Msc landschapsecologie met geografische informatiesystemen

Algemeen

Beschrijving van opleiding

MSc Landschapsecologie met Geografische Informatie Systemen

Dit programma is ontworpen om afgestudeerden met de kennis en technische vaardigheden die nodig zijn om een ​​professionele rol met verzamelen, beheren, analyseren, modelleren, manipulatie en weergave van de landschapsecologie, ruimtelijke ordening voldoen, en behoud van het milieu datasets met behulp van Geografische Informatie Systemen (GIS) uit te rusten .


In zowel het Verenigd Koninkrijk en in het buitenland het concept van het landschap schaal landbeheer heeft gekregen aanvaarding in het afgelopen decennium. De uitvoering van het milieubeleid en strategieën behoud gebaseerd op een landschapsecologie benadering is steeds meer afhankelijk van ruimtelijke gegevens die worden beheerd en gemanipuleerd in een GIS. Als gevolg daarvan heeft de Ecologische Skills Gap Project een duidelijke behoefte aan ecologen met ervaring van GIS en GIS-specialisten met een goed begrip van de milieugegevens ze worden gevraagd om te beheren en te manipuleren binnen een GIS geïdentificeerd.


Dit programma is ontworpen om deze vaardigheden lacunes aan te pakken en is opgebouwd rond drie verplichte behoud cursussen die theoretische en praktische aspecten van de hedendaagse behoud en milieubeheer te integreren, en de drie verplichte cursussen over de principes en de implementatie van GIS. Daarnaast studenten een verplichte Professional Practice natuurlijk, en een keuzevak. Het MSc-programma mondt uit in een derde termijn met het proefschrift, een individueel stuk van het onderzoek richt zich op de toepassing van GIS-technieken om een ​​specifieke landschapsecologie probleem.

cursus constanten

jaar 1

Studenten zijn verplicht om te studeren de volgende verplichte vakken. Principles and Practice of Environmental Conservation (15 studiepunten) Landschapsecologie met GIS Proefschrift (60 studiepunten) Geavanceerde Ruimtelijke Modelling (15 studiepunten) Toegepaste GIS en Remote Sensing (15 studiepunten) Professional Practice voor Geografische Informatie (15 studiepunten) Inleiding tot GIS for Natural Resource Management (15 studiepunten) Technieken in Applied Ecology (30 studiepunten)

Studenten zijn verplicht om 15 studiepunten uit deze lijst met opties te kiezen.

Milieueffectrapportage (15 studiepunten) Ecologie en het behoud van estuaria en kustgebieden

Jaar 2

Studenten zijn verplicht om de volgende verplichte cursus te bestuderen.

Landschapsecologie met GIS Proefschrift (60 studiepunten)

Toelatingseisen

Aanvragers moeten hebben: een goede eerste graad een postgraduate diploma in een ecologische, wetenschappelijke, geografische of milieubeheer discipline. relevante persoonlijke of professionele ervaring.

  • Studenten die geen Engels als hun eerste taal, moet een IELTS score van 6.5 of hoger of een vergelijkbare rating in een andere erkende taal testsysteem hebben.
  • Als alternatief kunnen de studenten binnen via de universiteit van Greenwich programma International Pre-Masters '.
  • Aanvragers uit andere achtergronden worden beschouwd, maar moeten contact opnemen met het Leader-programma.

Aanslag

Studenten worden beoordeeld aan de hand examens, cursussen en beoordelingen die praktisch gebruik van real-world voorbeelden en case studies zijn gericht.

De erkenning van beroepskwalificaties

Dit programma heeft sterke banden met de Internationale Vereniging van het Landschap Ecologie (IALE), Instituut voor Ecologie en Environmental Management (IEEM) en de Remote Sensing en Fotogrammetrie Society.

Career Opties

Afgestudeerden ontwikkelen van de professionele filosofie en vaardigheden uitvalsbasis om de vooruitgang op hoge posten binnen de industrie, of overgaan tot promotie-onderzoek. Afgestudeerden van dit programma kan de werkgelegenheid in het behoud organisaties na te streven in het Verenigd Koninkrijk en in het buitenland, waaronder centrale en lokale overheid, milieu-adviesbureaus, non-gouvernementele organisaties, het bedrijfsleven, de media en milieu-educatie.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Greenwich has scooped top spot in the London league table for student satisfaction, for the second year running. In the latest Sunday Times University Guide league table, published on 12 September, th ... Lees meer

Greenwich has scooped top spot in the London league table for student satisfaction, for the second year running. In the latest Sunday Times University Guide league table, published on 12 September, the university is ranked 26th for student satisfaction, out of 122 institutions in the UK, putting it ahead of all other universities in the capital. Lees Minder
Londen , Rochester + 1 Meer Minder