Msc paarden wetenschap

Algemeen

Beschrijving van opleiding

MSc / PGCert / PgDip Equine Science

Postdoctorale studie in Equine Science aan Hartpury kan het begin van de vele interessante kansen. De programma's bestaan ​​uit geleerd modules geleverd via weekend studie blokken om te studeren naast je carrière en een scala aan volledige en part time studie opties zijn beschikbaar om uw persoonlijke omstandigheden passen vergemakkelijken. De modules zullen uw kennis en begrip te vergroten, maar een belangrijk aandachtspunt is de toepassing van hoe paarden wetenschap kan de prestaties te optimaliseren, verbeteren Carrièrelengte of hulp bij de selectie van de prestaties van het paard, met een kern doel van het optimaliseren van het welzijn van het paard. Gedurende de modules, zult u ook krijgen 'hands-on' ervaring van de moderne technologie, zoals ganganalyse en elektromyografie, gebruikt om de prestaties die waardevolle vaardigheden kan bouwen voor je toekomst te beoordelen. Het proefschrift project kunt u de kennis en vaardigheden opgedaan tijdens het programma te nemen en toe te passen op een uniek onderzoeksproject op basis van uw persoonlijke belangen die zouden kunnen worden gekoppeld aan toekomstige carrière ontwikkeling of aspiraties. Studenten worden gestimuleerd hun hele programma om conferenties bij te wonen, hun onderzoek en word lid van de bredere academische gemeenschap ook op onze eigen jaarlijkse Alltech-Hartpury Equine prestaties conferentie.

Als een postdoctorale student van Equine Science, zal u een persoonlijke academische mentor te helpen ondersteunen u om uw individuele doelen en belangen te bereiken hebben. Studievaardigheden module weekenden worden ook gehouden tijdens de inwerkperiode en combineren met formatieve assessment mogelijkheden te helpen ondersteunen uw academische ontwikkeling. Dit wordt gecombineerd met medewerkers die zich bezighouden met het bevorderen van paarden wetenschap op het internationale toneel toch toegankelijk en zich inzetten voor het bevorderen van uw prestatie blijven.

De vriendelijke, ondersteunende en persoonlijke sfeer hier bij Hartpury combineert met de flexibele modulaire programma om een ​​unieke, inspirerende, boeiende en plezierige postdoctorale ervaring te bieden.

Inhoud

  • Selecteren, meten en verbeteren van atletische prestaties van het paard en ruiter
  • Rehabilitatie van de paarden atleet
  • Beoordeling en ontwikkeling van het paard en ruiter dyade
  • Equine welzijn en gedrag

Onderwijs, leren en assessment

Traditionele lezingen zal slechts een deel van uw cursus. U leert ook door middel van groeps- en individuele presentaties en discussies, student geleide seminar groepen, analyse en toepassing van case studies en ervaringsleren en simulaties. Gastsprekers uit het bedrijfsleven en beroepsorganisaties regelmatig bijdragen aan het programma. Deze innovatieve methoden creëren een omgeving die is leuk, gevarieerd en biedt een effectieve leren.

Carrière

Past promovendi zijn gevorderd om promotie-onderzoek en de werkgelegenheid in de paarden / dier wetenschap sectoren als onderzoekers, docenten en consultants.

Toelatingseisen

Wij beoordelen alle toepassingen op hun individuele verdiensten; Maar we meestal zoeken:

  • 2: 2 Honours diploma of hoger in Equine Science of Animal Science
  • 2: 2 Honours diploma of hoger in een biologisch verwante opleiding met een aanvullende achtergrond in de paarden veld (bijv BHS)


Andere goedgekeurde accreditatie of beroepskwalificatie; neem dan contact met ons op om te bespreken


Programma lengte

Het programma heeft een variabele studie opties om uw behoeften te voldoen. De Postgraduate Certificaten zijn part-time programma's, lopen tussen september en juni van een academiejaar, maar bestaan ​​uit 3 modules onderwezen. De Postgraduate Diploma in Equine wetenschap kan worden bestudeerd op een full-time of part-time basis (6 onderwezen modules). Het kan een jaar full-time programma of het kan een progressie route van de Postgraduate Certificate, in welk geval is het een jaar part-time programma. Beide opties lopen tussen september en juni van een academiejaar. Studenten kunnen module-accumuleren dus je kunt bereiken de PG Cert en het gebruik van deze kredieten in de richting van de PG Diploma en dan deze kunnen bijdragen aan een volledige Masters Award.

Het programma Masters (6 onderwezen modules en het proefschrift) kan worden bestudeerd als een full-time geleerd programma en in een periode van twaalf maanden (september-augustus) of via een part-time opleiding met je begeleider overeengekomen voltooid.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Hartpury College is an outstanding provider of equine care, animal science, agricultural and land management courses, sports science, food technology and related courses. We pride ourselves on our por ... Lees meer

Hartpury College is an outstanding provider of equine care, animal science, agricultural and land management courses, sports science, food technology and related courses. We pride ourselves on our portfolio of programmes which provides you with the best choices and the qualifications you need to realise your full potential. Lees Minder