Msc marketing communicatie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Geavanceerde communicatie beoefenaars kunnen bedrijven geven een sterke concurrentiepositie, het nemen van hun merk in de mondiale markten door middel van goed uitgevoerde reclamecampagnes, gerichte communicatie en duidelijke, duurzame strategieën. Onze MSc is bedoeld voor afgestudeerden en managers uit de praktijk al vertrouwd met elementaire marketing concepten. Voortbouwend op uw bestaande vaardigheden, zul je een gevorderde kennis van en inzicht in geïntegreerde marketing communicatie te ontwikkelen binnen een strategische marketing context en bestuurlijke kader.

Erkend door de Economic and Social Research Council (ESRC) en geaccrediteerd door het Chartered Institute of Marketing (CIM), zal dit programma bereidt je voor op een hoog niveau carrière in de marketing communicatie. U zult uw kritisch bewustzijn van de hedendaagse strategische marketing vraagstukken te ontwikkelen, hebben een duidelijk inzicht in de rol van communicatie in marketing, en neem een ​​kritische benadering van de planning, het creëren, beheren en evalueren van communicatie campagnes, waarin zowel de traditionele en nieuwe media.

Dit programma is bedoeld voor pas afgestudeerden en managers uit de praktijk al vertrouwd met basis marketing concepten. Het zal u toelaten om geavanceerde kennis en begrip van de theorie en de praktijk van geïntegreerde marketing communicatie te ontwikkelen, maar binnen een strategische marketing context en bestuurlijke kader.

Dit programma is geaccrediteerd door Het Chartered Institute of Marketing (CIM).

Het programma zal je kritisch bewustzijn van de hedendaagse strategische marketing vraagstukken, de rol van communicatie in marketing, en een kritische benadering van de principes en de praktijk betrokken bij de planning te ontwikkelen, creëren, beheren en evalueren van voorlichtingscampagnes waarbij zowel traditionele als nieuwe media integreren.

Programmainhoud

Core modules omvatten:

  • Actuele vraagstukken in Strategic Marketing
  • Marketing Analytics
  • Marketing Communications
  • Reclame en Sales Promotions
  • PR en Media Skills
  • Direct en Interactive Marketing

Deze worden gevolgd door de mogelijkheid om te verdiepen en toe te passen uw begrip van marketing communicatie via een waaier van gespecialiseerde keuzemodules en een grote persoonlijke onderzoek proefschrift of bedrijf project.

Waarom deze cursus bestuderen

Onze complement van academici en marketing praktijkmensen bieden uitgebreide ervaring en expertise op gebieden zoals brand marketing, reclame, detailhandel, internationale marketing, consumentengedrag, business-to-business marketing, productinnovatie, marketing services en consultancy.

Het programma is erkend door de ESRC voor opleiding door onderzoek, en heeft ook vrijstellingen van onderdelen van het Chartered Institute of Marketing Professional Diploma. Het programma heeft nauwe banden met de marketing communicatie-industrie en wordt gesponsord en ondersteund door Wyatt International. Er nauwe banden bestaan ​​ook met werkgevers zoals Cogent Elliott en Cap Gemini.

Wij zijn een afdeling van de internationale onderzoekers en docenten die zijn trots op onze brede verstrekkende, rigoureus en zinvol onderzoek. We hebben een bereik van studiebeurzen gewonnen van instanties zoals ESRC en de British Academy, evenals werkt nauw samen met organisaties van het bedrijfsleven, zowel regionaal als nationaal niveau. We zijn actief betrokken bij onze discipline door middel van onze professionele lidmaatschap, editorships van toonaangevende tijdschriften en betrokkenheid met de industrie en de media.We lopen ook vier uitstekende MSc Marketing programma's die studenten uit meer dan dertig landen aan te trekken.

Toelatingseisen

Een goede Honours degree (2: 1 of hoger) of een postgraduate diploma van een Britse universiteit of gelijkwaardig. De mate moet in marketing, of een diploma met ten minste twee marketing modules. Zo niet, dan is ten minste twee jaar full-time marketing werkervaring vereist.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Birmingham Business School is a research-led institution and offers high quality undergraduate and postgraduate degree programmes for students from all over the world. Their triple-crown accreditation ... Lees meer

Birmingham Business School is a research-led institution and offers high quality undergraduate and postgraduate degree programmes for students from all over the world. Their triple-crown accreditation places them within an elite group of global business schools. Set in the university's attractive 'redbrick' campus, in the industrial heartland of Britain, the School is proud of its 100 year history and close links with local business. Lees Minder