Lees de Officiële Beschrijving

Goed gekwalificeerde professionals in de financiële sector kan verwachten dat een belangrijk deel van hun carrière door te brengen in een internationale setting, en onze MSc is ontworpen met dit in het achterhoofd. Tijdens je studie vind je jezelf in een kosmopolitische omgeving, waar je leert om een ​​kritisch inzicht in de principes, theorieën, concepten, contexten, benaderingen en uitdagingen centraal in internationaal finance, accounting en economie in de mondiale economie te ontwikkelen. Naast het ontwikkelen van vaardigheden in het gebruik van gereedschap, technieken en methoden van onderzoek, zult u vertrouwd met de ethische en professionele normen in finance en accounting, in een internationale setting te worden, en zal worden ondersteund om ethisch besef verwerven en gezond verstand bij het interpreteren complexe functies van de instellingen in het mondiale economische systeem (bijvoorbeeld boekhoudkundige informatie door internationale bedrijven gerapporteerd).

Je zult deze vaardigheden te ontwikkelen in een interactieve leeromgeving, werken aan de echte business, accounting en financiële problemen die managers tegenkomen in de internationale instellingen. Je kunt de eerste werken als een executive in gesimuleerde bedrijven, en vervolgens voor de voortgang van deze training om u te helpen gaan met lokale bedrijven en beroepsorganisaties, het verbeteren van je bewustzijn van de hedendaagse management praktijken in bedrijven die wereldwijd actief zijn. Onze Global Growth Week is een hoge plek van het programma en brengt in DBS kaderpersoneel van lokale bedrijven met een wereldwijd bereik, zoals Michelin, NCR en Heineken, die vrijelijk interactie met studenten.

Professionele accreditaties worden momenteel afgerond en onder voorbehoud van bevestiging, afhankelijk van uw belangen, ons programma kan worden afgestemd op de professionele accreditaties van CFA, CIMA, ACCA op verschillende niveaus bieden

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 10 andere vakken van Abertay University »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
1 - 2 jaar
Deeltijd
Voltijd
Prijs
- Vergoedingen te worden bevestigd
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet

Sept. 2019