Msc / PGDip in de offshore drijvende systemen

Algemeen

Beschrijving van opleiding

MSc / PgDip in Offshore Floating Systems

Dit programma is voor afgestudeerde ingenieurs in scheepsbouw, offshore, werktuigbouw en andere aanverwante disciplines die willen een carrière in de offshore engineering na te streven.

Het biedt u praktische kennis van offshore platforms. U zult kijken naar hun opvattingen, ontwerp en installatie. U zult ook een goede basis van wiskundige en technische fundamenten te krijgen.

Met de wereldwijde zoektocht naar de offshore olie en gas bewegen in toenemende mate vijandige gebieden van de oceaan en diep en ultra-diep water, drijvende systemen worden steeds meer gebruikt. Drijvende systemen moeten worden ontworpen en gebouwd om ruwe omgevingen met innovatieve methoden en technieken te weerstaan ​​worden aangenomen om robuuste evenals economisch efficiënte en veilige structuren te ontwikkelen. In deze uitdagingen, de zorg voor het milieu is van toenemend belang.

Het ministerie van Naval Architecture, Ocean & Marine Engineering (NaOMe), een toonaangevende instelling in Schotland, biedt uitstekende onderwijs en onderzoek faciliteiten in Naval Architecture, Ocean en Marine Engineering, die uw carrièremogelijkheden breidt uit in marine-architectuur, marine, offshore olie- en gasindustrie.

U zult bestuderen

Het programma bestaat uit drie onderdelen:

 • educatieve modules
 • groepsproject
 • individueel project (MSc alleen)

Groepsproject

Je maakt deel uit van een groep van drie tot vijf personen in 'consultant teams gedurende 10 weken de aanpak van een praktische techniek probleem zijn. U zult dan de mogelijkheid om het rapport te presenteren aan een panel van industriële experts.

Dit project zal je team werken en communicatieve vaardigheden te verbeteren. Het biedt ook toegang tot waardevolle industriële contacten.

Het geeft je een goed inzicht in alle aspecten van het onderzoek te geven. Bovendien moet het technologisch onderzoek gepaard gaan met onderzoek naar de relevantie en toepasbaarheid van de bevindingen aan de maritieme sector in het algemeen.

Je leert efficiënte manieren om informatie te verzamelen, om de werklast te verdelen en te delegeren onder de groep, om hun resultaten te analyseren en de bredere implicaties van het hele project te waarderen. Diepgaande zal technologische studies worden begeleid door steeds belangrijkere competentie in leidinggevende vaardigheden, kwaliteitsborging en een goed inzicht in de economische, politieke, sociale en milieukwesties van cruciaal belang voor professioneel succes.

Individueel project (MSc alleen)

MSc-studenten op individuele proefschrift nemen over een onderwerp van hun eigen belang. Het doel van het individu project is het onderzoek te ontwikkelen en vele aspecten die uit andere modules bij een specifiek onderwerp combineren. Dit zal worden bereikt door het uitvoeren van je werk in een bepaald onderwerp met betrekking tot uw gekozen thema en de voorbereiding van een proefschrift.

Inhoud

Instructional klassen

 • Inspection & Survey
 • Offshore Engineering Practice
 • Stijgers & Mooring Lines
 • Dynamiek van drijvende offshore installaties
 • Finite Element Analyse van drijvende constructies
 • Maritime Safety & Risk
 • Design & Constructie van Floating, Production, Storage & Offloading Vessels
 • Geavanceerde Marine Structuren

of

 • Theorie en Praktijk van Marine Computational Fluid Dynamics (CFD)

Leren & onderwijs

Er zijn twee lesuren (semesters) van 12 weken elk. Een deel van het tweede semester vakken worden onderwezen over acht weken. Dit is zo dat u zo veel mogelijk tijd kunnen besteden aan uw individuele projectwerk.

Course modules worden geleverd in de vorm van hoorcolleges ondersteund met tutorials en laboratorium experiment.

Toelatingseisen

MSc - Beng met tweede klasse Honours of een gelijkwaardige buitenlandse kwalificatie.

PgDip - Kandidaten met een marginaal lagere kwalificaties zal worden beschouwd voor de Postgraduate Diploma in de eerste aanleg. Aanvragers met andere kwalificaties zal worden beschouwd op een individuele basis.

Engels Taal Eis

IELTS 6.5 of gelijkwaardig

Laatst bijgewerkt op May 2015

Over de school

Our Faculty of Engineering is the biggest in Scotland. We're also one of the largest, best equipped engineering faculties in the UK.

Our Faculty of Engineering is the biggest in Scotland. We're also one of the largest, best equipped engineering faculties in the UK. Lees Minder
Glasgow , Aalborg , Hamburg + 2 Meer Minder