Msc / PGDip energie, water en milieubeheer

Algemeen

Beschrijving van opleiding

MSc / PGDip Energie, Water & Environmental Management

Waarom deze cursus te kiezen?

  • Leer de technische en management vaardigheden die nodig zijn om kansen in de energiesector en water in de duurzame mondiale milieu te identificeren en te beheren.
  • Het verwerven van de instrumenten die nodig zijn om strategieën / oplossingen te synthetiseren voor milieuproblemen.
  • Het verwerven van de kennis en vaardigheden voor een technische en bestuurlijke carrière in de energie-, water- en milieubeheer sectoren.
  • Het ontwikkelen van een kritisch inzicht in de complexe omgeving en de mogelijkheid om verschillende multidisciplinaire componenten te integreren tot conclusies te komen in holistische problemen van duurzame opwekking en het gebruik van energie en water cycle management.

De cursus is ontworpen en geleverd door een team bestaande uit de industriële praktijk en vooraanstaande academici getrokken uit de School of Engineering, Wetenschap & Technologie en de Dundee Business School. De cursus levering team is actief bezig met onderzoek en consultancy-activiteiten, door middel van het Urban Water Technology Centre (UWTC). Het Centre profiteert van nauwe banden met de onderzoeksgroepen de Schotse Informatica, Wiskunde, Biologie en Statistiek Centre (Simbios), en Abertay Centre for the Environment (ACE), die zijn bekroond met de hoogste onderzoek-rating in Environmental Science van elke moderne universiteit in Schotland . De nadruk wordt gelegd op de praktische toepassing in de industrie en de handel, in aanvulling op de nodige theoretische discipline.

Het programma is een integratie van wetenschappelijke, technische, bestuurlijke en ondernemend concepten in het beheer van het milieu, gericht op energie-eisen, de productie en het gebruik. Studenten zijn dus uitgerust met de kennis over hoe om te benutten en energiebronnen te exploiteren efficiënt en tegelijkertijd duurzaamheid en milieubescherming. Het programma biedt studenten ook divers en toegepaste kennis in milieutechnologie, business en management, waardoor afgestudeerden met het vermogen om effectief milieu-strategieën op een lokale en mondiale schaal te ontwikkelen en / of beheerder produceren.

Hoe je leert
Een geïntegreerd programma van lezingen, tutorials, seminars, praktische opdrachten, case studies en veldwerk worden gebruikt om uw kennis en inzicht te verbeteren. Tijdens de cursus wordt de nadruk gelegd op de participatie, en self-directed studie. Het project fase van de cursus is zo ontworpen dat u uw studie toe te passen binnen een gekozen specialiteit.

Hoe u worden beoordeeld
Assessments zijn een mengsel van schriftelijke cursussen op basis van actieve case studies, presentaties om je kennis, en examens te demonstreren. Studenten werken aan de MSc-diploma ook een proefschrift af te ronden.

Door te werken in projectgroepen en door jezelf, zul je het verbeteren van uw communicatie, projectplanning en teamwork vaardigheden, die zeer belangrijke vaardigheden voor een carrière. De MSc proefschrift kunt u een specialist gebied van expertise te ontwikkelen.

Entry routes
Een goede Honours diploma of gelijkwaardig in een geschikt wetenschap of technische discipline, of sociale wetenschappen. Kandidaten met alternatieve kwalificaties en / of werkervaring zal ook worden beschouwd als op individuele basis.

Overseas / EU
Alle aanvragers zijn verplicht om gecertificeerde proeve van bekwaamheid te bieden in het Engels.

Laatst bijgewerkt op jul 2016

Over de school

As a university we are immensely proud of our academic achievements but there is a great deal more to us. We are a modern new university, one with a long history and have quickly become one of Scotlan ... Lees meer

As a university we are immensely proud of our academic achievements but there is a great deal more to us. We are a modern new university, one with a long history and have quickly become one of Scotland's leading universities, highly ranked for our academic performance and with a talented group of students and academics who make us the success we are. Lees Minder