Msc internationale marketing

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Verschillende landen en culturen brengen hun eigen reeks van uitdagingen op het gebied van marketing. Dus het introduceren van een product of dienst moet gevoeligheid, begrip en respect. Dit MSc staat open voor afgestudeerden uit alle disciplines die geïnteresseerd zijn in een carrière in de levendige wereld van de internationale marketing. U vindt er alle up-to-date te denken, theorieën, principes en de praktijk van het vakgebied te verkennen.

Erkend door de Economic and Social Research Council (ESRC) en geaccrediteerd door het Chartered Institute of MarketingDit programma wordt uitgevoerd en ondersteund door ervaren academici en marketing beoefenaars. Wereldwijd bekend om hun expertise, zullen zij u belangrijke inzichten in de belangrijkste gebieden van internationale marketing, met inbegrip van brand marketing te geven; reclame; e-marketing; en innovatie en strategie.

Dit is een conversie programma voor kandidaten zonder voorkennis of ervaring in marketing, maar die willen vooral verkennen van de theorie, principes en praktijk van marketing in de context van een wereldwijde marktomgeving en de uitdagingen van marketing in verschillende landen en culturen.

Dit programma is geaccrediteerd door het Chartered Institute of Marketing (CIM).

Programmadetails

De 12 maanden masters degree programma begint aan het einde van september. In eerste instantie zul je tijd besteden aan het ontwikkelen van je begrip van de fundamentele principes, theorie en praktijk in marketing management, marketing research en marketing strategie en planning. Case studies zullen het bijzonder toepassingen van concepten verkennen in een internationale marketing context. U vindt er ook een verplichte module verkennen van de principes, theorie en praktijk van internationale marketing strategie, met inbegrip van benaderingen van de internationale markt selectie, ingavemodus nemen, en de planning van de marketing mix globaal en / of lokaal. Je zal ook bestuderen een verplichte module over Cross-Cultural Communication te helpen genieten van de uitdagingen en strategieën voor effectieve communicatie bij het beheren in een internationale context.

Voorbij de core modules, het programma biedt een ruime keuze aan keuzemodules. Je zal in staat zijn om zich te specialiseren op het gebied van marketing die je voelt zal je het beste voorbereiden voor uw gekozen carrièrepad. Wij bieden een boeiende electieve die de uitdagingen van de internationale marketing beslissingen in de praktijk onderzoekt, met behulp van een innovatieve computer-based simulatie in combinatie met een VS-gevestigde bedrijf.

Waarom deze cursus bestuderen

Wij zijn een afdeling van de internationale onderzoekers en docenten die zijn trots op onze brede verstrekkende, rigoureus en zinvol onderzoek. We hebben een bereik van studiebeurzen gewonnen van instanties zoals ESRC en de British Academy, evenals werkt nauw samen met organisaties van het bedrijfsleven, zowel regionaal als nationaal niveau. We zijn actief betrokken bij onze discipline door middel van onze professionele lidmaatschap, editorships van toonaangevende tijdschriften en betrokkenheid met de industrie en de media.We lopen ook vier uitstekende MSc Marketing programma's die studenten uit meer dan dertig landen aan te trekken.

U krijgt les van medewerkers van een van de grootste groepen van Marketing faculteit in het Verenigd Koninkrijk, met inbegrip van wetenschappers die internationaal worden erkend.

Onze complement van academici en marketing praktijkmensen bieden uitgebreide ervaring en expertise op gebieden zoals brand marketing, reclame, diensten marketing, e-marketing, detailhandel, internationale marketing, consumentengedrag, business-to-business marketing, marketing ethiek, innovatie en strategie.

Toelatingseisen

Een goede Honours degree (2: 1 of hoger) of een postgraduate diploma van een Britse universiteit of gelijkwaardig.

Wij accepteren een reeks van kwalificaties uit verschillende landen.

Engels taal scores van 7,0 IELTS (niet minder dan 6,5 in elke band), 95 TOEFL (met niet minder dan 22 in een band), of 67 (in alle vaardigheden) Pearson Academic Test van het Engels zijn vereist.

Laatst bijgewerkt op okt 2017

Over de school

Birmingham Business School is a research-led institution and offers high quality undergraduate and postgraduate degree programmes for students from all over the world. Their triple-crown accreditation ... Lees meer

Birmingham Business School is a research-led institution and offers high quality undergraduate and postgraduate degree programmes for students from all over the world. Their triple-crown accreditation places them within an elite group of global business schools. Set in the university's attractive 'redbrick' campus, in the industrial heartland of Britain, the School is proud of its 100 year history and close links with local business. Lees Minder