Msc / PGDip in schip & offshore constructies

Algemeen

Beschrijving van opleiding

MSc / PgDip in Ship & Offshore Structures

Deze cursus is ontwikkeld als reactie op de vraag naar ontwerpers die kunnen ontwerpen en nieuwe schepen en offshore constructies te beoordelen.

Dit programma is bedoeld voor afgestudeerde ingenieurs in scheepsbouw, offshore, werktuigbouw en andere aanverwante disciplines.

Je zult worden ingevoerd om de ultieme kracht, vermoeidheid en design concepten voor structurele componenten van schepen en offshore-platforms. U zult ook de kennis van het materiaal gedrag samen te doen met factoren die het dynamische gedrag van offshore-installaties beïnvloeden.

Het ministerie van Naval Architecture, Ocean & Marine Engineering (NaOMe), een toonaangevende instelling in Schotland, biedt uitstekende onderwijs en onderzoek faciliteiten in Naval Architecture, Ocean en Marine Engineering, die uw carrièremogelijkheden breidt uit in marine-architectuur, marine, offshore olie- en gasindustrie.

U zult bestuderen

Uw cursus is opgebouwd uit drie componenten:

  • educatieve modules
  • groepsproject
  • individueel project (alleen MSc)

Groepsproject

Je maakt deel uit van een groep van drie tot vijf personen in 'consultant teams gedurende 10 weken de aanpak van een praktische techniek probleem zijn. U zult dan de mogelijkheid om het rapport te presenteren aan een panel van industriële experts.

Dit project zal je team werken en communicatieve vaardigheden te verbeteren. Het biedt ook toegang tot waardevolle industriële contacten.

Het geeft je een goed inzicht in alle aspecten van het onderzoek te geven. Bovendien moet het technologisch onderzoek gepaard gaan met onderzoek naar de relevantie en toepasbaarheid van de bevindingen aan de maritieme sector in het algemeen.

Je leert efficiënte manieren om informatie te verzamelen, om de werklast te verdelen en te delegeren onder de groep, om hun resultaten te analyseren en de bredere implicaties van het hele project te waarderen. Diepgaande zal technologische studies worden begeleid door steeds belangrijkere competentie in leidinggevende vaardigheden, kwaliteitsborging en een goed inzicht in de economische, politieke, sociale en milieukwesties van cruciaal belang voor professioneel succes.

Individueel project (alleen MSc)

MSc-studenten op individuele proefschrift nemen over een onderwerp van hun eigen belang. Het doel van het individu project is het onderzoek te ontwikkelen en vele aspecten die uit andere modules bij een specifiek onderwerp combineren. Dit zal worden bereikt door het uitvoeren van je werk in een bepaald onderwerp met betrekking tot uw gekozen thema en de voorbereiding van een proefschrift.

Inhoud

Instructional klassen

  • Stijgers & Mooring Lines
  • Dynamiek van drijvende offshore installaties
  • Betrouwbaarheid gebaseerde Structural Design & Plated Structuren
  • Finite Element Analyse van drijvende constructies
  • Geavanceerde Marine Structuren
  • Computational modelling van problemen in Plated Mechanics
  • Materials Engineering

Onderwijscentrum

Er zijn twee lesuren (semesters) van 12 weken elk. Een deel van het tweede semester vakken worden onderwezen over acht weken. Dit is zo dat u zo veel mogelijk tijd kunnen besteden aan uw individuele projectwerk.

Course modules worden geleverd in de vorm van hoorcolleges ondersteund met tutorials en laboratorium experiment.

Toelatingseisen

MSc - Beng met tweede klasse Honours of een gelijkwaardige buitenlandse kwalificatie.

PgDip - Kandidaten met een marginaal lagere kwalificaties zal worden beschouwd. Aanvragers met andere kwalificaties zal worden beschouwd op een individuele basis.

Engels Taal Eis

IELTS 6.5 of gelijkwaardig

Pre-Masters voorbereidingscursus

De Pre-Masters-programma is een voorbereidingscursus voor internationale studenten (niet-EU / UK), die niet voldoen aan de toelatingseisen voor een master aan de Universiteit van Strathclyde. De pre-master biedt progressie naar een aantal graden opties.

Laatst bijgewerkt op mrt 2017

Over de school

Our Faculty of Engineering is the biggest in Scotland. We're also one of the largest, best equipped engineering faculties in the UK.

Our Faculty of Engineering is the biggest in Scotland. We're also one of the largest, best equipped engineering faculties in the UK. Lees Minder
Glasgow , Aalborg , Hamburg + 2 Meer Minder