Msc marketing

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Leer hoe de verschillende facetten, zoals marktonderzoek, marketing strategie en business to business relaties en gedrag van de consument bij te dragen aan de marketing van een organisatie. Dit programma is voor afgestudeerden voor alle disciplines, en verkent de principes, theoretische concepten en praktijk van marketing, met een sterke nadruk op het huidige denken en hedendaagse kwesties. Dit programma is geaccrediteerd door het Chartered Institute of Marketing (CIM).

Programmainhoud

Het programma omvat zes onderwezen modules, waaronder vier core modules (Consumentengedrag, Marketing Management, Marketing Research en Marketing strategie en planning), gevolgd door een aantal gespecialiseerde modules zoals Retail Marketing, Strategic Brand Management, Strategische Milieu Duurzaamheid en Marketing Communications. U vindt er ook een substantiële onderzoek proefschrift ondernemen op een marketing onderwerp van uw keuze. Recente proefschriften hebben onderzoeken in gebieden zoals interactieve marketing, marketing communicatie en retail marketing.

Voor dit programma hoeft u geen eerdere formele opleiding in marketing. Het programma is erkend door de ESRC voor opleiding door onderzoek en Dit programma is geaccrediteerd door het Chartered Institute of Marketing.

Voor pas afgestudeerden en managers uit de praktijk al vertrouwd met basis marketing concepten, dan kunt u ook onze Marketing Communications MSc en Strategische Marketing en Consulting MSc programma.

Programmadetails

De 12-maanden full-time programma begint aan het einde van september. De eerste negen maanden worden besteed aan het ontwikkelen van kennis door middel van zes of zeven onderwezen modules, bestaande uit vier verplichte modules en twee / drie gespecialiseerde modules gekozen uit een lijst van opties ontworpen om u flexibiliteit.

Een 24 maanden MSc Marketing programma is ook beschikbaar waar studenten eerst een negen maand algemene zakelijke kwalificatie, Graduate Diploma in Business Administration (GDBA) nemen als ze niet voldoen aan de 12 maanden durende cursus eisen. Als een bevredigende prestatie op deze GDBA wordt bereikt leerlingen kunnen dan op weg naar de 12-maanden MSc Marketing programma.

Waarom deze cursus bestuderen

Wij zijn een afdeling van de internationale onderzoekers en docenten die zijn trots op onze brede verstrekkende, rigoureus en zinvol onderzoek. We hebben een bereik van studiebeurzen gewonnen van instanties zoals ESRC en de British Academy, evenals werkt nauw samen met organisaties van het bedrijfsleven, zowel regionaal als nationaal niveau. We zijn actief betrokken bij onze discipline door middel van onze professionele lidmaatschap, editorships van toonaangevende tijdschriften en betrokkenheid met de industrie en de media.We lopen ook vier uitstekende MSc Marketing programma's die studenten uit meer dan dertig landen aan te trekken.

U krijgt les van medewerkers van een van de grootste groepen van Marketing faculteit in het Verenigd Koninkrijk, met inbegrip van wetenschappers die internationaal worden erkend.

Onze complement van academici en marketing praktijkmensen bieden uitgebreide ervaring en expertise op gebieden zoals brand marketing, reclame, diensten marketing, e-marketing, detailhandel, internationale marketing, consumentengedrag, business-to-business marketing, marketing ethiek, innovatie en strategie.

Toelatingseisen

Een goede Honours degree (2: 1 of hoger) of een postgraduate diploma van een Britse universiteit of gelijkwaardig.

Laatst bijgewerkt op okt 2017

Over de school

Birmingham Business School is a research-led institution and offers high quality undergraduate and postgraduate degree programmes for students from all over the world. Their triple-crown accreditation ... Lees meer

Birmingham Business School is a research-led institution and offers high quality undergraduate and postgraduate degree programmes for students from all over the world. Their triple-crown accreditation places them within an elite group of global business schools. Set in the university's attractive 'redbrick' campus, in the industrial heartland of Britain, the School is proud of its 100 year history and close links with local business. Lees Minder