Msc / PGDip internationale human resource management

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Onder leiding van professor Mohamed Branine, een vooraanstaande academische autoriteit op het gebied van internationale HRM, wordt deze CIPD-geaccrediteerde programma gericht op de hedendaagse praktijk ervoor te zorgen heb je de kennis, inzicht en vaardigheden te ontwikkelen die je nodig hebt om te gaan effectief, systematisch en creatief met de vragen en problemen van people management waarmee organisaties worden geconfronteerd.

Die een breed scala van HRM-strategieën, beleid en procedures die organisaties nodig hebben om hun werknemers in een mondiale context te beheren, zult u ook het ontwikkelen van een goed begrip van de verschillen tussen HRM-praktijken en werkgelegenheid systemen van verschillende landen en multinationals, en hoe ze zijn beïnvloed door de economische, politieke en sociale factoren.

Gedurende het programma, zult u profiteren van de blootstelling aan de industrie door middel van live business simulaties, werken aan real-life problemen door Abertay University's business partners in te stellen.

U zult deelnemen aan workshops en activiteiten en ervaringen uit te wisselen met collega's uit verschillende landen en organisaties, om je kennis te verbreden en ontwikkelen van uw professionele en strategisch denken vaardigheden. Onze manier van lesgeven en leren betekent dat je de kans om een ​​diploma en een portfolio van de beroepspraktijk vaardigheden en ervaring op te doen om toekomstige werkgevers te presenteren.

Laatst bijgewerkt op jun 2016

Over de school

As a university we are immensely proud of our academic achievements but there is a great deal more to us. We are a modern new university, one with a long history and have quickly become one of Scotlan ... Lees meer

As a university we are immensely proud of our academic achievements but there is a great deal more to us. We are a modern new university, one with a long history and have quickly become one of Scotland's leading universities, highly ranked for our academic performance and with a talented group of students and academics who make us the success we are. Lees Minder