Msc software engineering

Algemeen

Beschrijving van opleiding

MSc in software engineering

Dit programma omvat geavanceerde software engineering modellering en architectuur van concepten en de praktijk voor het ontwerpen en bouwen van moderne enterprise software systemen. Het omvat een goed begrip van systeembeheer en beveiliging, gedistribueerd programmeren, moderne software technologieën en een kritisch inzicht in enterprise-architecturen, frameworks en strategieën voor het bouwen van internet-enabled enterprise-systemen.

De belangrijkste taken van de industrie op dit moment betrekken het ontwerp en de ontwikkeling van nieuwe systemen internet-enabled, de integratie van legacy-systemen in intranetten en extranetten, en geavanceerde internet publiceren. Er is een erkende behoefte aan een efficiënt beheer van de software engineering proces met behulp van moderne benaderingen van de ontwikkeling van software management en systeembeheer.

Veel belangrijke taken van de industrie, financiën en handel op het moment betrekking op de ontwikkeling van nieuwe gedistribueerde en internet enabled systemen, de integratie van legacy-systemen in intranetten of extranetten en internet publiceren. Er is dringend behoefte aan mensen met kennis en vaardigheden in het ontwerpen, bouwen en onderhouden van dergelijke systemen. Deze vaardigheden moeten vergezeld gaan van een appreciatie van de zakelijke context en de markt krachten achter de nieuwe technologieën.

Er is ook een dringende behoefte aan mensen met vaardigheden in het ontwerpen, bouwen en onderhouden van een moderne enterprise-systemen, project management en het beheer van de software engineering proces. Deze vaardigheden moeten vergezeld gaan van een appreciatie van de zakelijke context en de markt krachten achter de nieuwe technologieën.

Dit programma leidt studenten in de theorie, praktijk, tools en applicaties die nodig zijn voor het ontwerp, beheer en implementatie van enterprise computing-systemen. Studenten kunnen opties die gespecialiseerd is in netwerktechnologieën, data-architecturen en database technologieën, web services en wolken, of user-centered en interactieve systemen te kiezen.

Inhoud cursus

Studenten zijn verplicht om te studeren de volgende verplichte vakken.

PG Project (SST) (60 studiepunten) Mobile Application Development (15 studiepunten) Systems Development Management en Bestuur (15 studiepunten) Enterprise Software Engineering Development (15 studiepunten) Enterprise Patronen en Frameworks (15 studiepunten) Programming Enterprise Components (15 studiepunten) Enterprise Systems Integration (15 studiepunten) MSc Inductie Engels taalondersteuning Cursus (voor postdoctorale studenten in de School of Computing en Mathematical Sciences)

Studenten zijn verplicht om 15 studiepunten uit deze lijst met opties te kiezen.

Database Architectures en Administratie (15 studiepunten) Gebruiker Centered Web Engineering (15 studiepunten) Wolken, grids en Virtualisatie (15 studiepunten) Big Data (15 studiepunten)

Studenten zijn verplicht om 15 studiepunten uit deze lijst met opties te kiezen.

Enterprise Web Programmeren (15 studiepunten) Systeembeheer en veiligheid (15 studiepunten) Database Gereedschap (15 studiepunten) Business Intelligence en Data Mining (15 studiepunten) Mobile en Network Technologies (15 studiepunten)

Toelatingseisen

Aanvragers moeten hebben: Een goede relevante eerste diploma in de informatica of een verwante discipline PLUS een goede praktische kennis van computer programmeren in een taal zoals Java, C of C # (hoewel C is ook aanvaardbaar).

  • Oefenen professionals met aanzienlijke relevante ervaring zijn ook van harte welkom om toe te passen en moet een interview met de programmaleider zoeken.

Studie mode

1 jaar full-time / 2 jaar in deeltijd
September of januari start

Laatst bijgewerkt op apr 2016

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Greenwich has scooped top spot in the London league table for student satisfaction, for the second year running. In the latest Sunday Times University Guide league table, published on 12 September, th ... Lees meer

Greenwich has scooped top spot in the London league table for student satisfaction, for the second year running. In the latest Sunday Times University Guide league table, published on 12 September, the university is ranked 26th for student satisfaction, out of 122 institutions in the UK, putting it ahead of all other universities in the capital. Lees Minder
Londen , Rochester + 1 Meer Minder