Msc internationale geld-en bankwezen

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De correlatie tussen macro-economie, bankwezen, internationale financiën en de financiële markten wordt onderzocht in deze cursus, waardoor u een diep inzicht en geavanceerde kennis van de rest van de wereld van de wereldwijde zakelijke en internationale financiën en de financiële markten.

We leiden onze studenten voor een loopbaan als economen of managers in handel, industrie, banken, financiële diensten of de publieke sector. Dit programma is bedoeld om u uit te rusten met een aantal methodologische en probleemoplossende vaardigheden en specialistische kennis die relevant zijn voor internationale geld- en bankwezen.

Dit programma vormt een aanvulling op de MSc in Money, Banking and Finance, en, net als bij dat programma, is van bijzonder belang voor degenen die een carrière in de financiële sector na te streven. Het biedt u een gevorderde kennis van de verwante disciplines van de macro-economie, het bankwezen, internationale financiën en financiële markten.

In vergelijking met de MSc in Money, Banking and Finance, is er meer nadruk op het internationale bankwezen en financiën, en minder op het verwerven van aanverwante technische vaardigheden.

Waarom deze cursus bestuderen

Studeren op een van de Department MSc programma zal u voorzien van een uitstekende reeks van gespecialiseerde en overdraagbare vaardigheden. U krijgt een geavanceerde opleiding in de speerpunten van de economie die op grote schaal worden gebruikt in de economische grondslag beroepen en, afhankelijk van welke opleiding je studeert op, ontvangt u ook een gespecialiseerde opleiding op gebieden die je programma relevant en nemen opties in andere gebieden die u interesseren.

Een ander doel binnen het Departement Economie is om studenten te voorzien van de nodige vaardigheden om te slagen als ze Birmingham vertrekken. Daartoe zijn wij van mening dat studenten en medewerkers werken samen om ervoor te zorgen studenten krijgen de beste intellectuele training mogelijk is en dat ze persoonlijke vaardigheden die overdraagbaar zijn naar de arbeidsmarkt te ontwikkelen.

Aan het einde van uw jaar studeren met ons, zult u worden uitgerust met de vaardigheden die je nodig hebt om te beginnen aan een carrière in de economie of financiën, of naar een ander beroep in te voeren, waarbij de waardevolle overdraagbare vaardigheden en inzichten verkregen uit een-economische richting Masters graad. We hopen ook dat sommigen van u zal willen blijven op de afdeling om te studeren voor een onderzoeks-diploma.

Toelatingseisen

Een goede Honours eerste graad (of in het buitenland equivalent) in de economie of een verwante discipline. Je verwacht een goede training in de economie te hebben ontvangen, ten minste intermediair niveau, en een basiskennis van calculus en statistiek hebben.

Laatst bijgewerkt op feb 2017

Over de school

Birmingham Business School is a research-led institution and offers high quality undergraduate and postgraduate degree programmes for students from all over the world. Their triple-crown accreditation ... Lees meer

Birmingham Business School is a research-led institution and offers high quality undergraduate and postgraduate degree programmes for students from all over the world. Their triple-crown accreditation places them within an elite group of global business schools. Set in the university's attractive 'redbrick' campus, in the industrial heartland of Britain, the School is proud of its 100 year history and close links with local business. Lees Minder