Lees de Officiële Beschrijving

Onder leiding van professor Mohamed Branine, een vooraanstaande academische autoriteit op het gebied van internationale HRM, wordt deze CIPD-geaccrediteerde programma gericht op de hedendaagse praktijk ervoor te zorgen heb je de kennis, inzicht en vaardigheden te ontwikkelen die je nodig hebt om te gaan effectief, systematisch en creatief met de vragen en problemen van people management waarmee organisaties worden geconfronteerd.

Die een breed scala van HRM-strategieën, beleid en procedures die organisaties nodig hebben om hun werknemers in een mondiale context te beheren, zult u ook het ontwikkelen van een goed begrip van de verschillen tussen HRM-praktijken en werkgelegenheid systemen van verschillende landen en multinationals, en hoe ze zijn beïnvloed door de economische, politieke en sociale factoren.

Gedurende het programma, zult u profiteren van de blootstelling aan de industrie door middel van live business simulaties, werken aan real-life problemen door Abertay University's business partners in te stellen.

U zult deelnemen aan workshops en activiteiten en ervaringen uit te wisselen met collega's uit verschillende landen en organisaties, om je kennis te verbreden en ontwikkelen van uw professionele en strategisch denken vaardigheden. Onze manier van lesgeven en leren betekent dat je de kans om een ​​diploma en een portfolio van de beroepspraktijk vaardigheden en ervaring op te doen om toekomstige werkgevers te presenteren.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 10 andere vakken van Abertay University »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
1 - 2 jaar
Deeltijd
Voltijd
Prijs
- TBC
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet

Sept. 2019