Msc / PGDip begeleiding

Algemeen

Beschrijving van opleiding

MSc / PGDip Counselling

Waarom kiezen voor deze cursus?

  • Trainen met een van de toonaangevende aanbieders van begeleiding training in Schotland op een centrum van uitmuntendheid op het gebied van innovatieve ontwikkelingen op het gebied van onderzoek en praktijk, zowel nationaal als internationaal
  • Practitioner training die afgestudeerden bereidt om te werken in een verscheidenheid van instellingen, zoals de eerstelijns gezondheidszorg, zoals professionele begeleiders
  • Voorbereiding om te werken met individuele volwassen cliënten met behulp van een integrale benadering, aangeduid als een Collaborative pluralistische kader voor de praktijk
  • Potentiële op weg naar promotie


Deze cursus biedt de mogelijkheid om deel te nemen aan hoogwaardige innovatieve opleiding in een pluralistische benadering van counseling, welke concepten en methoden omvat van constructionistische, verhalende en gemeenschappelijke factoren theorie en praktijk. Je maakt deel uit van een ondersteunende leeromgeving waarin je wordt aangemoedigd om deel te nemen aan de grote uitdagingen die betrokken zijn bij therapeutisch werk met mensen wier levens zijn bezocht door angst, wanhoop en zinloosheid zijn.

Die het verlaten van de opleiding na succesvolle afronding van de aangeleerde component (dwz Postgraduate Diploma) in aanmerking zouden komen voor de toekenning van de Postgraduate Diploma (PGDip) Counselling.

Wat studeer jij

De Postgraduate Diploma kan worden afgerond meer dan twee jaar op een part-time basis, of in een jaar full-time studie. Na succesvolle afronding van de Postgraduate Diploma, hebben de studenten de mogelijkheid om de voortgang van de MSc proefschrift, dat nog een jaar van de studie neemt. Aanwezigheid van de Postgraduate Diploma is een dag per week voor part-time studenten, en twee dagen per week voor full-time studenten *. Er zijn ook een reeks van niet-residentiële blokken aan het begin en einde van elk jaar van de studie. Extra tijd nodig voor de klinische stages, begeleiding toezicht en onafhankelijke studie. Attendance eisen voor de MSc proefschrift wordt onderhandeld met individuele toezichthouders.

Deze cursus is ontworpen om u in staat te stellen deel te nemen aan een intensief en veeleisend proces van elkaar te leren, dat gericht is op je voorbereiden op een ethische, professionele en reflecterende begeleiding practitioner geworden. Het voorziet in een leerervaring die je helpt om een ​​onderzoek op de hoogte benadering van begeleiding de praktijk te ontwikkelen, en streeft naar theoretische kennis, praktische vaardigheden en zelfbewustzijn te integreren in de ontwikkeling van therapeutische relaties te verbeteren.

Naast de klassikale leeractiviteiten, zult u een begeleid begeleiding stage te ondernemen in een passende begeleiding agentschap ter vergemakkelijking van het leren over de toepassing van de theorie naar de praktijk, en om de vaardigheden te ontwikkelen als een professionele hulpverlener.

Hoe leer je en worden beoordeeld

Je leert door middel van een verscheidenheid van onderwijs en leerstrategieën, waaronder lezingen, seminars, workshops, en het gebruik van online leermiddelen, begeleiding stages en zelfstudie. De cursus benadrukt het belang van het creëren van een leergemeenschap, die zorgt voor de mogelijkheid van een student keuze en een gezamenlijke aanpak van lesgeven en leren. Een actieve, op onderzoek gebaseerde benadering van het leren wordt bevorderd, die student participatie, self-directed studie en het gebruik van interactieve elektronische media gebruikt.

Assessment is door cursussen en bevat essays, groeps- en individuele projecten, portfolio-ontwikkeling, case studies, een laatste mondeling examen / viva en begeleider rapport.

Kosten

Naast het collegegeld betaald aan de universiteit, zullen de deelnemers nodig zijn om de kosten van de klinische begeleiding, persoonlijke behandeling en de aankoop van de kern leerboeken te voldoen.

* Houd er rekening mee dat buitenlandse studenten alleen zal worden toegelaten tot de MSc Counselling studeren op een full-time basis te wijten aan UKBA visumplicht.

Entry routes

Aanvragers zullen normaal gesproken het bezit van een goede Honours diploma of een relevante beroepskwalificatie, ten minste 6 maanden voorafgaande ervaring in een werk rol die het gebruik van begeleiding vaardigheden betreft, en zal ten minste 120 uur inleidende training / studie van gespreksvaardigheden hebben afgerond, theorie en professionele zaken. Alle aanvragers worden geïnterviewd als onderdeel van het selectieproces.

  • Strafregister check nodig
Laatst bijgewerkt op jul 2016

Over de school

As a university we are immensely proud of our academic achievements but there is a great deal more to us. We are a modern new university, one with a long history and have quickly become one of Scotlan ... Lees meer

As a university we are immensely proud of our academic achievements but there is a great deal more to us. We are a modern new university, one with a long history and have quickly become one of Scotland's leading universities, highly ranked for our academic performance and with a talented group of students and academics who make us the success we are. Lees Minder