Lees de Officiële Beschrijving

Of u wilt uw carrière mogelijkheden te diversifiëren, voegt een nieuwe dimensie toe aan uw bestaande management vaardigheden, of over te stappen op een leidinggevende rol in een internationale setting, dan zal onze flexibele MSc International Management voor u van belang zijn.

De belangrijkste thema's zijn: hoe de internationale markten werken; management tools en technieken voor een internationale omgeving; en internationaal strategisch management voor het omgaan met verandering en complexiteit. Het programma ethos benadrukt student betrokkenheid, en de ontwikkeling van analytische vaardigheden en creatief denken om de complexe problemen die zich voordoen in de internationale activiteiten van verschillende organisatievormen op te lossen.

Het programma heeft geen beheer achtergrond nodig. Als je hebt een sterke achtergrond van de wetenschappen, kunst en alle beroepen (zoals rechten, techniek, geneeskunde, architectuur), dan zal het programma u te voorzien van de mogelijkheid om je carrière mogelijkheden te verbreden. Als u al een achtergrond in een gebied als management, business, handel, financiën, boekhouding, economie, dan is de sterke internationale focus van het programma zal een nieuwe dimensie toe te voegen aan uw bestaande vaardigheden en capaciteiten. Tot slot, als je al je carrière hebben ontwikkeld, maar wil step-up naar een nieuwe leidinggevende rol in een internationale setting, dan is dit programma zal uw toekomstige baan kansen in de markt te verbeteren door het verbeteren van uw professionele cv.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 10 andere vakken van Abertay University »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
1 - 2 jaar
Deeltijd
Voltijd
Prijs
- TBC
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet

Sept. 2019