Msc onderwijs studies

Algemeen

Beschrijving van opleiding

msc

Waarom deze cursus?

De MSc in het onderwijs Studies is geschikt voor iedereen die op zoek naar full-time studie voort te zetten op dit gebied. We staan ​​open voor aanvragen van internationale studenten.

De MSc Onderwijs Studies biedt een basis in het begrijpen van het onderwijsbeleid en stelt u in staat om je studie op maat uit een scala van electieve specialist klassen. Deze cursus is ideaal voor degenen die willen hun studie binnen een jaar af te ronden.

De MSc Onderwijs Studies biedt een kritisch inzicht van het onderwijs. Het is niet een onderwijsbevoegdheid, maar toch, een Masters niveau studie van het onderwijs kunnen studenten 'academische en professionele kennis van het onderwijs te verbeteren op een manier die de praktijk en carrièremogelijkheden in het bredere gebied van onderwijs kan verbeteren.

De cursus stelt u in staat om de vaardigheden om te studeren aan Masters niveau, het ontwikkelen van een verfijnde en kritisch inzicht in het concept van het beleid met betrekking tot onderwijs te ontwikkelen, uit te breiden uw interesse en begrip van het leren en zich in een reeks andere, onderwijs-gerelateerde gebieden.

U zult bestuderen

U zult studeren vier kernklassen en twee keuzevakken. U zult tevens belast met een proefschrift in een onderwerp van uw keuze.

U kunt uw eindwerk te voltooien door afstandsonderwijs. Hierdoor kunnen internationale studenten om hun studie te voltooien in hun eigen land, mogelijk het verminderen van de financiële kosten en de tijd weg van je familie.

Cursusinhoud

Verplichte lessen

 • Kritische Lezen & Schrijven
 • Inzicht Onderwijsbeleid
 • Kaders voor Understanding Learning
 • Research Methods & Redeneren

Keuzevakken

U zult twee klassen kiezen uit de volgende vakgebieden. Uw adviseur van de studies zal helpen om u te begeleiden in uw keuzes.

 • curriculaire Studies
 • Early Years Pedagogiek
 • inclusie
 • Beleid & Management
 • Gezondheid, Welzijn & Sustainability
 • Filosoferen met kinderen
 • Proefschrift

Onderwijscentrum

De cursus wordt gegeven door middel van een reeks van studenten en personeel leidde onderzoek seminars die je deelnemen aan.

Aanslag

De cursus wordt getoetst door middel van schriftelijke cursussen, dat is gebaseerd op academische studie en reflectie op praktijkervaringen in het onderwijs.

Toelatingseisen

 • diploma of een relevante beroepskwalificatie
 • of een combinatie van kwalificaties en ervaring demonstreren capaciteit voor postdoctorale studie

Voor postdoctorale studies, de Universiteit van Strathclyde vereist een minimale totale score van IELTS 6.5 (geen afzonderlijke test score lager dan 6,0) of gelijkwaardig. De tests zijn geldig voor twee jaar.

Pre-zittingen cursussen in het Engels beschikbaar zijn.

Als je een onderdaan van een Engels sprekend land erkend door de Britse Visa en Immigrations bent (zie hiervoor het meest up-to-date lijst op het Home Office website) of u met succes hebben afgerond een academische graad (ten minste gelijkwaardig is aan een Britse bachelor's degree ) in een van deze landen, dan heb je geen behoefte aan een aanvullend bewijs te presenteren.

Als je uit een land dat niet als een Engels sprekend land door het Verenigd Koninkrijk Visa en immigratie (UKVI) erkend, kijk dan op onze Engels eisen voor het maken van uw aanvraag.

Kosten & financiering

Alle tarieven zijn aangegeven per studiejaar, tenzij anders vermeld.

Schotland / EU

 • £ 4.800

Rest van de UK

 • £ 9000

Internationale

 • £ 13.500

Getuigenissen

"Ik heb gekozen Strathclyde, want ik wilde een internationale kwalificatie. Ik heb vaardigheden seminar presentatie en online activiteiten waarvan ik hoop dat zal me helpen zorgen voor een promotie of een onderzoek mate ontwikkeld. Het was een grote uitdaging om opnieuw te studeren na een pauze en in een nieuw land, maar de steun die ik heb gekregen van docenten en klasgenoten is zeer behulpzaam en maakte de tijd snel voorbij ". Shabana Nadeem

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The Faculty of Humanities and Social Sciences enjoys an excellent reputation across a wide spectrum of disciplines. We aspire to generate new ideas, knowledge and skills to increase our understandin ... Lees meer

The Faculty of Humanities and Social Sciences enjoys an excellent reputation across a wide spectrum of disciplines. We aspire to generate new ideas, knowledge and skills to increase our understanding of the world and strive to make a significant contribution to the economy, society and culture of Scotland and beyond. With one of Scotland’s top law schools, and as the country’s largest provider to teacher education, we also have significant expertise in developing the professional practice needed to equip modern societies at all levels. Lees Minder