data-startups in veel gebieden, zoals - Business Analytics - Internet of Things - Personalized Medicine - Smart Grid Optimization - Smart Society - Sociale Netwerken Analyse - Supply chain Optimization

Stage

Deze laatste fase van de MSc in Statistieken voor Smart Data programma omvat vier tot zes maanden betaalde stage *, kan qui duren Hetzij in Frankrijk of in het buitenland, in de professionele wereld Ofwel of academische onderzoekslaboratoria /. Deze ervaring shoulds zorgen voor de student om de statistische en informatica theorie en methoden die zij hebben geleerd tijdens het semester van cursussen toe te passen.

De student moet een stageverslag te schrijven en te verdedigen voor een jury in juli, eind augustus of begin september.

  • Als de stage aan de in Frankrijk wordt uitgevoerd, door de wet moet worden betaald.

toelatingseisen

De Master of Science in Statistieken voor Smart Data staat open voor studenten van alle nationaliteiten.

Alle aanvragers moeten een minimum van 4 jaar van het hoger onderwijs (op zijn minst een 4-jaar Bachelor's degree of het eerste jaar van een Master's) te hebben. Een sterke statistische, wiskundige en informatica voorkennis vereist.

  • analyse
  • algebra
  • Waarschijnlijkheid en Statistiek
  • Programming

Kandidaten met diploma's uit niet-EU-landen moeten bieden GRE herziene General Test of gelijkwaardige resultaten zoals GMAT, Tage MAGE, etc. neem dan de resultaten rechtstreeks via de volgende aangewezen orgaan Code registreren Als verstuurd naar ENSAI: 7180. Voor meer informatie over de GRE, kunt u terecht op de officiële website: http://www.ets.org/gre Niet-Engels als moedertaal zullen worden verplicht om een ​​minimum B2 (ERK) niveau van het Engels te certificeren door goede resultaten van een geldige reconnu taalcertificering zoals de TOEIC, TOEFL, IELTS, KEY, etc.

Aanvragen worden geselecteerd op basis zijn kandidaten graden, niveau en vaardigheden. Een persoonlijk gesprek (in persoon of via videoconferentie) zal op het oordeel van de toelatingscommissie ENSAI.

Laatst bijgewerkt op apr 2017

Over de school

ENSAI is the leading French Grande Ecole, or graduate school, to dispense in-depth education in statistics, economics and computer science, enabling its graduates to work in one of the many fields of ... Lees meer

ENSAI is the leading French Grande Ecole, or graduate school, to dispense in-depth education in statistics, economics and computer science, enabling its graduates to work in one of the many fields of statistical engineering. Lees Minder