Msc / PGDip / PGCert in stedenbouw

Algemeen

Beschrijving van opleiding

MSc / PgDip / PGCert in Urban Design

Recente gegevens en voorspellingen over de toekomstige koers van de verstedelijking maken steden de meest voorkomende leefomgeving van de toekomst.

Wat voor leven zal het voor de zeven miljard mensen die in bestaande of in ontwikkeling steden zal wonen? Steden houden een enorm potentieel, maar op hetzelfde moment zijn bronnen van stress, ongelijkheid en vervuiling. We werken eraan om steden beter te ondersteunen vervullen en gevarieerde levensstijl te verbeteren.

Urban ontwerp heeft een belangrijke rol bij het bepalen van zowel de huidige en toekomstige vorm van steden. De verantwoordelijkheid voor de ontwikkeling en het beheer van steden wordt steeds meer gedeeld.

Deze cursus is bedoeld voor artsen en studenten om hun begrip van de stad als een complex en dynamisch systeem te verbeteren.

Terwijl uw focus zal liggen op de ruimtelijke ordening en het ontwerp van stedelijke ruimten en gebouwen, zal de verschillende beïnvloedende factoren die vorm invloed ook worden overwogen.

Het belangrijkste onderwerp is de Europese metropool, of de stad regio, binnen de context van de mondialisering. Je leert om passende strategieën voor duurzame stedelijke ontwikkeling. Dit zal omvatten sociale, politieke, economische, milieu-, bouwkundige, esthetische en psychologische aspecten.

U zult bestuderen

Uw cursus wordt geleverd door de studio werk, lezingen, seminars en een onderzoeksproject.

De studio gaat werken aan het ontwerp van een complexe stedelijke omgeving. Dit omvat de niveaus van de hele stad, de wijk en de individuele openbare ruimte gedefinieerd door de stedelijke architectuur.

De cursus is sterk verbonden met de Urban Design Studies Unit onderzoeksagenda. Alles wat wordt onderwezen in beide klassen en studio is gebaseerd op onze excellent onderzoek staat en helpt vooraf het.

De afdeling is in een samenwerkingsverband bord met de afdeling Urban Studies aan de Universiteit van Glasgow. De gerenommeerde docenten en onderzoekers dragen een onroerend goed en het beleid en de praktijk overzicht naar de cursus.

Klassen

De combinatie van geleerd elementen en studio design-elementen vormen de PgDip deel van de cursus.

  • Urban Design History
  • Urban Theory
  • Development Process & Urban Design Policy & Practice
  • Urban Transport Planning
  • Urban Landscape Design
  • Urban Design Vertegenwoordiging
  • duurzaamheid
  • Studio
  • Proefschrift

Leren & onderwijs

De cursussen worden gegeven door middel van lezingen, seminars en studiowerk, evenals een stuk van het onderzoek (alleen MSc-studenten).

Lezingen en seminars worden geleverd door een verscheidenheid van modi, inclusief korte intensieve sessies mogelijk te maken voor flexibele reservering van CPD en part-time studenten. Er is ook af en toe bezoeken.

De onderwezen element van de cursus gaat uit van een solide basis in stedenbouw geschiedenis en theorie. Het concentreert zich dan op de huidige stedelijke uitdagingen van de klimaatverandering aan de druk voor de ontwikkeling in zowel ontwikkelde landen en ontwikkelingslanden. Het eindigt met het onderzoek in de Unit Urban Design Studies uitgevoerd en leert je ethos en de aanpak van het apparaat om stedenbouw.

Toelatingseisen

Een Honours diploma of gelijkwaardig, in een discipline gerelateerd aan de gebouwde omgeving en de stad (bijvoorbeeld architectuur, planning, engineering, landschapsarchitectuur, sociologie, geschiedenis). Kandidaten met alternatieve professionele ervaring kan ook worden overwogen.

De cursus is toegankelijk voor studenten met verschillende achtergronden die met de gebouwde en natuurlijke leefomgeving. Als je uit-ontwerp op basis disciplines (dwz. Architectuur, landschapsarchitectuur), stuur dan een portfolio van design werk, om het bereik van weegschalen en diverse projecten die je hebt betrokken geweest bij, evenals uw grafische vaardigheden te illustreren.

Als je uit een niet-ontwerp op basis van discipline, leg uw verklaring van het doel waar uw interesse in stedenbouw komt uit, en proberen en geven ons een overzicht van uw kennis op het gebied. We zouden blij zijn om een ​​portefeuille te herzien, als je er een hebt, van alle werkzaamheden kunt u het onderwerp van de cursus van belang kunnen hebben verzameld.

Engels Taal Eis

IELTS 6.5 of gelijkwaardig

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Our Faculty of Engineering is the biggest in Scotland. We're also one of the largest, best equipped engineering faculties in the UK.

Our Faculty of Engineering is the biggest in Scotland. We're also one of the largest, best equipped engineering faculties in the UK. Lees Minder
Glasgow , Aalborg , Hamburg + 2 Meer Minder