Msc ontwikkelingseconomie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Opkomende en ontwikkelende economieën zijn hard op weg een kracht om rekening mee te houden op de mondiale arena. Formele en technische analyse van deze economieën is een essentieel onderdeel van de voortzetting van de derde wereld ontwikkeling. Gespecialiseerde cursussen in de ontwikkeling van de theorie, beleidsontwikkeling en econometrie zal slijpen uw analytische, technische en onderzoeksvaardigheden als je voor te bereiden voor je carrière in de industrie.

De MSc in Development Economics is een van de nieuwere geleerd MSc-programma's van het departement en weerspiegelt onze groeiende kracht in zowel theoretische en toegepaste beleidsterreinen, vooral omdat zij betrekking hebben op ontwikkelingslanden.

Waarom deze cursus bestuderen

Studeren op een van de Department MSc programma zal u voorzien van een uitstekende reeks van gespecialiseerde en overdraagbare vaardigheden. U krijgt een geavanceerde opleiding in de speerpunten van de economie die op grote schaal worden gebruikt in de economische grondslag beroepen en, afhankelijk van welke opleiding je studeert op, ontvangt u ook een gespecialiseerde opleiding op gebieden die je programma relevant en nemen opties in andere gebieden die u interesseren.

Een ander doel binnen het Departement Economie is om studenten te voorzien van de nodige vaardigheden om te slagen als ze Birmingham vertrekken. Daartoe zijn wij van mening dat studenten en medewerkers werken samen om ervoor te zorgen studenten krijgen de beste intellectuele training mogelijk is en dat ze persoonlijke vaardigheden die overdraagbaar zijn naar de arbeidsmarkt te ontwikkelen.

Aan het einde van uw jaar studeren met ons, zult u worden uitgerust met de vaardigheden die je nodig hebt om te beginnen aan een carrière in de economie of financiën, of naar een ander beroep in te voeren, waarbij de waardevolle overdraagbare vaardigheden en inzichten verkregen uit een-economische richting Masters graad. We hopen ook dat sommigen van u zal willen blijven op de afdeling om te studeren voor een onderzoeks-diploma.

Toelatingseisen

Een goede Honours degree (2: 1 of hoger) of gelijkwaardig in de economie of een aanverwante discipline. Je verwacht een goede training in de economie te hebben ontvangen, ten minste intermediair niveau, en een basiskennis van calculus en statistiek hebben.

Wij accepteren een reeks van kwalificaties uit verschillende landen.

Laatst bijgewerkt op feb 2017

Over de school

Birmingham Business School is a research-led institution and offers high quality undergraduate and postgraduate degree programmes for students from all over the world. Their triple-crown accreditation ... Lees meer

Birmingham Business School is a research-led institution and offers high quality undergraduate and postgraduate degree programmes for students from all over the world. Their triple-crown accreditation places them within an elite group of global business schools. Set in the university's attractive 'redbrick' campus, in the industrial heartland of Britain, the School is proud of its 100 year history and close links with local business. Lees Minder