Msc mondiale duurzame steden

Algemeen

5 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Waarom deze cursus?

Dit innovatieve programma richt zich op het aanpakken van grote stedelijke kansen en problemen.

De cursus biedt u de vaardigheden en inzicht om een ​​leider in het ontwerp en de levering van duurzame strategieën stad.

Meer dan de helft van de wereldbevolking nu in steden woont. Het bereiken van duurzame toekomst voor stedelijke centra is een groeiend probleem. Je krijgt een volledig begrip van hoe steden werken te ontwikkelen en het verwerven van de middelen om:

 • re-design stad systemen
 • financiën verhogen
 • krijgen de politieke en maatschappelijke steun voor transformatieve stad strategieën en projecten

Zult u uw kennis aan te tonen door middel van kwalitatief hoogwaardige stages in plaats van een traditionele proefschrift. De cursus biedt flexibiliteit om uw individuele belangen na te streven en de diversificatie van uw vaardigheden.

Deze cursus is beoordeeld door een aantal van de belangrijkste werkgevers. Ze hebben uitgedrukt sterke interesse in betrokken te zijn bij deze cursus en project stages en sollicitatiegesprekken te bieden aan afgestudeerden van de cursus.

U zult bestuderen

Het programma is gecentreerd rond een suite van de kern klassen en wordt gegeven door dynamische en gedreven team van medewerkers afkomstig uit verschillende disciplines. Deze zijn in de belangrijkste disciplines die cruciaal zijn voor het begrijpen van steden, hun uitdagingen en kansen en strategieën voor verandering zijn.

Een verdere kern klasse biedt u de leiding, project management en communicatieve vaardigheden die essentieel zijn voor een succesvolle implementatie van duurzame oplossingen voor de stad zijn.

Core klassen:

 • Global Cities: Samenleving en Duurzaamheid
 • Stad Systems & Infrastructure
 • Understanding & Modelling Cities
 • Urban Theory
 • Public Policy, Governance & Strategic Change
 • Business Models, Financiering & Urban Business Case Analyse
 • Leadership Skills for Urban Change

Keuzevakken

U zult kunnen kiezen uit een breed scala aan lessen over onze vier faculteiten om uw eigen belangen na te streven en vaardigheden in specifieke gebieden te ontwikkelen.

stage

De mate biedt relevante werkervaring. U zult uw vaardigheden en leren toe te passen in twee project stages in professionele werkomgevingen, zoals:

 • stadsbestuur
 • Industrie
 • onderzoeksinstellingen

Uw plaatsingen kan in twee verschillende steden met de mogelijkheid om internationale ervaring op te doen.

Nieuwe Technology & Innovation Centre Strathclyde's

Het programma zal gebruik maken van de faciliteiten binnen de nieuwe Technology Strathclyde's & Innovation Centre, waar het instituut is gebaseerd maken.

De Technology & Innovation Centre is ontworpen om te fungeren als een hub voor wereldwijd toonaangevende onderzoek, waardoor wetenschappers, bedrijfsleven, de industrie en de publieke sector samen om samenwerking en innovatieve oplossingen voor complexe mondiale uitdagingen te vinden. Future Cities is een kernthema van het centrum, erkent de noodzaak van interdisciplinair onderzoek dat tastbare voordelen voor burgers die in steden over de hele wereld levert.

Gastsprekers

U zult profiteren van de nieuwste kennis en inzichten verwerkt van toonaangevende bedrijven, overheid en academische deskundigen, door middel van gastsprekers en case studies.

Flexibele studie opties

De mate is beschikbaar voor zowel full-time en part-time studie.

Inrichting

Strathclyde bekroonde Business School is een van de grootste instellingen in zijn soort in Europa. We hebben ongeveer 200 wetenschappelijke medewerkers en meer dan 3.000 full-time studenten.

De afdelingen en gespecialiseerde eenheden werken samen om een ​​dynamische, volledig afgerond en gevarieerd programma van gespecialiseerde en multidisciplinaire postdoctorale opleidingen bieden.

Toelatingseisen

Een bovenste-tweede klasse Honours diploma, of in het buitenland equivalent, in een relevant onderwerp is vereist. Relevante onderwerpen zijn onder andere:

 • bouwkunde
 • zakelijke studies
 • milieustudies
 • architectuur
 • Stedelijk ontwerp
 • economie
 • aardrijkskunde
 • sociologie
 • politiek
 • publiek beleid
 • internationale studies

Andere onderwerpen kunnen ook worden overwogen.

Toepassingen zijn ook welkom van kandidaten met een sterke carrière ervaring in een bepaald vakgebied.

Voor studenten wier eerste taal niet Engels is, krijgt meer informatie over de Engels taal eisen voor studeren aan Strathclyde.

Carrière

Met meer dan de helft van de wereldbevolking woont nu in steden, het bereiken van een duurzame toekomst voor stedelijke centra is een groeiende huidige kwestie. Meer dan 5000 steden in Europa alleen al hebben zich aangemeld om ambitieuze koolstof vermindering strategieën, en de Technology Strategy Board schatten de markt toegetreden tot stedelijke oplossingen ter waarde van 200 miljard pond per jaar zal zijn.

Het bereiken van wereldwijde koolstofmarkt reductiedoelstellingen en verbetering van de kwaliteit van leven van burgers over de hele wereld is sterk afhankelijk van het veranderen van de manier waarop we leven, werken en investeren in steden. Commerciële en overheidsorganisaties interesse in steden als investeringsmogelijkheden, motoren voor innovatie, en de markten creëren ze groeit dramatisch, met een aanzienlijke vraag naar hoog kaliber afgestudeerden op dit gebied.

Om een ​​duurzame toekomst te realiseren voor de steden, zijn professionals nodig die het holistisch perspectief te zien dan één aspect van het leven in de stad - en de mogelijkheid om levensvatbare strategieën die de bredere sociale, economische en ecologische kansen te pakken en te leveren.

Duurzame leiders stad en vernieuwers met een divers aanbod van technische en professionele vaardigheden en kennis steeds meer de vraag. Zoals steden rond de wereld blijven om hun duurzaamheid strategieën, te ontwikkelen en te verbeteren, afgestudeerden met de kennis en praktische ervaring in het leveren van haalbare oplossingen in de praktijk zeer wenselijk werkgelegenheid kandidaten voor een breder scala van organisaties.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Strathclyde Business School(SBS)is a pioneering, internationally renowned academic organisation that shapes anddevelops the business minds of tomorrow. Strathclyde is one of a small percentage worldwi ... Lees meer

Strathclyde Business School(SBS)is a pioneering, internationally renowned academic organisation that shapes anddevelops the business minds of tomorrow. Strathclyde is one of a small percentage worldwide to be triple accredited, holding accreditation from the international bodies, AMBA, AACSB and EQUIS. Lees Minder
Glasgow , Athene , Zürich , Singapore , Dar es Salaam , Manama , Kuala Lumpur , Petaling Jaya , muskaatdruif , muskaatdruif , Dubai , Abu Dhabi , Milaan , München , Beijing , Toulouse + 15 Meer Minder