MSc 'International Vintage': Vine, Wine Terroir en management

&nbsp

> Cursus voor toekomstige leidinggevenden die gespecialiseerd is in internationale wijnen en wijn-producerende sectoren

> Student studiepad

> Niveau I - 5 jaar van het hoger onderwijs

> Erasmus Mundus-programma

&nbsp

&nbsp

MSC-programma Doelstellingen

&nbsp

Op te leiden studenten op tot deskundigen die gespecialiseerd zijn in de wijn sekte ultraperifere regio's, bewust te maken van de Europese dimensie van de wijnproductie, en hen met kennis van technieken, technologie, economie, organisatie, strategieën, marketing, en de consument aanpak. Te bereiden studenten voor op een cross-culturele benadering: vreemde taal lessen, programma's aangeboden in verschillende landen en lezingen gegeven door docenten en deskundigen van diverse nationaliteiten.

&nbsp

&nbsp

Leerplan

&nbsp

7 modules in drie verschillende landen, twee vreemde talen naast de moedertaal; Integrated oenologie (wijn-proces, de milieueisen, experimenteren plan, sensorische analyse), Wijn economie en marketing; Kennis van wijn terroirs (karakterisering van de terroirs, wijn "typicity" , kwaliteitsbeoordeling), wijnbouw en milieu; Course op de wetenschappelijke benadering (bibliografie, statistieken, pro Ject management). Studiereizen in drie landen. Professioneel project in een bedrijf.

&nbsp

&nbsp

Vacatures


Wijn en wijn maken consultant in een handelsonderneming of een kamer van de landbouw, de wijnboer, manager van een wijnbouwers vakbond, kelder meester in een wijndomein, technisch manager in een wijndomein, quality manager in een handelsonderneming, hoofd van de sector in een handelsonderneming, communicatie manager in een technologisch instituut, commercieel manager, markt manager bij een software bedrijf, druiven inkoopmanager.

&nbsp

&nbsp

Voorwaarde voor toelating

&nbsp

Om een ​​Bachelor of Science (of gelijkwaardig) een goede beheersing van het Frans en het Engels (Spaans is optioneel) vast te houden. Aanvraag moet worden gestuurd door: - 15 december voor de niet-Europese Erasmus Mundus-beurzen - 10 april voor de Europese Erasmus Mundus Scholarship - 01 juni voor andere toepassingen. - Toepassing kosten: 50 € te betalen bij het verzenden in de schriftelijke aanvraag formulier.

Zie 3 andere vakken van ESA Ecole Superieur d'Agriculture »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
sep 2020
sep 2020
Duration
4 maanden
Voltijd
Op locaties
Op datum
Begindatum
sep 2020
Aanmeldingslimiet
Begindatum
sep 2020
Aanmeldingslimiet

sep 2020

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum

sep 2020