Msc / PGDip ethisch hacken & computerbeveiliging

Algemeen

Beschrijving van opleiding

MSc / PGDip Ethical Hacking & Veiligheid van de computer

Waarom deze cursus te kiezen?

 • Biedt de belangrijkste vaardigheden, zodat u posities in te nemen in een verscheidenheid van bedrijven waar de computer beveiliging is een belangrijke kwestie
 • Afgestudeerden zullen worden in de voorhoede van de nieuwe ontwikkelingen in de beveiliging
 • Profiteren van een actieve onderwijs groep met een groeiende reputatie op basis van de industrie verbindingen en Kennistransfer projecten
 • Geleverd in een project gebaseerd, ondernemend en bedrijfscultuur

Abertay is de enige universiteit in het Verenigd Koninkrijk, dat een masteropleiding biedt in Ethical Hacking en onze studenten zijn over hun vakgebied en de ontwikkeling van hun kennis gepassioneerd. Ethical Hacking is het proces van het evalueren van de beveiliging van een computersysteem door het simuleren van een aanval door een kwaadwillende hacker. De cursus is bedoeld om studenten te leren hoe om te denken als een hacker, hen te voorzien van een diep begrip van de veiligheid problemen en zorgen.

Wij streven ernaar om de manier waarop je denkt te veranderen! We moedigen levendige discussies over relevante ethische en veiligheidskwesties. Studenten ontwikkelen de hacker mindset, vastbesloten om 'hun steentje' om de veiligheid in de wereld van Computing verbeteren.

Wat studeer jij
Van forensische computing netwerkbeveiliging, de cursus behandelt een breed scala aan onderwerpen. Binnen deze, leert u meer over web hacking, password cracking, malware analyse, port scanning, buffer overflows en nog veel meer. Ook leer je hoe je de beveiliging problemen te melden en om ervoor te zorgen dat u werkt binnen de wet! Studenten ook projecten uit te voeren met biometrische systemen en bespreken ethiek van de recente hacking gevallen die zijn gemeld in de media.

Hoe je leert
Het onderwijs is gericht op colleges en practica in speciale klaslokalen. Lezingen worden gebruikt om de belangrijkste concepten te presenteren tijdens practica verhogen van uw begrip van het onderwerp en kunt u uw deskundigheid op technologisch en theoretisch werk te ontwikkelen. De cursus wordt gegeven met behulp van een problem-based learning aanpak. U zult besteden ongeveer 12 uur per week volgen van lessen en ongeveer 30 uur per week zelfstudie.

Hoe u worden beoordeeld
De onderwezen cursus zal worden beoordeeld aan de hand van een combinatie van schriftelijke cursussen, presentaties en seminars met een schriftelijke proefschrift op MSc-niveau.

Entry routes
Aanvragers moeten een minimum van een lagere tweede klasse (2: 2) hebben Honours diploma op het gebied van Computing. De cursus is bedoeld voor studenten wier diploma omvat een belangrijk onderdeel van de ontwikkeling van software of netwerken.

Aanvragers die niet over de juiste onderwerpen tijdens hun opleiding niet dekken zal worden beschouwd als zij beschikken over relevante ervaring in de industrie. Dit zou normaal gesproken een minimum van twee jaar ervaring met het werken op het gebied van software ontwikkeling of netwerken in ofwel een gepromoot post of met een aanzienlijke mate van verantwoordelijkheid.

 • Strafblad check nodig

Overseas / EU

Alle aanvragers zijn verplicht om gecertificeerde proeve van bekwaamheid te bieden in het Engels.

Inhoud

 • Biometrie en identiteit
 • Computer beveiliging
 • Digitaal forensisch
 • Ethical Hacking
 • Groepsproject
 • informatica
 • Masters Project in MSc Ethical Hacking
 • penetratietests
 • Onderzoeksmethoden en voorstel

professionele accreditatie

De cursus is geaccrediteerd door BCS, de Chartered Institute for IT, te voldoen aan de educatieve eis voor CITP verder leren en gedeeltelijk voldoen aan de educatieve eis voor CEng / CSCI registratie.

Laatst bijgewerkt op jul 2016

Over de school

As a university we are immensely proud of our academic achievements but there is a great deal more to us. We are a modern new university, one with a long history and have quickly become one of Scotlan ... Lees meer

As a university we are immensely proud of our academic achievements but there is a great deal more to us. We are a modern new university, one with a long history and have quickly become one of Scotland's leading universities, highly ranked for our academic performance and with a talented group of students and academics who make us the success we are. Lees Minder