Msc kans om te studeren en te werken in Hongkong

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

WAT IS HET?

Een bijzondere kans om twee MSc graden van afzonderlijke toonaangevende instellingen te verkrijgen over twee continenten.

Een spannende nieuwe samenwerking tot stand is gebracht tussen de Universiteit van Leicester en Lingnan University, Hong Kong. Hierdoor kunnen studenten van elke universiteit een extra Masters degree over een kortere periode te bestuderen door het bestuderen van minder modules.

Studenten moeten studeren op de volgende programma's in aanmerking te komen:

  • MSc Bank- en Financiewezen
  • MSc Financial Economics
  • msc business analyse en financiën

Hoe werkt het?

Studenten vullen een volledige 12 maanden MSc-diploma aan beide Leicester of Lingnan University voor het aanbrengen aan het heen en weer gaande universiteit voor een beperkte studie periode.

Leicester afgestudeerden kunnen een 6-maanden durende programma met Lingnan University vullen als ze één van de genoemde masteropleidingen bestuderen en kies specifieke optionele modules op Leicester en Lingnan. Ter vergelijking, Lingnan afgestudeerden voltooien een 8-9 maanden durend programma binnen de opgegeven keuze van de Masters graden bij Leicester.

Zo kunnen Leicester studenten twee MSc graden te ontvangen na het succesvol afronden van de 18 maanden van de studie terwijl voor Lingnan studenten, na het succesvol afronden van 20-21 maanden.

De verminderde module belasting voor de extra MSc-diploma is in de erkenning van de verworven competenties bij één van de partnerinstellingen.

Route 1: Universiteit van Leicester, gevolgd door Lingnan University

Tijdens het academiejaar bij Leicester, zullen de studenten in staat zijn om een ​​aanvraag voor de MSc International Banking en Finance (MIBF) aan Lingnan University door het bestuderen van alle noodzakelijke modules bij Leicester.

De aanvragen worden beoordeeld door beide partnerinstellingen. Studenten moeten ten minste 60% vak toegekend in de gespecificeerde modules hieronder en voldoende vooruitgang boekt in de studie bij de toepassing.

Na het voltooien van studies in Leicester, krijgen toegang tot Lingnan University beginnen in Term 2 (januari) en omvatten het bestuderen van de module IBF614: Fixed Income Securities.

Route 2: Lingnan University, gevolgd door de Universiteit van Leicester

Studenten uit Lingnan University zal registreren voor een gereduceerd 8-9 maanden durend programma in Leicester, afhankelijk van de gekozen modules, aan de eisen van zowel de MSc Bank- en Financiewezen of de MSc Financial Economics voldoen. Lingnan studenten zijn verplicht om zes 15-credit modules te voltooien uit een vaste lijst van beschikbare modules, evenals het invullen van een 30-krediet proefschrift over een onderwerp gekozen in overleg met een supervisor.

Werken in Hong Kong

Studenten die een master aan de Universiteit van Leicester, gevolgd door nog eens 6 maanden bij Lingnan Universiteit te voltooien zal de mogelijkheid in Hong Kong te blijven en zoeken naar werk, onder Hong Kong Immigratie regelingen voor niet-lokale Afgestudeerden hebben, zelfs als ze niet in het bezit een formeel jobaanbieding.

Vergoedingen

Route 1 - 100% vergoeding voor de MSc u kiest bij Leicester, gevolgd door 50% kosten in rekening voor het MIBF in Lingnan

Route 2 - 100% vergoeding voor de MIBF in Lingnan, gevolgd door 60% kosten in rekening voor de MSc u kiest bij Leicester

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

The University of Leicester School of Business has an excellent reputation for postgraduate teaching. Studying here will help prepare you for a wide range of career opportunities in government, busine ... Lees meer

The University of Leicester School of Business has an excellent reputation for postgraduate teaching. Studying here will help prepare you for a wide range of career opportunities in government, business or the financial services sector, as well as for future research. Lees Minder
Leicester , Hong Kong + 1 Meer Minder